Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Jelena naplója


Jelena [134207 AL], gazdája Jelena
2020-01-07 SALLALAAA

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/134207
2020-01-07 SALLALAAA

Hello, ifjú pupákok és pupákinák!

Több, mint 10 év telt el az utolsó bejegyzésem óta. Fellnőttünk.

Ma utolérte a végzet a tevémet, 15 éves létére Kizárást kapott, 10-15 éves naplóbejegyzések miatt. (Itt azért hadd jegyezzem meg, hogy kicsit mintha lassú lenne a moderáció) Ezt végül sikerült orvosolni, ehhez készül ez a mai, 10 évig talán az utolsó bejegyzés.

Lentebb nagyrészt a Tevecset fénykorából, többszáz fős idejéből vannak szösszenetek, ahol nem csak alanyaink, de még én is fiatal voltam, és heves, olykor bunkó (ez mitsem változott, csak érettebb formában jelenik meg:D).
Érdekes volt újraolvasni. (Igen, mindet újralvastam. MINDET:O) Banyek, azért az általam használt nyelvezeten ma, felnőttként már csak nevetek, borzalmas, de akkor belefért, ez is én voltam:)

Csetadminként és moderátorként (a fagyi visszanyalt ma ugye) sok vidámság és jóbarát mellett, akikkel még mindig tartom a kapcsolatot, a lentebb olvasható jelenetek voltak mindennaposak.

A bejegyzések színei:

Barna - Ezeket sajna a túl alpári, csúnya nyelvezet, vagy tartalom miatt törölnöm kellett (niincs annyi csillag az égen, amivel ceenzúrázni lehetne), pedig rengetegen szídtak minket viccesen a tiltások miatt.

Lila - Ezekből 1-1 nyomdafestéket nem tűrő kifejezés van átírva, talán észre se veszitek, ezekért talán nem jár újabb tiltás.

Kék - Netről hozott tartalom, amit akkor viccesnek találtam.

Piros - Ezek ma is fontos tudnivalók itt a TC világában.

Zöld - 14 éve írtam eme költeményemet:)

Narancs - Mézsör recept, nagyon fontos, hogy nyoma legyen ma is:)

Jó szórakozást egy letűnt kor barlangrajzaihoz:)

Üdv:
Jelena
Problémás tartalom jelzése


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat