Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Miti naplója


Pici Láb [142634 AL], gazdája Miti
2014-10-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/142634
2014-10-20

2014-10-04
(Utólag nem tudom átálítani a dátumot. Viszont ez a 20.-a is nagyszerű nap volt :D)

Nem tudom, hogy egyáltalán olvassa ezt valaki, vagy hogy egyáltalán ezt követően mennyi idő elteltévelt került tevegazdi kezébe eme írás.
A lényegen, talán nem változik, hiszen elmondhatom, hogy igen is, volt szalagtűzőnk, ami eléggé botrányosnak mondható volt. Ennek ellenére, én megragadtam azt, ami szép volt benne, és a végére hatalmas buli kerekedett. A lényeg annyi, hogy a drága varrónőnk 5hónap alatt sem volt képes megvarrni a kösztümeinket, valamint a táncruhánkat. Akár hányszor néztünk a körmére, vagy éppen az utolsó héten kértük el a késztelen ruhákat. Mondanom sem kell, hogy az ünnepi öltözetünk fele, aznap reggelre készült el. Sokan, sőtt, talán az osztály nagy rész, ideges volt bevonuláskor. Én nyugtattam őket, elvégre még volt időnk. A szalagtűzést meg ne rontuk el ezzel. A magyar tanárunk rengeteget segített, amiért nem lehetünk elég hálásak neki. 30 percel a kezdésünk előtt, a nő végre felvette a telefont, és közölte, mindösszesen 13 db lesz kész. Mi lányok 25-en vagyunk.
15 perc. Újabb telefon. Ezúttal örömhírrel. A kapuban van. Persze a férje. Na de sikítást váltott ki, hogy mind elkészült. A méret senkire sem volt jó. Rémesen álltak, de már örültünk, hogy legalább volt. Bár még akadtak bosszúságok. Az én szalagom oda lett varrva. Szerencsétlen. Így csak elöl lehetett megkötni. Letéptük. Mentünk táncolni. Az osztály nagy része bánatában, idegességében ivott az öltözőben. Mondanom se kell, nem teljesen voltak maguknál. De én végigvigyorogtam az egészet. Nem szeretem az alkoholt, így egy csöppet sem ittam. Sokan sírtak. Én valamiért tartottam magam. Álltam.
Szóval ilyen fergetegesre sikeredett, de a végén nagy buli volt, egyrészt mert mi lettünk az utolsó fellépők, másrészt, mert a közönség, szinte minden tagja tudta, mi zajlik lent. Így énekeltek, sikongattak, tapsoltak. ^_^ Fergeteges lett a kaotikus szalagtűző. Csak hogy a Biosz tanárom szavával éljek. "Kaotikus"

Íme a videónk:
http://m.youtube.com/?#/watch?v=TRPwYj6wxDg

Nem mintha olyan sokat jelentene, de én az első alakzatban a 3.sorban jobb szélen táncolok. A videót nézve a bal. :P
Engem is emeltek. Szintén a leg bal oldali páros vagyunk. :D Profi. ;)
A többit meg nem írom le. :D

Köszönöm, hogy eddig eljutottál. :))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat