Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Migé naplója


Angus Young [92597 AL], gazdája Migé
2004. június 13.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/92597
2004. június 13.

Ma jó napom van. Hajdúnánáson lakok, ez egy király város debrecentől úgy 40 km-re, Nyíregyházától pedig kb 32-re. A városi énekkarnak van egy finnországi testvérkórusa, akik most eljöttek ide, Nánásra. Tökjó koncertet adtak tegnap a művelődési házban, ma pedig a templomban. Bár a rock a kedvenc műfajom, tetszettek a dalaik. Finn népdalok feldolgozását énekelték, és a legvégén még a magyar himnuszt is hallhattuk. Az é és az á mgh-kat egy kicsit furán ejtették, de ahhoz képest hogy nem tudnak magyarul kiválóan előadták a nemzeti himnuszt. Király volt.
Iggy Pop király! most hallgattam a brick by brick című számát. a hangszórókból éppen a Tankcsapda lopott könyvei mennek:) Sok kedvenc bandám van, de a tcs a zeppelin és a system of a down a kedvenceim. A nyaram eléggé fullos, a haverok tökjól betáblázták az időmet. holnap, vagyis hétfőn strand Alizzal és Tündével, délután elindul a telefonlánc, amit az osztálytársaimmal találtunk ki. megbeszéljük, hogyan lesz a keddi buli:)) valszeg mi is a strandra megyünk, de ezt télleg nem lehet megunni. főleg, ha mindig más társasággal megyek. Aliz és Tünde nem az osztálytársaim,Aliz kb 8 éve haverom, de ismerjük egymást mióta az eszünket tudjuk. 18 éves. én még 'csak' 14. mindegy az a négy év. egyformán hülyék tudunk lenni, és ez számít. Tündét már nem is tudom hogy mutassam be. A nagy barátság most kezdődött, de már évek óta ismerjük egymást. Egy volt osztálytársam szomszédja, egy rockbulin is vele hülyültem, de egy régebbi barátnőmnek is a haverja volt. Legutóbb a hittanórák hoztak össze.. ő is ugyanakkor konfirmált, amikor én. Bírja a rockot, de Alizzal és velem ellentétben nem öltözködik rockosan.
Az a banda akikkel kedden megyek bulizni, az osztálytársaimból áll. Név szerint: Bogi, Niki, Kata, Reni, Enikő és Juc. csak simán Juc:) jófejek. bírják a rockot, de mindent hallgatnak, és nem éppen a rock a kedvencük.
Még van egy csomó programom. Jövő vasárnap Görbeházára megyek, búcsú lesz, és Bogi és Juc meghívtak minket. Hétfőn iskolai évzáró. Aztán majd meglátjuk. Július másodikán vagy elsején kimegyünk Alizzal, Tündével és Bodommal a kempingbe úgy másfél hétre. Bodom Aliz évfolyamtársa. A kedvenc együttese a Children Of Bodom-gondolhattad:) Aztán majd megyünk nyaralni persze a családdal, Horvátországba, de még bármi közbejöhet, eddig mindennap délután 4től este 9ig tutira el voltam foglalva. érdekes, hogy a haverokkal mindig csak délután talizunk. Én nem szoktam délig aludni, és tuttomal ők sem. na mindegy. mára ennyi.
tsá



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat