Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Emese naplója


Flamme [288243 AL], gazdája Emese
2011-03-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/288243
2011-03-06

Jejj helló. :D
Remélem most valami értelmeset tudok összedobni. Ha nem, akkor csak önmagamat adom :D
Mondtak tíz fok lehűlést, itt csak 2 lett belőle, amit nagyon nem bánok...Legyen már tavaaaaasz *.*
Tanulnom sem ártana, de hogy mit?... olasz talán...fizika már félig kész, fizika fakt gyááh...Meg kéne csinálni pár feladatot. Nem baj majd holnap angolon. Ja de akkor rajzolni akartam. off. Hmm erre jó ha megvan a nyelv érettségi :D Az utolsó két évben már nem kell bejárnom órára hállelúja. Retek. Aztán mi van még holnap? Dupla magyar. O.o Arra majd csak összedobok valamit :D
Kedden töri meg fogalmam sincs. Minek járok én suliba? Itthon is simán meg lehet tanulni ezt a mennyiségű anyagot...A társaság meg annyira nem vonz. Nem baj már csak másfél év és egyetem.
Családom szerint be vagyok szívva. Nem tudom mire fel gondolják...:D Csak magamat adom. Vidám vagyok, dől belőlem a hülyeség, beoltok mindenkit :D Hát na.
Amúgy előre szóltam, hogy semmi értelme nem lesz ennek a bejegyzésnek.
Megint annyi tervem van a nyárra, hogy már azt sem tudom, hogy fogok beleférni 2,5 hónapba. Az utazás részét rögtön június elején letudom. Osztállyal megyünk Krakkóba 5 napra. Na majd meglátjuk, hogy milyen lesz. Aztán tervezem, hogy kéne valamit melózni, de esély az megint kb 0%, bár már most elkezdtem keresgélni és szerintem letámadom az összes létező Tescot Auchant :D
Júniusban betöltöm a 18-at...én! 18! Hát... érdekes lesz. Bár fogadni mernék, hogy semmi nem fog változni. Ugyanolyan ember leszek mint 17 évesen. Jaj azért egy valami még meg fog változni (a koromon kívül) :):):):):) de az top secret :D Egy darabig.
Speak Out-ra idén tuti nem megyek, egyrészt mert nem éri meg az árát, másrészt kicsit érdekes lenne visszamenni...
A hétvégém...viszonylag jó volt :) Pénteken Pesten voltam, moziztunk osztállyal utána leléptünk barátnőmmel először Mammut... aztán barátnőm pasijához... Hát nah. Ez mire vonatkozik? Arra, hogy neki van nekem nincs. De no para. Annyira nem köt le a dolog, hogy lelki beteg legyek tőle. Szombaton rajz szintén Pesten, egész jó volt. Sőőt! Nagyon jó volt, most hogy így visszagondolok rá. Ment a rajz...végre le tudtam rajzolni azt a három förtelem hasábot :D Közben jól elhumorizáltunk az Elvis Presley tér kapcsán...:D Végre az ország nagyjából egy véleményen van: ez egy közröhej.
Hmm, Scorpions-Send me an angel. Annyira az énekes hangja nem jön be, de maga a szám tetszik :) Olyan kis melankolikus, lassú, ebéd utáni szám :)
Na jó asszem megyek tanulni. Legközelebbi bejegyzés kb fél év múlva várható :D Vagy később. Vagy leginkább ahogy alakul :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat