Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dóó naplója


Pákító [143580 AL], gazdája Dóó
???

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/143580
???

Csak egy kérdés a fiúkhoz ... Mért kerestek flegma csajokat? Szeretitek ha oltanak?, ha a sárga földig aláznak? Ennyire jó pincsikutyának lenni? Erre csorog a nyálatok? Mért nem egy olyan lányt kerestek aki viszont szeret annyira mint ti őt? Aki ha hülye vagy röhög rajtad és elvárja h ha ő hülye te is röhögj rajta, és veled nevet önmagán. Arra izgultok fel ha vissza oltahatjátok ami hogyha tényleg flegma a csaj úgysem sikerül mert visszanyal a fagyi. Csak valaki világosítson már föl engem kis tudatlant, hogy ez mire jó????
Persze akinek nem inge ne vegye magára... ez azoknak szól akik mindenhol azt írják h "Flegma csajokat keresek" meg h " A flegma csajok jönnek inkább be" és még "Itt nincsenek flegma csajok?"... -.-"
Csak úgy fölvilágosítanám az ilyen srácokat h nem attól őszinte valaki vagy "menő" ha flegma. Lehet úgy is őszinte valaki, hogy közbe nem feltétlenül aláz meg téged. ezt úgy értem, hogy én is csak az olyannal vagyok flegma aki azt hiszi h menő pedig nem, vagy aki flegmázik velem mert azt hiszi erre buknak a csajok ... azokat elküldöm melegebb éghajlatra flegmán de ez nem azt jelenti, hogy úgy gondolom h ez jó. Inkább szomorú h van akit manapság csak így lehet visszatéríteni a földre nehogy elszálljon magától.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat