Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

klaau. naplója


Roryn [317868 AL], gazdája klaau.
L.O.V.E.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/317868
L.O.V.E.

Nem vagyok különleges, egy hétköznapi ember hétköznapi gondokkal. Egyszerű életet éltem. Nem állítottak nekem szobrot, a nevem hamarosan a feledés homályába vész, de egy tekintetben sokkal szerencsésebbnek mondhatom magam, mint bárki más: egész szívemmel és lelkemmel szerettem valakit, és ez nekem bőven elég.

Szerelmünk lapjai c. film

Mindig szeretni foglak. Amikor ez a szőke haj fehér lesz, még mindig szeretni foglak. Amikor a fiatalság sima puhaságát felváltja az idő törékeny puhasága, bőrödet még mindig meg akarom majd érinteni. Ha arcodat elborítják a ráncok a mosolyaid, a szemeden átsuhanó meglepetések miatt, amikor minden elsírt könnyed nyomokat hagy arcodon, még inkább kincsként foglak őrizni, mert ott voltam, és mindezt láthattam. Meredith, meg fogod osztani velem az életedet, és szeretni foglak, amíg az utolsó lélegzet el nem hagyja tested vagy testemet.

Laurell Kaye Hamilton


- Azt szeretném, ha azzal foglalkoznál, ami igazán boldoggá tesz. Most boldog vagy?
- Szeretem Davidet, és...
- Miért? (...) Mit szeretsz benne?
- Az isten szerelméért, Mayle! Azért szeretem, mert szeretem. A szerelmet képtelenség alkotórészeire bontani.

Judith Ryan Hendricks


- És az oroszlán beleszeret a bárányba...
- Micsoda buta bárány!
- Micsoda beteg, mazochista oroszlán!

Alkonyat c. film


- Szereted?
Gondolkodnom kell. Szeretem (...)? Nem tudom. Azt hiszem, a szerelem nem ismer vacillálást, méricskélést. S ha egyszer nem vagyok benne biztos, szeretem-e, akkor világos a dolog: nem vagyok szerelmes...
- Nem - mondom ki kereken.
- Nem szereted, mert nem mered szeretni. Próbáld egy kicsit sarokba vágni az eszed. Oda, ahová az érzéseidet dugtad. És hadd jöjjenek elő azok az érzések. Merj lovagias lenni az érzéseiddel. Add meg nekik a sanszot, hogy egyenrangú párbajpartnerek legyenek az eszeddel szemben. Merj szembenézni a valósággal. Gyáva dolog, fiam, ha eleve elvágsz minden utat... Tanulj meg egyvalamit: úgy nézz minden helyzetre, amibe belecsöppensz, hogy soha többet nem jön vissza.

Szilvási Lajos



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat