Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

eXtraEvil naplója


Elaine [114435 AL], gazdája eXtraEvil
2004. október 27.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/114435
2004. október 27.

Hello! Október 29-én a sulimban, ahová járok, Haloween Party lesz!!!!!!!!!!!!!!!!! 13 évesen egyértelmű, hogy nem szokásom beöltözni, de most lehet csoportostól is, így (jónéhány osztálytársammal együtt) én is beöltözöm!
Vámpír leszek. Lesz még néhány vámpír rajtam kívül is az osztályból, de ez semmi:vámpírűzők is lesznek az osztályból! Akik minket fognak majd kergetni! :))))))))
Tudom, tudom......fokhagymafüzér. Azt is hoznak a "vámpírűzők", meg kaszát is vagy mit, amivel ki szokták szúrni a vámpírok szívét...De ez nem így lesz a valóságban!!! Még szép, hogy nem így lesz!:))) Érdekes lesz. Tök jól ki leszek festve, vámpírfog,(bocsi a kifejezésért de szó szerint:)hullafehér vagy hullasápadt arc,vérvörös száj kívül és belül is! (Ha minden igaz:Piros Aranyat nyonak a számba, és attól lesz piros belül)
3 teljes órán keresztül fog tartani. SZIGORÚAN 11 éven felülieknek lesz, és egy olyan "műhorrort" fogunk megnézni, amit még a 11 évesek is nyugodtan nézhetnek, szóval nem olyan lesz mint az igazi. De már érzem, hogy nem lesz a legerősebb... Mindegy
Dec.2-án Bécsbe megyünk az osztállyal külön buszon!Meg még más osztályokból is jönnek néhányan. Állítólag az Adventhez tartozó ünnepkörben a legszebb Bécs. Lehet, hogy más ünnepek alkalmával szebb, de biztos nagyon jó lesz! Csak útlevél kell hozzá. Ami nincs mindenkinek, így nem is lesz tömegnyomor a buszo(ko)n...
Hello!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))) by: Sh@ron



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat