Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Meliii naplója


Mr Bean teve [313005 AL], gazdája Meliii
2011-03-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/313005
2011-03-19

Ma reggel felkeltem fel 8 fele. Erdekes hetkoznaponkent ekkor nem kelek fel, mert suli van, es ki kell pihennem magam. Szombat es vasarnap bezzeg hajnali 6 orakor is kepes vagyok felkelni. Csak nem teszem, mert felriasztom az alvo csaladot. Foleg Izat, aki kepes sztrajkolni emiatt, mert neki szuksege van szombaton es vasarnap legalabb 13 oraig aludni. En nem tudnek olyan sokaig aludni.
Amikor felkeltem, arra ebredtem, hogy nem kapok levegot. De miert nem? Ez egy teny volt. Es eszembejutott, hogy meg vagyok hulve. Fel 8 volt. Nem volt keznel egy PZS. Ezert kenytelen voltam kimenni a szobaba anyumekhoz csak amiatt, hogy kapjak levegot. Szerencsere mar nem aludtak, tehat nyugodtan atkotorhattam egy PZS-t, hogy megkonnyebbuljek. Annyit fujtam az orrom, de semmi. Most sem kapok levegot. Hiaba volt kijonnom a szobaba? Most meg a TV-t is, es a netet is felriasztottam. Fujom a nozimat azzal a bizalommal, hogy hetvegen meggyogyulok... Persze ez nem olyan biztos. Hetfore talan megbetegszem, es nem tudok suliba menni. Na s akkor? Az a jo! Nem kell tanuljak. Csak az is rossz, hogy hozza vagyok kotve az agyhoz, nem tudok megmozdulni, mert gondjaim vannak. Meg aztan mostanaban nagyon sokat faj a fogam is. Na mindegy, ha a fogamnak nem tetszik, hogy csokit eszek, ez van. Nem tudok leszokni rola. Habar, nem is szoktam sok csokit tenni. Na jo, de edesseget azert megiscsak szoktam, sokat.
Na jo, most mar pihenni szeretnek. Elmeseltem egy tok ertelmetlen dolgot, csak hogy panaszkodjak. Muszaj volt, na, amig jol vagyok. De most mar nem erzem a legjobban magam, lepihenek. Csend! Ne zavarj! Alszom!.. vagy TV-zek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat