Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tevefelelős naplója


Csehov [171716 AL], gazdája Tevefelelős
Zombi támadás...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/171716
Zombi támadás...

Barna haj, erős váll és test. Állandó viselete a napszemüveg, és amikor munkában van természetesen a rendőr egyenruhája. De természetesen ő is szokott a TV előtt ülni, vannak reggelek mikor neki sincsen kedve felkelni. És nélkülözhetetlen megemlíteni, a legjobb barátját: PM pisztolyát. Mindez jellemezte a 22 éves Henry-t. Ma is egy rutinküldetésen volt, mikor:

- Figyelj tesó, te nem unod már ezt? - Kérdezte Henry, legjobb barátjától, Joe-tól ki mellette sétált
- Mármint mit? -
- Ezeket az unalmas küldetéseket tesó, menj oda és kapd el azt, gyere ide és vidd oda azt. Szerintem rémunalmas... -
- Én nem bánom. Örülök hogy van munkám, és hidd el, sokan álmodnak arról hogy rendőrök lehetnének, mikor soha nem lesznek azok. -
- Viccelsz tesó? A rendőröket rühellik a legjobban mindenhol... -
- Ha te mondod... - Azzal ráhagyta Henry-re a vitát
Tovább sétáltak az utcán, a küldetés helyszíne felé. A terv szerint az üzlet előtt ahol túszejtés ment végbe találkoznak a többiekkel és behatolnak.
Megérkezve, már oda is ment hozzájuk a főnök, és elmondta a tervet, amit már úgy is kívülről fújtak. Nekik az volt a feladatuk, hogy az ajtóban legyenek, pár kívülről védő fedezék mögött, és az esetleges bűnözői erősítést észlelniük kell.
A többi rendőr be is rontott a házba, bentről kiabálás és lövöldözés hangja hallatszik. Hirtelen megremeg a föld, az ég vörösessé válik, a földön repedések jelennek meg. Egyre erősebben rázkódik minden, és az egyre nagyobb repedésekből élőholtak másznak elő. Joe meg Henry eszeveszetten lőni kezdik őket, bár két PM pisztoly nem sokat ér. Joe beleszól a rádiójába - jelezni akarja ezt a többieknek - de az süket, valami zavarja az adást. Az élőholtak közelednek és mintha a töltény nem fogna rajtuk. Bemenekülnének az üzletbe, de ahogy megfordultak az egyik repedés miatt összedőlt az is. Mind a ketten ijedten futni kezdtek hátra se néztek mi lett a zombikkal...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat