Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2005. szeptember 10.

Most jöttem meg fél 3kor a versenyről,mert ma volt! :-) És olyan sirály volt!!! Először tök izgultam,aztán a végén még játszottam volna! Nem volt vége az egésznek csak mi jöttünk el,mert mi kiestünk,de így is nagyon jó helyezést ért el mindenki! Szinte az összes gyerek tök helyes volt,aki ott volt és az aki a legjobban tetszett az rám nevetett meg fölhúzta a szemölökét,de azt még egy gyerek csinálta nekem! Mindenki nagyon-nagyon rendi volt velünk és a többiek nélkül nem is mentem volna semmira,hogy ha nem segítenek! Ez úton is szeretném az összes dartsosnak megköszönni a segítséget! És ha bármi kérdésetek van ezzel kapcsolatba,vagy nem ezzel kapcsolatban :-) ,akkor írjatok! Ja és ez megyei volt! 24 gyerek volt és én 5. lettem,úgy hogy erre nagyon üszke vagyok! Egyébként 10 órakor kezdődött,de lehet,hogy ezt már írtam egy másik naplóbejegyzésembe! :-) Ja és a Jeskó panzióban volt ez az egész!!! Az első ellenfelem ellen 2:1-re győztem! A második gyereket megvertem 2:0-ra,aztán kijutottam a nem tom hova,talán az volt a főtábla,de nem vok benne biztos,ha megtudom biztosra,akkor majd leírom! Na mindegy az a lényeg,hogy elsőként jutottam ki és tök jó volt! :-D! Aztán én bementem az Krisztiékhez,mert engem sorsoltak ki legelőször és az Anita meg a Kriszti ott vártak addig és Ők csak később következtek!
Addig mindenki odajött hozzám kezetfogott,pacsizott,gratulált,szóval nagyon jó volt és ez az első versenyünk volt! Aztán hívtak játszani (tom,hogy hogy hívták,de nem írom le,mert senki nem tudja,hogy ki Ő) és azt a gyereket 2:0-ra megvertem! Ő,amúgy nagyon ügyi volt! Mindenki mondta,hogy csak vele ne játszon,mert Ő olyan ügyi,de én megvertem!!! A Viktor is odajött segítenk,meg tényleg mindenki!!! Képet is csináltak rólunk! Biztos jó szar!!! :-P Aztán utánna játszottam egy zirci csapattársammal és Ő megvert 2:1-re! De szerintem azt csak hagyta,hogy megverjem egyszer,mert Ő nagyon ügyi és ő ilyen 100 fölöttiekett dobott szinte mindig!!! Szóval Ő megtudta volna dobni!!!
Voltak tök béna gyerekek,akikkel nekünk is kellett játszani,de Ők csak belevágták a táblába!!! :-D Aztán az első ellenfelem(Máté)Ő már idősebb volt és tök bénán számolt,szinte minig félreszámolt,szóval benne nem lehetett nagyon megbízni számolástéren! :-D Már bocsi!!! :-) Meg a kicsik sem tudtak semmit sem kivonni,oszt mindig odakellett hozájuk menni segíteni! Először nem hittük el,hogy amikor a Sasa mondta,hogy lesznek olyanok,akik nem tudnak annyira számolni és azt hittük,hogy mi leszünk a legbénábbak!!! A Sasa nélkül elvéreztem volna és szerintem az összes kollegína társam is! :-DDD Mindenben segített a Sasa!!! Tök rendes volt!!!
Ja meg szerdán voltunk orvosi vizsgálaton,de nincs semmi bajom,szóval Cool! A Szekeres hozott biztos ma szerencsét a versenyen! :-D







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat