Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Napsugár naplója


Szerető Engedő [213729 AL], gazdája Napsugár
2021-04-16 (+sokminden :))

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/213729
2021-04-16 (+sokminden :))

Szegény tevéim ooooolyan elhanyagoltak lettek, hogy az egyiknek már csak 5% a kedve. :(
Elég sok minden történt mostanába velem, pl. elkezdtem egy második nyelvet tanulni, az angolt. Inkább nem írom, hogy milyen applikáció, mert nem tudom, hogy az jogsértés lenne-e.
Felsős vagyok, marad az otthonról tanulás. :(( Bezzeg a húgomnak meg az öcsémnek nem kell. Am még a vírusról annyit, h megkapták a szüleim az orosz vakcinát és anya másnap reggelre belázasodott (kb. 38°) meg este elég levertek voltak, ha valaki kíváncsi lenne erre. Amúgy valaki olvassa egyáltalán ezt?
Láttam egy közösségi oldalon, hogy mennyire rossz sorsuk van a sebesült/kóbór/árva állatoknak. Elhatároztam, hogy pénzt keresek, és azt oda adományozom azoknak az Állományoknak/Menhelyeknek akiknek éppen akkor nagyon szükségük lenne rá. Néztem interneten, hogy 14 év alattiak, hogy tudnának pénzt keresni, és kb. mindenhol az jött ki, hogy sehogy. Ez ooolyan idegesítő és oolyan ,,gonoszul" mondják el (már bocsánat). Én viszont tudok 1+1-et:
-mindenkinek: csinálj bármi kreatívat, és tegyed ki becsületkasszára!
-lányoknak+hosszú hajú fiúknak: ha van 40 cm a hajadból és nem sajnálod, vágasd le és add el parókának.
De azért van több is, csak nem tudom, hogy az törvényes-e.
Eldöntöttem, hogy körbe fogom utazni a világot (jó, ezt már régebben is, csak akkor nem foglalkoztatott ennyire). Szóval, ezért (IS!!!) tanulnék meg sok nyelvet. Erről este felé nagyon sokat gondolkodtam. Amúgy még az estémről annyit, hogy amúgy sem szoktam jól aludni, de a tegnapi az már sok volt! Általában 15-22- ször szoktam felkelni, de reggel megszámoltam, és tegnap kb. 45-ször keltem fel (jó, elaludni sem tudtam/tudok).
Most így több nem jut eszembe, szerintem bejegyzem.

U.i.: másik tevém: Teve Teteve




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat