Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2005. szeptember 24.

Ma voltam országoson! Fél 8-kor indultunk el és fél 5-kor jöttünk el onnan,de még így sem fejeződött be a verseny,mert azok akik ezt a versenyt csinálták,azoknak elkellett menni! Ezt nem hiszem el,hogy országoson ilyet csináltak velünk! Ja és a Frici bácsi mellé nem ülök mégegyszer,mert az ahogy vezet öcsém! Össze vissza ugráltunk a kocsiban! Mikor jöttünk hazafele,akkor megálltunk a McDonalds-nál és vettünk kaját,meg ingyen ellehetett hozni lufit és én hármat is elhoztam! :-D Ja és 3játékba is beneveztek minket! :-( Volt,hogy páros Anita + én! Abba a 4pár közül mi lettünk a 3.ak,de lehet,hogy a 4.ek,mert úgy volt,hogy papír szerint mi 4.ek,de nem biztos! A Kriszti meg az Ági,meg nem tudták befejezni,mert elkellett menniük a zizéknak! Aztán volt Ifi is,abba 5.lettem és kaptam is oklevelet! Az Anita 4. és a Kriszti is 5.lett! Volt Serdülő,abba a 22 közül én 9.lettem az Anita 7. és a Kriszti is 9.!(ebbe voltak fiuk is) Nekünk,meg már a párosnál tök mindegy volt,hogy hányadikak leszünk,mert már nagyon fáradtak voltunk és olyan 10-12 meccset játszottunk,szóval kimerítő volt! :-)
Összesen 14 mentünk mi zirciek,de egy országos hoz képest nagyon kevesen voltak! Biliárdozni is akartunk ott,mert ilyen kocsmaféleség volt ez a hely és nagyon szar! Csocsóztunk is és 3-at játszottam! 50-Ft volt egy meccs és én beleadtam egy 100-ast! Volt olyan hely,ahol csak kettő tábla volt,de vol egy másik hely,ahol 4! Még multkor itt Zircen is több tábla volt,mint ott egy országoson! Egyátalán nem is izgultam és nem is féltem! Talán,akkor egy kicsit,mikor megláttam a helyet,hogy hol lesz! Csináltak rólunk képet is! Az össszes zirci nagyon jól játszott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A kisbuszból már csak a zene hiányzott! A buszba ült az Anita a Kriszti a Tamás a Pityu az Ági a Tibi+apja a Frici bácsi,meg én! A kocsiban meg volt a Sasa+ apja a Peti a Roli és a Viktor!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat