Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

KAPCSOLAT CENTER

Ezen az oldalon azokat a dolgokat találod, amelyek közted és más emberek (illetve tevék) közötti kapcsolatokról szólnak.


Üzenet küldése

Küldj üzenetet bármelyik tevének a farmon! Mindenki szeret levelet olvasni, így hát ne fogd vissza magad!

Üzenet olvasása

Kukkants be a postaládádba, hátha érkezett pár izgalmas teveüzenet!

Üzenőfal

Van valami olyan mondanivalód, amit az egész világnak szánsz? Ha igen, akkor próbáld ki a TeveClub üzenőfalát, amit minden teve láthat!

3D Chat - Ezt a funkciót csak nagykorú tevék használhatják! A te tevéd még kiskorú, mivel még nem tette le az érettségit. Hogy biztosan sikerüljön, olvasd el a TeveClub útmutatót!

FIGYELEM! A 3D chat augusztus 20.-ával CoolCamels néven újul meg, és átkerül a www.coolcamels.hu címre! A még aktív 3D chat szobák addig 7 napos CoolCamels tagságra válthatóak.

3D Chat szerkesztő - Ezt a funkciót csak nagykorú tevék használhatják! A te tevéd még kiskorú, mivel még nem tette le az érettségit. Hogy biztosan sikerüljön, olvasd el a TeveClub útmutatót!

Valami hiányzik a 3D Chat-ból? Próbáld ki a szerkesztőt, készíts saját, egyéni kuckót tevédnek és magadnak (2dt)! Közkívánatra!

Chat - Ezt a funkciót csak nagykorú tevék használhatják! A te tevéd még kiskorú, mivel még nem tette le az érettségit. Hogy biztosan sikerüljön, olvasd el a TeveClub útmutatót!

Benne vagy a pörgésben? Szerezz azonnal barátokat a TeveClub chat-jén! Több tucat ember (és teve) vár arra, hogy veled beszélgethessen!

Párbaj

Hívd ki bármelyik másik tevét a farmon egy izgalmas vizespárbajra! Ha ügyes vagy, még datolyát is nyerhetsz vele!

A világ hangulata

A világ aktuális hangulatát egy igen precíz eszközzel mérjük. Hogy még pontosabb legyen az eredmény, vegyél részt te is a mérésben, és mondd meg, hogy milyen kedved van éppen most!

Haverok lista szerkesztése

Rengeteg ismerős arc van a TeveClub-on. Akikkel gyakran beszélsz, érdemes felvenni őket a haverlistára. Ha meg éppen összevesztél valakivel, jobb ha kitörlöd a haverok közül.

Hibabejelentés

Ha hibát találtál az oldalon, akkor kérlek lépj kapcsolatba velünk!


TeveClub a facebookon
© Napfolt Kft. - Médiaajánlat