Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Adna20 naplója


Mebbie [196445 AL], gazdája Adna20
2012-03-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/196445
2012-03-12

Sziasztok!
TEVECLUB: A tevém állni tanul.
VALÓSÁG: Osztályfőnökünk állítólag nagyon beteg. Szegény. :S Most pár napra a magyartanár a "pótosztályfőnök".
Matekon viszont most nem gépeztünk, hanem feladatsort csináltunk. Egy régi témakörből való feladatsort. Szinte az összeset elfelejtettem, amit anno abban a témakörben tanultunk. De átverekedtem magam rajta, csak mire kész lettem, kicsöngettek az óráról. :)
Gőzerővel próbálunk március 15-ére. Mert azt még nem mondtam, hogy benne vagyok egy iskolai műsorban, amit március idusára rendeznek meg. Én mondom Petőfi egyik versét (Föltámadott a tenger).
Ma angolon folytattuk a Project-et (ha nem mondtam volna: Ilyen szöveget kell csinálni [Project] a sulinkról [Project: My School].). Én végre le tudtam menteni az e-mailcímemre, de még rengeteget csinosítottam rajta, így hát újra lementettem. Otthon elküldtem félkész állapotban az angoltanárnak, azt mondta, tetszik, viszont volt némi hibám, így kijavította, s úgy küldte vissza. Miután visszaküldte a javított változatot, teljesen elkészítettem, és megint elküldtem. A válaszában lefordított néhány olyan tantárgyat, amit nem tudtam (pl.: Tánc és dráma- Dance and act). Úgyhogy, ha ezt a napot egy szóval kéne jellemeznem; annyira átlagos, hogy az már fáj. Reméljük, a holnapi izgalmasabb lesz. Jaj, ezek a hétfői napok. Olyan unalmasak! :D
Ui.: Rengeteg hiányzó jött vissza az osztályba, így úgy olyan tizennyolc körül voltunk.
Ennyi lenne.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat