Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Black Wolf Judy 93 naplója


MC Yagami Light teve junior [227350 AL], gazdája Black Wolf Judy 93
2013-05-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/227350
2013-05-17

Ebben a bejegyzésben szeretném bemutatni a kedvenc zenekarom. Remélem, hogy tetszenni fog nektek.






Szóval a kedvenc zenekarom: Black Veil Brides. Régen ezt a kifejeztést az apácákra használták jelzőként. Most azonban hadjuk a múltat.

Talán tavaly előtt hallgattam meg tőlük az első számot. Ez volt a Knives and Pens. Őszintén szólva nem tetszett. Úgy gondoltam, hogy megint egy emós, tini banda, ami úgy sem viszi sokra...stb. Szóval nem volt a bandáról túl pozitív a véleményem. Ne értsétek félre, nekem nincs semmi bajom az emósokkal! Sőt régen (néha most is) boldogan hallgattam Tokio Hotelt, AFCt, Fall Out Boyt és No thanxt is.

Aztán pár hónapja unalmamban a youtube videók között böngésztem és meg akadtam a szemem az egyik videón. Egy férfi vicsorgott rám, a videó címe pedig az In the end volt. Nagy Linkin Park rajongó is vagyok, tehát a kíváncsiságom megnőtt, hogy ez vajon annak a híres Linkin Park számnak a feldolgozása, vagy valami más lenne?

Legelőször az énekes hangja fogott meg (pedig még csak az első sor ment le akkor, azaz 3 szó!), majd a dallam és aztán megláttam magát az énekest is. Pörgött előre a klipp, aztán újra és újra meghallgattam. Természetesen megnéztem a banda nevét is: Black Veil Brides. Az agyam jelzett, hogy már hallottam ezt a nevet...Beírtam a böngészőbe és igen kijött a Knives and Pens című szám is. Nem tudtam elhinni, hogy ugyanaz a srác!! Először is rengeteget fejlődött, másodszor a stílus is jobb, sokkal éretebb és már nem annyira emós. Rockosabb. Mellesleg már a Knives and Pens is tetszik.

Szóval így ismerkedtem meg a bandával. A szívembe zártam őket a zenéjükkel együtt. Az új albumukat is letöltöttem már, bolondballagásra is úgy sminkeltem ki magam, ahogy ők sminkelték ki magukat egy régebbi klippjükben. A tanárok szerint elég félelmetesen és vadul néztem ki. ^^ Két barátnőmet is megismertettem a zenekart és tetszett nekik. Sőt, szereztek jegyet a bécsi koncertre is. Én még nem, de biztos hogy fogok.

Most egy kicsit írjunk bővebben a bandáról. 2006-ban alakult amerikai rock együttesről van szó, mely három Golden Gods kupával büszkélkedhet. Énekes és frontember: Andrew Dennis Biersack (röviden csak Andy). Szerintem fantasztikus a hangja, vicces és kedves a rajongókhoz. Mellesleg gyönyörű kék szemei vannak. Állítólag ő panaszkodik a legtöbbet a srácok közül. Dob: Christian Coma (röviden csak CC). Ő is egy vad tagja a csapatnak, aki szeret sokat aludni. 2010-ben csatlakozott a bandához. Basszusgitár: Ashley Purdy. Nagyon jól játszik és szerintem ő néz ki Andy után a legjobban. Bár ő szerintem a legkomorabb is. Szólógitár: Jake Pitts. Szertem a játékát. ^^ Ritmusgitár, hegedű: Jeremy Ferguson (Jinxx). Gyönyörűen játszik a hegedűn. Ashley, Jinxx és Jake 2009-ben csatlakoztak a bandához. Az eredeti felállásból tehát csak Andy maradt. Nem tudom, hogy pontosan mi történt a régebbi tagokkal, de őszintén szólva nem érdekel. Szerintem ez a felállás jó, a fiúk jól kijönnek egymással és a zenéjük is fenomenális.

A zenéjük rockos. Néhány dal szövegük motivációs, vad, lázadós, pörgős és szókimondó. Emellett vannak olyan számaik, melyek szépek, lassabbak és egyszerűen szívhez szólóak. Én legelsőnek a dal szövegébe szertek bele, majd csak utánna a dallamba és az énekes hangjába. Természetesen ennek a 3 dolognak tökéltesnek kell lennie és passzolniuk kell egymáshoz.

Itt van az In the endhez a link:

http://www.youtube.com/watch?v=f0EQlIzPowM

Itt pedig a Knives and Penshez:

http://www.youtube.com/watch?v=CEb3GQqdHD4

Ugye mennyit fejlődött Andy?

Remélem, hogy tetszett az első blog bejegyzésem. Örülök, ha néhányótok érdeklődését felkeltettem a banda iránt. További szép napot! :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat