Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ceratites naplója


Sven Hannawald [227002 AL], gazdája Ceratites
2005-11-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/227002
2005-11-15

Most hetvegen voltam Viking Line-os hajokirandulason a csajokkal. Összessegeben nagyon szuper volt, remelem maskor is megyunk!
Szombaton 3-kor talalkoztam a Martival, meg az Edittel Turkuban, mert valami muvelödesi hazban meghallgattunk egy fiatal erdelyi költönöt. Nem volt nagy szam, nem volt jo elöado, de egyszer ki lehetett birni.
Utana Marti meg en elmentunk Lindahoz, Edit meg haza keszulödni. Lindanal sokat beszelgettunk, meg keszulödtunk, ettunk. Aztan atjött Edit is es aztan lassan indultunk a hajora. Mikor a buszrol meglattam a sötetben kivilagitva azt hittem hogy egy szalloda a folyoparton es a többiek mondtak hogy nem, az a hajo. Teljesen ledöbbentem mert hatalmas! 11 emeletes, es nagyon szep! Csinaltam kepeket, meg Edit is sokat, majd elkuldi öket remelem. A 7. emeleten kaptunk kabint ami nagyon jo helyen van. Ott volt a bar meg a Tax Free boltok is igy sokat maszkaltunk. Elsö utunk kipakolas utan a boltba vezetett hogy vegyunk italt estere. En egy Curaco-t vettem, meg agy Red Bull szeru italt, meg csokit, meg gumicukrot. A többiek meg vodkanarancsot, meg chipset. Visszamentunk a kabinba egy kicsit berugni, meg sminkelni, meg sokat hulyeskedtunk (en annyira nem, inkabb a többiek), aztan ejfelkor felmentunk a diszkoba. Mar jo hangulat volt, sokan voltunk, rögtön bealltunk tancolni. Nagyon jol ereztem magam, de hamarosan odajött hozzank harom ficko, aztan ott ramenösködtek ugyhogy kimentunk egy kicsit maszkalni. Talalkoztunk egy aranyos sraccal en azzal bementem tancolni mert a többiek meg nem akartak, nekem meg nagyon tancolhatnekom volt. Tancoltam a sraccal, aztan lassu szamok jöttek es arra is tancoltunk, aztan visszajöttek a többiek es aztan veluk tancoltam tovabb. Aztan volt egy srac aki nezett, es messziröl jol is nezett ki, es mikor odajött közelröl mar nem tetszett, mert csunya volt az arcböre, meg butan tancolt, meg nem tudott elegge angolul, en meg ugye meg finnul, ugyhogy kicsit tancoltam vele, aztan mondtam neki hogy bocs, de visszamegyek a baratnöimhez tancolni. Aztan hogy ott tancolok a többiekkel latom egy tiz perc mulva ott csokolozik egy masik lannyal! Csak lestem! Az a srac is ott tancolt nem messze tölunk egy masik lannyal akivel lassuztam es meg mindig engem nezett. Annak dobtam egy puszit, mert nagyon aranyos volt, nem volt ramenös, meg aranyosan tancolt. Tök örult neki!
Voltak a vegen rockos szamok, arra is sokat tancoltunk, jol kitomboltuk magunkat. Legalabbis en olyannyira hogy meg most is faj a nyakam a hajrazastol... Latszik kijöttem a gyakorlatbol! 5-kor lett vege a diszkonak. A Marti megismerkedett egy 30 eves sraccal, sokat beszelgettek, de a sracnak a hajon volt a felesege meg a ket gyereke. A Marti teljesen kesz volt. Azt mondta nagyon tetszik neki es hogy milyen szerencsetlenseg hogy felesege van.
Fel 6-kor kerultunk agyba. Fel akartam kelni mikor Stocholmban kikötunk, megnezni a hajorol, meg fenykepezni, de nem volt eröm, mert 7-kor ertunk oda. Rögtön vissza is aludtam. Delben keltunk fel, aztan felöltöztunk es elindultunk setalni a hajon. Nagyon szuper volt! Rengeteg szuper cuccot lehet venni, meg finom kajak vannak. Nekem szokas szerint csorgott a nyalam, az Edit meg jo sok mindent vett.
Voltunk karaoke barban is. En meg sosem voltam nagyon tetszett! Mi nem enekeltunk (szerencsere), csak neztuk a többieket, de azok jok voltak. Meg voltunk egy barban ahol egy zenekar volt, tök helyes tagjai voltak!
Kikötöttunk Ålandon is, az finnorszag legnagyobb szigetvilaga. Sok kicsi es nagy szigetböl all, es szinte mindegyiken van egy-egy kis haz! Nagyon szuper! Kar hogy kiszallni nem lehetett a hajorol kicsit maszkalni. -Ez a hajo olyasmi mint egy komp, csak fel meg leszallnak rola az emberek, aztan megy tovabb.- Összepakoltunk a kabinban aztan beultunk a hajo elejebe nezni hogy hogyan közeledunk vissza Turkuba. Nagyon szuper volt. Egy nagy folyotorkolatba van a kikötö, igy egy kicsit a varosban is hajozik az ember. Tök jo, olyan hangulatom volt mintha Pesten lennek, mert ugy az ejszakai fenyek mellett olyan volt szembe egy domb mint a Gellert-hegy.
Leszalltunk es szerencsere pont jött busz, nem kellett ott fagyoskodni, de sajnos ez sem volt eleg hogy elerjem a helyközi buszom, csak a haromnegyed oraval kesöbbit. De ott a buszpalyaudvaron ez nem tragedia, a nagy varoteremben, ugyhogy elucsörögtem.

Meg 35 nap hazautig! Remelem az mar hamar elrepul mert mar nagyon szuksegem van egy kis kikapcsolodasra, meg erzelmi feltöltödesre, hogy erezzem szeretnek, meg en is öszinten szerethessek!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat