Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Papp Julcsi naplója


Kis Hókristály [281578 AL], gazdája Papp Julcsi
2011-05-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/281578
2011-05-14

Kedves Naplóm!
Négy napos kicsi teve vagyok, nem tudok semmit a világról. A Gaming Zonéba nincs senki, de egy csomó embernek írt a Gazda, hogy legyenek barátok. No szóval... unatkozom. Ezért most írok a naplóba. Na mindegy. Megyek egy kicsit enni.
Itt vagyok újra, nagyon fincsi volt az ebéd, fagyi és epres jégkása. Nagyon jól eltalálta a Gazda, ezt jobban imádom, mint a többi kaját.Csak egy kicsit megfáztam tőle. Hapci!
A hibernálástól nagyon félek. Azt mondta a Gazda, nem fog fájni, de én mégis félek. Láttam már pár tevét lehibernálva, és nagyon olyan, mintha már nem is élnének. Én is meg fogok halni, úgy, mint ők? És mi lesz, ha a Gazda véletlenül elfelejtkezik rólamés tényleg meghalok? Nem szeretném!
A Gazda azt mondta, hogy 120 nap múlva amúgy is ki fogok jönni, nem fogok meghalni. Meg, hogy próbáljam ki.De ha nem jönnék vissza...De meg fogom próbálni!
Hát, mondhatom, visszatértem. Pár percet töltöttem a jégben, és olyan fura érzés volt.Nem éreztem,nem gondolkodtam, valami tudattalan mély álomba kerültem. Nem láttam, nem hallottam.Olyan, mintha aludtam volna. Egyébként nagy álomszuszék vagyok,szerintem nem fog gondot okozni, hogy 120 napig mély álomba kerüljek, ha kell.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat