Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timó naplója


Miss Pukkandúr [40074 AL], gazdája Timó
2012-05-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/40074
2012-05-31

A mai nap nagyon jó volt.Az utazás rossz volt,mert nagyon hányingerem volt a kocsiba.Amikor odaértünk az iskolába négy gyerek várt az egyik osztályban.Nagyon kedvesek voltak velünk.Ezek közül Kettő fiú és kettő lány.Az két lány nyolcadikos volt az egyik fiú hetedikes a másikat meg nem tudom.A nevüket tudom.Kitty.valami Anna,Márk és Erik.Eriknek ilyen tüsi haja volt és elöl fruffruja,ja és szőke.
Márk barna hajú és semmi extra nem volt úgy benne .A lányoknak meg barna hajuk.Sajnos 4.-ek lettünk az 5-ből.Ez olyan ciki.Sztem.Az a lényeg hogy jó volt és még két könyvet is kaptunk.Az egyik könyvet az egyik zsűritag írta.Plusz egy tollat,oklevelet kaptunk.Bogi nénitől pedig egy tábla csokit.Olyan vicces volt a csoki,mert folyt a papírban és be kellett tenni a hűtőbe.De most már jó és fincsi. :)(Epres) Arad nagyon érdekes hely.A románok szét se néznek az út szélén csak mennek.(azok a gyerekek nem voltak rómánok csak tudtak rómánul és magyarul)Láttunk két rikító lila házat.Nem is lehetett észre venni.Pocsék volt.Voltak szép házak,meg rondák,mint minden hol.
Az egyik lány megdicsérte a szemünket(Martinét.az enyém és a Dorciét)Azt mondta hogy szép nagy szemünk van.Mára ennyi!!! :D Király volt.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat