Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2005. november 6.

Ma nagyon aranyos dolog törtent Johannal! Legalabbis nekem nagyon kedves elmeny volt, lehet hogy masnak semmit sem jelent...
Tegnap nem voltam itthon, baratnömeknel voltam, fözöcskeztunk, meg DVD-t neztunk. Ejfel körul ertem haza. Reggel megyek a hutöhöz, hogy valami kajat nezzek magamnak es latom hogy ott egy sutesre kesz tyuk. Rohantam az ablakhoz, hat latom hogy 4 tyuk rohangal mar csak az udvaron, es ezek szerint ez itt a hutöben csak az ötödik lehet. Szomoru lettem mert sajnos elegge szeretem az allatokat, es ezek a buta tyukok is mar kicsit a szivemhez nöttek. Mondom Johannak hogy ez itt az egyik tyuk? Bologatott hogy az. Mutattam neki a szamon hogy ez szomoru. Legörbitettem a szamat a kezemmel, mint a szomoru bohoc. Erre ö meg fogta es mosolyt formazott belöle! Es mondta hogy ez nem szomoru, tudtuk hogy igy lesz, ne szomorkodjak, es kedvesen mosolygott! 7 eves es mar most milyen ertelmes! Ö gondozta a tyukokat csibe koruk ota es ilyen eretten all a dologhoz, nem sir mint mas gyerek tenne a helyeben... :)
A masik dolog meg az volt hogy a kishuga kiment hogy visz kajat a tyukoknak. Volt rajta kabat, meg sapi, de a kabat nem volt összehuzva rajta. Mikor odament a tyukokhoz, ahol Johan is volt, Johan odafordult hozza es felhuzta a kabatja cipzarjat! Hat ez meg egy kellemes meglepetes volt! :)
Örulök hogy ilyen jo helyen vagyok bebiszitter, ahol nem elkenyeztetett pimasz gyerekek, hanem aranyos, eletvidam gyerekek vannak! Ez nagyon sokat szamit! :)







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat