Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2013-01-09

2013.01.03.
Bella Élete


FŐSZEREPLŐ: Bella (14)
TESTVÉREK,CSALÁD,DOLGOZÓK:
Kata és Peti (34 és 36) Bella szülei, Kata könyvelő, Peti ügyvéd, sosem érnek rá.
Dorina és Dani (7) ikrek, Bella testvérei
Nelli (3) Bella kisebbik húga
Izabella- Belláék kistestvére lesz, hamarosan megszületik
Magdi és Zoli (34 és 36) Bella keresztszülei, 2 gyerekük van.
Dávid (15) Bella unokatesója, nagyon jó a kapcsolatuk, imádják egymást....
Bence (5) Bella unokatesója.
Klári néni (40) Belláék házába házvezetőként került, a gyerekek dadusa.
Feri bácsi (46) Dadus férje, kertész a házban, imádják a gyerekek.
Tomi bácsi (45) ezermester a környéken, mindent megcsinál.
Anita (32) Belláék szakácsa.
Szandra (27) Belláék takarítónője, van egy kisfia.
Kevin (6) Szandra fia, Belláék testvérükként szeretik.
HÁZIÁLLATOK:
Virginia: Bella lova
Kincsem: Bella kedvence, magyar vizsla, szobakutya, még kölyök.
Maszat: Bella másik szobakutyája, egy pici yorkshire.
Csoki és Zsömle: Bella másik két kutyája, Labradorok, barna és zsemleszínű.
Folti: Bella kicsi nyuszija.
Lara: Bella elhagyatva találja az utcára kidobva szegény cicát, a tenyerébe elfér. Hazaviszi, bár a szülei nehezen egyeznek bele, de a cica maradhat.
BARÁTOK:
Jázmin (14) Bella legjobb barátnője, kiskoruk óta. Szomszédban lakik. Osztálytársak.
Anna (14) Bella osztálytársa lesz.
Viki (14) Bella padtársa.
Zsolti (16) Bella legjobb fiú barátja.
Balázs (16) Bella barátja lesz.
Krisztián (14) Bella osztálytársa, utálja Bella, mert mindig piszkálja.
Dániel (14) A legkedvesebb fiú Bella osztályába.
Zsóka (14) Cicababa, utálja Bellát.
Benjamin (7) Dorina és Dani osztálytársa, sokat van náluk.
Deni (7) Dorina legjobb barátnője.
Zalán (3) Nelli óvodás társa, imádják egymást.
Lili (3) Nelli barátnője, egy csoportba járnak, Jázmin húga.




2013.01.03.
1. rész

Bella élvezi a nyári szünet utolsó napját, Jázminnal elmennek vásárolni, beszélnek a holnap kezdődő iskoláról. A vásárlásból hazaérve büszkén mutatják az új holmikat Daduséknak. Ugyanolyan ruhát vettek maguknak mindketten, megegyeztek holnap abba mennek. Délután 6 körül Jázmin hazament, miután mindketten összekészültek a másnapra, még interneten beszélgettek kicsit, aztán nyugovóra tértek....

*Másnap*
Reggel a ház előtt találkoztak, Jázminnal Lili volt, Bellával pedig Dorina, Dani és Nelli. Mindenki izgatott volt az új hely miatt. Az iskolánál Dorina és Dani bátran köszöntek el, Bella és Jázmin pedig bevitték a kishúgaikat az óvodába, a kicsik nehezen szakadtak el testvéreiktől, de együtt egész jól viselték az első napot. Végre Belláék is beértek a suliba, leültek egymás mellé, beszélgettek. Elkezdődött az évnyitó ünnepély. A végzős diákok köszöntötték az új diákokat, az igazgatónő egy beszédet olvasott fel jegyzeteiből, köszöntötte régi és új diákjait. Mikor az ünnepélynek vége lett mindenki bevonult a saját termébe. Belláéknak az igazgatónő lett az osztályfőnökük, 3 osztályfőnöki óra került megtartásra, minden fontos információt elmondtak, órarend, tanárok, termek, valamint kialakult az ültetési rend, Bella Viki mellé ült, Jázmin pedig a terem túlsó felén Krisztián mellett. Vége a sulinak, így elmentek az óvodába Nelliért és Liliért. A kicsik nagyon örültek, hogy hazamehetnek. Délután 4-re a lányok visszamentek a sulihoz, Dorina és Dani elé, nagyon tetszik nekik az iskola, jól érezték magukat, rajzoltak és játszottak sokat az első napon.




2013.01.03.
3. rész

*3 nap múlva*
Izabella és anyu hazajöhetnek, ma mindenki boldogan ébredt...a reggelinél megbeszéltük, hogy apu bemegy a kórházba Izabelláért és anyuért én és Jázmin pedig otthon maradunk és felkészülünk az érkezésre. Izabella szobáját még nyáron előkészítettem a fogadására. A szobámból közvetlenül át tudok majd menni hozzá. Mindent én választottam. (majd hozok képeket)
Hamarosan megérkeztek... anyuék. :) Anyu nagyon jól nézett ki, és Izabella...ő imádni való. Mindenki körbeállta és csak néztük ahogy alszik a kis drága. A kicsik rohangáltak a házba fel, s alá. Nagyon elfáradtak, este 7-kor elaludtak, Izabella is édes álmot alszik saját kis szobájába. Lassan mindenki nyugovóra tért. Holnap hazaérnek Jázminék szülei.

*Másnap*
Reggel Izabella ébresztett, és az éjszaka alatt is 2-szer riadót fújt, de ez belefér. Jázmin elkezdte összeszedni a cuccait és Lili már haza akart menni, hiányzott neki a szülei. Hamarosan a csengő zaja lepett meg minket. Jázminék szülei voltak. Sok meglepetéssel.

Majd folytatása következik...


2013.01.03.
2. rész

Jázmin és Lili egy hétig Belláéknál alszik, mert a szüleik elutaznak Párizsba. Lili Nellinél alszik, Jázmin pedig Bellánál. Nelliék este 7 után elaludtak, Jázminnal rengeteget beszélgettünk, éjfél körül szólt Dadus, hogy most már aludni kéne. Reggel kicsit nehezen indult a készülődés, Nelliék alig akartak felkelni, és mikor épp indulni akartunk, hogy ne késsünk el a suliból, anyu rosszul lett...azt hiszem megszületik a kishúgom...wáááá...így hát apuval gyorsan Írattam egy igazolást erre a hétre, Jázminra is értendő volt, Dorinát és Danit meg a piciket gyorsan elvittük suliba, oviba, taxiba ültünk és irány a kórház. Mire odaértünk már elfolyt a magzatvíz.
De jó...pár óra és megszületik a kishúgom.-ujjongtam Jázminnak.
Alig sikerült egy kis nyugalmat vinni a gondolataimba kijött apu, megölelt és mondta, hogy megszületett Izabella. Sőt miután megvizsgálják láthatom is. :)
Jaj annyira gyönyörű kisbaba. (hozok képet)
Mire észbe kaptunk indulni kellett a sulihoz a kicsikért, fogtunk egy taxit és már ott is voltunk. Én a suli előtt vártam Dorináékra, Jázmin pedig bement Nelliért és Liliért. Mikor mindenki hozzám ért, közöltük a jó hírt, és mentünk a kórházba, most már végre anyut is láthattuk. A kicsik alig akartak haza menni, de hát anyunak és a kicsi Izabellának még pihennie kell.
Mindannyian hazamentünk, értesítettük a családot, Izabella érkezéséről. Mindenki nagyon örült. :)





2013.01.03.
4. rész

Rengeteg meglepetést hoztak Jázminék szülei. Mindenki kapott valamit. Jázmin és Lili nagyon örültek a szüleiknek. Ajándék osztás után Jázminék hazamentek. Na akkor felsorolom mit kaptunk!
Anyu és Apu kaptak egy két főre szóló egy hetes utazást egy általuk választott helyen.
Én egy szép képet kaptam, Párizsról...gyönyörű.
Dorina és Dani egy egy képes könyvet Párizs nevezetességeiről.
Nelli... egy járgányt kapott...már most imádja(hozok képet)
Izabella pedig sok sok gyönyörű csajos ruhácskát.
Köszönjük.
Kicsit később elvittem Izabellát és Nellit sétálni. Nelli az új járgányával jön. Elmentünk a játszótér felé, Nelli kicsit játszott Benjáminnal, aki Balázzsal volt. A gyerekek játszottak, Izabella aludt, mi pedig jót beszéltünk. Balázs nagyon aranyos srác. Elindultunk haza, Balázsék hazakísérnek. Hazafelé találtunk egy csöpp cicát, annyira kicsi és törékeny volt. Egy gondolat jutott eszembe...hazavisszük. A neve Lara lesz, Ő lesz a kiscicám. Mikor a ház elé értünk megálltam, Nelli előre ment. Balázs magához húzott és megcsókolt, és csak annyit mondott..."ez szerelem első látásra, szeretlek" Megkérdeztem bejönnek-e...Balázs igent mondott. Bementünk én szóltam anyunak, hogy találtam egy cicát, megtartjuk, és Lara a neve. Megkértem jöjjön, be akarok mutatni valakit, illetve valakiket. Anyu Ő Balázs a barátom, és az öccse Benjámint, aki Nelli óvodástársa. Anyu nagyon meglepődött, de örült, hogy boldog vagyok. Viszont a cicát nem akarta megtartani, de meggyőztem, hiszen aki 4 kutyáról egy nyusziról és egy lóról is tud gondoskodni, azon nem fog ki egy cica. Tehát Lara marad, családtaggá vált. Balázzsal bementünk a szobámba, Izabellát Dadusra bíztam. Balázs megdicsérte a szobámat és a házat is. Kicsit még beszélgettünk aztán hazaindultak. Mikor egyedül maradtam első dolgom az volt, hogy felhívtam Jázmint, elmeséltem mi történt, meséltem Balázsról és Lara megmentéséről is. Megkérdeztem átjön-e. Azt mondta igen, nemsokára. Délután 4-kor meg is érkezett. Lara nagyon tetszik neki, és örül, hogy én boldog vagyok Balázzsal.

Este folytatása következik...






2013.01.03.
Este 10 óráig beszélgettünk Jázminnal. Utána letusoltam és lefeküdtem pihenni.
*másnap*
Reggel mindenki a ház előtt várt minket, és együtt mentünk a suliba. Jázmin, Lili, Balázs, Benjámin...mi pedig eggyel többen lettünk, meggyógyult Kevin, már Ő is velünk jön az óvodáig.
Suli után Balázzsal elmentünk fagyizni. Vittem haza egy nagy tálca sütit vacsi utánra. Aztán elmentünk a gyerekekért, és hazaérve döbbenten tapasztaltuk, hogy anyuék nincsenek otthon, hogy köszönés nélkül elutaztak. Dadus a kicsi Izabellát dajkálgatta, Anita vacsit főzött. Szandra pedig épp befejezte a takarítást. Haragudtam anyuékra, hogy így szó nélkül elmentek, Nelli pedig mindenhol őket kereste. Áthívtam Jázmint, mert nagyon ki voltam borulva. Jázmin próbált nyugtatgatni. Nagyon örülök, hogy van kire számíthatok. Ekkor megcsörrent a telefon...Anna hívott, hogy átmegyek-e hozzá, én kértem, hogy inkább Ő jöjjön ha lehet. Így nemsokára már ketten vigasztaltak. Minden elsötétült előttem. Reggel arra ébredtem, hogy Dadus kelteget, hogy menni kéne reggelizni.




2013.01.04.
Egész nap otthon ültem a szobámba, délután felhívott Balázs, hogy átjönnének, mondtam, hogy oké...megérkeztek. Kicsit elvoltunk Balázzsal kettesben, aztán Izabella felkelt...megbeszéltük hogy elmegyünk a játszóra, felhívtam Jázmint, hogy csatlakozzon Lilivel. Tömegesen megindultunk a játszótér felé, útközben találkoztunk pár sráccal, Roli, Botond és Lali...csatlakoztak. Nagyon jó fejek voltak, és Roli tetszik Jázminnak, szerintem kölcsönös. Nelli leesett a csúszdáról. Odarohantam, mikor megláttam, hogy vérzik.
Jázmin, Jázmin...gyere ide, siess, vérzik. - kiabáltam Jázminnak.
Bella, nyugodj meg, ez a legfontosabb. Fiúk hívjatok mentőt. - szólt Jázmin.
Jó napot! Baleset történt a Gábor Áron úti játszótéren, egy kislány leesett és vérzik. - telefonált Balázs. - Mindjárt itt a mentő.
Megérkezett a mentő, megvizsgálták, berakták a kocsiba, injekciókat kapott, és infúziót. Kérdezték az adatait, alig tudtam kinyögni pár szót. A mentős látta, hogy én sem vagyok túl jó állapotba. Mondta a többieknek, hogy vigyenek haza, és a szüleink fáradjanak be a sürgősségire. Tehát hazaindultunk. A mentő is elindult, szirénázott, ez nem hiszem, hogy jót jelent. Siettünk, Lilit felkapták a fiúk, hogy gyorsabban haladjunk berohantam a házba...
DADUS, DADUS!! - kiabáltam - Nelli kórházba van, gyorsan menjünk. Kértem Szandrát és Anitát, hogy figyeljenek a gyerekekre és indultunk, közbe Balázs hívott taxit.
Kiértünk, itt is a taxi...Dadussal és Jázminnal gyorsan beszálltunk és a kórházhoz mentünk. Balázs bevitte Lilit Jázminékhoz, aztán Bent is hazavitte, és jött utánunk.
Jó napot! Kovács Nelli nővére vagyok, nem rég hozta be a mentő, hol van? Szeretném látni! - mondtam a hölgynek a pultnál.
Még vizsgálja Dr. Lauth, de azonnal odakísérem a vizsgáló elé. Kérem jöjjenek velem. - közölte a hölgy kedvesen.
Ekkor kijött egy orvos.
Kérem doktor úr, mondja, hogy a húgom már jól van. - Kérleltem.
Hölgyem, nyugodjon meg, ez most a legfontosabb. A húga nincs túl jól, a fejét összevarrtuk, a vérzéseket elállítottuk, kapott fájdalom csillapítót, infúziót. Agyrázkódása van, kérem nyugodjon meg, hogy beengedhessem hozzá a szobába. Egyszerre egy ember legyen bent nála, és maximum 3 perc. A szüleik hol vannak? A szobába csak a szűk családtagok mehetnek be. A kislánynak most pihenésre van szüksége. - mondta az orvos.
Jó megnyugodtam, közöltem. Csak hadd lássam a húgom. A szüleink elutaztak, Ő itt a házvezetőnőnk, Ő vigyáz ránk amíg nem jönnek haza. - válaszoltam.
Jó, akkor bemehetsz a húgodhoz, de csak pár percre, és maradjon nyugodt. Kerülje a hirtelen mozdulatokat. A húga állapota ugyan stabil, de ez sajnos változhat. Előfordulhat, hogy először nem emlékszik majd önre, vagy a történtekre, de maradjon nyugodt, ne izgassa fel. Maximum 3 perc! - mondta szigorúan az orvos.
Értettem. - válaszoltam. Majd benyitottam a szobába.
A húgom iszonyatosan nézett ki, fal fehér volt a kicsi arca, gépek és csövek lógtak ki a kicsi testéből, az infúzió a kezébe volt. Látszott az arcán a félelem, rettegés és némi fájdalom.
Szia Kicsim. Ugye jól vagy? Fáj valamid? Emlékszel mi történt? - szóltam a húgomhoz.
Szia. - nyöszörögte.
Tudod ki vagyok én? Én vagyok a nővéred Bella. Ugye emlékszel? - kérdezgettem.
I-i-igen. De fáj a fejem. Hol vagyok? Anyuci hol van? - válaszolt.
Nyugodj meg, kórházba vagy, a doktor bácsik vigyáznak rád. Én végig melletted leszek, történjen bármi. Anyu sajnos nem tud itt lenni, de nagyon szeret, és puszil. - magyaráztam.
De miért nem jön ide anyu? - kérdezte, majdnem sírva.
Ne sírj kincsem. Most ki kell mennem, Te pedig pihenj csak drágám. Szeretlek. - mondtam és egy puszit nyomtam a homlokára. Majd kiindultam.
A szobából kilépve sírva borultam Dadus vállára.
Mi a baj? Miért sírsz? Hogy van Nelli? - kérdezték egyszerre, Jázmin és Dadus.
Nincs baj. Jól van. Fáj a feje, de nincs baj. Csak anyut kereste. Már könnyes volt a kicsi szeme. Úgy sajnálom. És az én hibámból van itt, jobban is figyelhettem volna. - sírdogáltam.
Ne okold magad, nem figyelhetsz rá mindig. - nyugtatott Dadus.
Bella ne csináld ezt, ne okold magad, hiszen mi is figyelhettünk volna rá. - mondta Jázmin.
Ekkor befutott Balázs.
Bocsi a késésért, csak anyukádéknak el kellett magyarázni miért én vittem haza a húgod. - nyögte ki Balázs. - Mi történt?
Én felhívom anyut, szólok, hogy baj van. Dadus, Ti menjetek haza, és szóljatok Szandráéknak. - mondtam határozottan.
Elmentek.
Szia anyu. Bella vagyok... - nyökögtem a telefonba
Szia kicsim. Baj van? - kérdezte anyu.
Hát ami azt illeti nem jó hírrel köszöntelek. Nelli... - mondtam majd elcsuklott a hangom, és sírás tört ki belőlem.
Úr isten...mi van Nellivel? Beszélj érthetően kicsim. - kért anyu.
Nelli kórházba van. Leesett a csúszdáról. Agyrázkódása van. Az orvos szerint stabil az állapota, de akármi ronthat az állapotán. Téged keresett. Sírva kérdezte hol vagy, én pedig nem tudtam válaszolni. Hol vagytok? Én nem bírom egyedül. Én tehetek róla...nem figyeltem rá eléggé. -sírva mondtam anyunak.
Nyugodj meg kicsim. Az első géppel haza utazunk. Addig maradj vele kérlek. És nem Te tehetsz róla. Szeretlek. Sietünk. Puszi. -mondta anyu.

Holnap folytatása következik...




2013.01.05.
Miután letettem a telefont, biztos voltam benne, hogy anyu egy-két óra múlva itt lesz.
Bemegyek hozzá, Te nyugodtan menj haza, hívlak ha anyuék itt vannak és ki tudok jönni. - mondtam Balázsnak.
Jó, de kicsim ígérd meg, hogy szólsz ha történik valami. - mondta Balázs. - majd elment.
Én bementem Nellihez, Ő alszik odavittem egy széket az ágya mellé, megfogtam a kezét, és vártam, hogy mi fog történ...ni.
*egy kis idő után*
Bella. Bella. - szólt a húgom.
Jaj drágám, ne haragudj, elaludtam, bocsánat. Jól vagy? - mondtam.
Igen már jól vagyok. Hol vannak a többiek? Liliék, Benék és Dadusék? Nem is érdekli őket mi van velem? - kérdezte érdeklődve Nelli.
Dadus és Jázmin itt voltak, de csak engem engedtek be, mert még pihenned kell. Liliéket hazavitte Balázs, ők nem jöhetnek be, túl kicsik ehhez még. De én itt vagyok, egy percre se hagylak magadra. Oké? - mondtam neki. - de most aludj Kicsim.
Nelli hamar elaludt. Az én gondolataim folyamatosan nem hagytak nyugodni...'hol van már anyu?'...tettem fel magamban időnként ezt a kérdést. Ekkor betoppant Dr. Lauth, megtörve a csendet.
Kisasszony, kérem fáradjon ki a szobából, meg szeretném vizsgálni a húgát. - mondta az orvos.
Kisétáltam, és próbáltam hívni anyut, de ki volt kapcsolva.
Nyitódott az ajtó.
Kérem jöjjön velem az irodámba. - mondta Dr. Lauth.
*bementünk az irodába*
Foglaljon helyet. - mondta az orvos.
Köszönöm. Hogy van a húgom? - mondtam és leültem.
Sajnálom, de nincsenek jó hírem a húga állapotáról. Azt mondta jól van, de a szívverése és a vérnyomása nem megfelelő. Erre már akkor is felfigyeltünk mikor behozta a mentő, de ez ilyen esetben előfordul, viszont vártunk és nem javult, a gyógyszer sem segített. - magyarázta az orvos.
Ez mit jelent? Mit lehet tenni? Ugye nem lesz rosszabbul? - kérdeztem aggódva.
A szüleit már értesítette? Mivel a húga még nagyon kicsi, ezért egy felnőtt rokonnak kell döntést hoznia. - mondta az orvos.
A szüleink már tudnak róla, amint tudnak jönnek. Azt hittem ilyenkor már itt lesznek. Én sem tudom mikor érnek ide. - mondtam már könnyeimet hullatva.
Kisasszony, kérem maradjon nyugodt. Szüksége van valamire? Tea, kávé, szendvics? Evett valamit? - kérdezgetett az orvos.
Nem kell semmi köszönöm. Szeretnék a húgom mellett lenni, és szeretném, ha a szüleim megérkeznek valaki vezesse őket a húgom szobájához! Én jól vagyok, neki viszont szüksége van rám, és a szüleire. - mondtam nagyon komolyan.
Jól van kisasszony, ha valamire szükségük van kérem jelezze. - mondta kedvesen.
Ezután felálltam, egy kicsit ugyan megszédültem, de a stresszre fogtam és elindultam Nelli szobája felé. Leültem mellé.
Itt vagyok kicsikém, aludj nyugodtan. - nyugtattam Nellit.

Holnap folytatása következik...
Ma már biztos nem, mert szülinapozunk barátaimmal.




2013.01.06.
Nelli hamar elaludt, én pedig nem tudtam nyugodni, hogy anyu még nem érkezett meg. Megpróbáltam hívni, de ki volt kapcsolva.
Elkezdtem sírni. Azt hiszem elájultam, mert a következő amire emlékszem, hogy egy nővér ébresztget, és a földön vagyok.
Mi történt? Hogy van Nelli? Hol van anyu? - kérdeztem nyöszörögve.
Jól vagy? Hozzak valamit? Azt hiszem elájultál. Nelli alszik. Anyukátok pedig még nem érkezett meg. - mondta a nővér kedvesen.
Köszönöm. Egy kis meleg tea és valami étel jót tenne, azt hiszem. Mióta itt vagyunk nem ettem és nem ittam. És szeretnék kimenni levegőzni, ha lehet. - mondtam segítségkérőn a nővérre nézve.
Jól van, gyere elkísérlek. Így nem mehetsz egyedül. - mondta szigorúan.
Köszönöm. Mennyi az idő? - kérdeztem.
Ez a dolgom. Fél 3 van. - válaszolt mosolyogva.
*közben elmentünk szendvicsért és teáért. Kimentünk az udvarra.*
Az udvarra érve leültünk egy padra. Fel szeretném hívni anyut és elővettem a telefonomat. És hívni kezdtem. Ekkor a kapunál megjelent anyu, odajött.
Te miért nem vagy a húgoddal? - kiabált velem.
Hölgyem, kérem fejezze be a kiabálást, a lánya felnőttként állt helyt a kislány mellett a nehéz pillanatokban. Nem evett és nem ivott amióta a kislány bent van. Elájult, ezért kísértem ki. - mondta a nővér anyunak.
Anyu ne kiabálj velem. Mint hallottad én végig mellette voltam, helyetted is. - mondtam anyunak.
Jó nem érdekel. Hol van Nelli? - kérdezte anyu idegesen.
Hölgyem, utoljára kérem, higgadjon le, vagy nem engedhetem be a kislányhoz, mert ronthat az állapotán. - szólt a nővér anyuhoz.
Menjünk be, nézzük meg Nellit. - javasoltam.
Kisasszony, te bemehetsz a húgodhoz, de anyukádnak velem kell jönnie Dr. Lauth-hoz. - nézett rám a nővér.
*bementünk* saját szemszögemből:
Elindultam a szoba felé. A gondolataim nagyon zavarosak voltak. Anyu a telefonba nem kiabált, most pedig én vagyok a hibás. Benyitottam. Nelli ült az ágyon és csak nézett maga elé.
Nelli. Nelli. - szóltam a húgomhoz.
Hol van anyu? - kérdezte sírva a húgom.
Nem sokára jön, a doktor bácsival kell beszélnie, pár perc és itt lesz. Megöleltem és megpusziltam. - nyugtattam Nellit.
Ekkor megérkezett anyu.
*anyu szemszöge*
Hihetetlen, hogy a kislányom kórházba fekszik és nem láthatom.
Kipp-kopp.
Tessék. - szólt az orvos az ajtón túlról.
Dr. Lauth, Ő itt Kovács Nelli és Bella anyukája. -mutatott a nővér felém.
Jó napot, Dr. Lauth vagyok, én kezelem a lányát. - mondta az orvos.
Jó napot, Kovácsné Keller Katalin. Hogy van Nelli? - mutatkoztam be.
A lánya állapota stabil, kapott infúziót és injekciókat, valamint fájdalomcsillapítót és további gyógyszereket. Viszont a szívverése és a vérnyomása nem túl jó, és ez aggaszt. bármikor romolhat az állapota. Beleegyezését szeretném kérni néhány vizsgálathoz és további gyógyszerek alkalmazásához. Írásos beleegyezésre van szükségem. - mondta az orvos.
Persze, bármit aláírok, csak Nelli legyen jól. - mondtam.
Komplikációk léphetnek fel, a gyógyszerek mellékhatásai is súlyosak, de így akármikor romolhat az állapota, megállhat a szíve, ha nem bírja a magas vérnyomást és a rossz szívverést. - figyelmeztetett az orvos.
Jó jó, értem. Hol kell aláírnom? - kérdeztem.
Itt, itt, itt és itt. - mutatta Dr. Lauth.
Aláírtam, láthatom Nellit? - kérdeztem.
Persze odakísérem. A lányaira nagyon büszke lehet, Nelli hősiesen viseli a vizsgálatokat, vérvételt, injekciót, és a gépeket. Bella pedig igazán felnőttként állt helyt, amióta a kislány bekerült a kórházba. Végig mellette volt, folyton biztatta, óvta és féltette. - mondta az orvos útközben.
Ez a lánya szobája. Kérem ne izgassa fel. Ne kérdezzen egyszerre túl sok összetett kérdést. - figyelmeztetett Dr. Lauth.
*a szobába lépés után* Bella szemszöge.
Anyu, anyu, anyu... - kiabált Nelli.
Édes kicsi kislányom...jól vagy? Nagyon aggódtam. - mondta anyu.
Jól vagyok. Csak nagyon hiányoztál. Szeretlek. - mondta Nelli.
Anyu, ne haragudj rám. - szóltam mikor anyu elindult egy székért.
Nem haragszom. Nyugodjatok meg. Minden rendbe fog jönni. - nyugtatott mindkettőnket anyu.
Átölelt és megfogta a kezem és Nelliét is. :)

Holnap folytatása következik...





2013.01.07.
Nelli reggelig aludt, anyu és én pedig ültünk és beszélgettünk. Anyu elmondta, hogy Miamiban voltak, ezért ért ide ilyen sokára és megígérte, ha Nelli jobban lesz elmegyünk együtt pihenni. Megbeszéltük, hogy én reggel hazamegyek mivel már vasárnap lesz. Pihenek meg Dorináékkal leszek. Hétfőn pedig már nekem is suli. Reggel 8 órakor jött az orvos, megvizsgálta Nellit, én elköszöntem Nellitől és anyutól és hazaindultam.
Szia babám. Szeretlek. - mondtam Nellinek és megpusziltam.
Szia anyu. Ha valami van, vagy pihenni akarsz, hívj és jövök. - mondtam.
Hazamentem, akkor kezdtek ébredezni. Mindenki faggatott, mi van Nellivel. Apu bement megnézni őket. Délelőtt felhívtam Balázst, hogy jöjjön át. Egészen 16 óráig Balázzsal, Kevinnel, Benjáminnal, Dorinával, Danival és Izabellával voltunk. Aztán találkoztunk Jázminnal és elmentünk vásárolni. Csatlakozott Roli is. Elmentünk, vettünk pár új ruhát, beültünk egy étterembe kajálni, később pedig elmentünk biliárdozni. Este 10-re értünk haza. Balázs és Roli hazakísértek minket és mentek haza Ők is. Megbeszéltük, hogy reggel előttünk találkozunk.
Ne késsetek. - mondták a fiúk, egyhangúan.
Letusoltam és bedőltem az ágyba. 6:30-kor csörög az óra.



2013.01.09.
*6.30-kor csörög az óra.*
Felkeltem, felöltöztem és indultam le reggelizni.
Jó reggelt! - mondtam jókedvűen és leültem a helyemre.
Mikor mindannyian végeztünk ránéztem az órára, és sürgetni kezdtem a kicsiket.
Siessetek, mert elkésünk. - mondtam kicsit aggódva.
7.00-kor már mindenki minket várt, de természetesen még nem készültünk el.
Megszólalt a csengő. Az ajtót kinyitva ott állt Balázs.
Elkéstetek szerelmem. - mondta, majd megcsókolt.
Na indulhatunk! - szólt közbe Dorina.
Roli és Jázmin összejöttek útközben. (ennek nagyon örülök)
A fiúk ma 12-kor végeznek. Nekünk viszont csak 13.40-kor lesz vége az óráinknak, de a fiúk megvárnak minket a könyvtárba. :)
Elkezdődtek az órák, Jázminnal azon tanakodtunk, miért pont a könyvtárban találkozunk a fiúkkal.
A fiúk nem szoktak szerintem könyvtárba járni. - mondta Jázmin.
De lehet, hogy ők szoktak. Nem tudhatjuk. - válaszoltam.
Az órák unalmasan és lassan teltek. Megbeszéltük, hogy délután elmegyünk fodrászhoz időpontot egyeztetni, meg persze műkörmöshöz is. :)
*végre vége az óráknak, mehetünk a könyvtárba*
Sziasztok. - szóltunk egyszerre a fiúkhoz.
Jó napot! - köszöntünk a könyvtárosnak is.
Roli kitalálta, hogy neki haza kell mennie valamiért, Jázmin elkíséri.
Mi még maradjunk szerelmem. Itt olyan jó lenni. - mondta Balázs.
Jó akkor ide visszajövünk. Sietünk. - mondta Roli.
Ők elmentek, mi leültünk az egyik belső asztalhoz. Hosszú ideig nem is beszéltünk, csak csókolóztunk. Olyan volt, mint ha reggel óta eltelt volna több hét, és csak most találkoztunk volna. Nagyon jó volt. Aztán beszélgettünk.
Hány fiúd volt eddig? - kérdezte Balázs.
Nekem Te vagy az első. És neked hány barátnőd volt? - kérdeztem vissza rögtön.
Hát nekem 3 barátnőm volt. De Téged jobban szeretlek. - mondta Balázs.
Én is nagyon szeretlek cica. - mondtam és megcsókoltam.
Szóval nem volt még barátod? Minden téren első lehetek? Ígérem, minden úgy lesz ahogy szeretnéd. Ha még nem akarod, én várok rád, mert szeretlek. - kérdezte Balázs, és közben kiskutya szemekkel nézett rám.
Mire gondolsz? Minden téren? - kérdeztem vissza.
Balázs felállt mellőlem és egy könyvet hozott, majd a kezembe adta.
A címe: A szeretkezés.
Már értem. Én szeretlek. Nem tudom, hogy milyen érzés az együttlét, de szeretném, ha Te lennél az első. Első, minden téren, viszont én kicsit félek ettől. - mondtam Balázsnak.
Mit szólsz hozzá ha ma Nálatok alszunk Benjáminnal? És majd kialakul. - mondta Balázs.
Jól van, majd megbeszéljük apuval. - mondtam.
Jó, de bárhogy is lesz, én nem akarok neked rosszat, nagyon óvatos leszek, ezt megígérem, de ha úgy érzed, hogy nem akarod folytatni, vagy nagyon fáj, kérlek szólj! Nem akarom, hogy neked ne tetsszen. Az elsőnek tökéletesen kell alakulnia. Nem szeretnék semmit elrontani. - mondta Balázs.
Jó, ha úgy van szólni fogok, ígérem. Csak egy kicsit félek. - mondtam szomorúan.
Ne félj, ha félsz tőle, akkor inkább várjunk vele. A félelem könnyen elronthatja. Ne félj, vigyázok rád. - mondta.
Ekkor megjelentek Jázminék.
Na Bella, indulhatunk? - kérdezte Jázmin.
Igen. Menjünk. - mondtam.
Csak mentünk egész úton, fogtam Balázs kezét, de nem szóltam egy szót sem. Mikor odaértünk Balázs félrehúzott.
Mi a baj szerelmem? Olyan szótlan és szomorú vagy. - mondta Balázs.
Nincsen semmi baj, csak azon agyaltam, hogy mi van ha nem tetszek majd neked, ha nem lesz jó. Nem akarlak emiatt elveszteni. Félek, hogy fájni fog, neked meg rossz lesz, az elutasítás. Nem akarlak elveszteni. Nagyon szeretlek. - sírva öleltem meg.
Jaj Te kis butus, emiatt nem fogsz elveszteni. Ha neked fáj, vagy nem akarod, akkor én sem akarom. Mert szeretlek, és ami neked jó az nekem is. Nem akarok fájdalmat okozni. - mondta, majd megcsókolt.
Bementünk a fodrászhoz, és a körmöshöz, kértünk időpontot. Pénteken suli után jöhetünk. Tökéletes.
Elmentünk a kicsikért, és most én Jázminnal mentem, és beszélgettünk, jóval előttünk pedig Balázs és Roli hülyéskedtek.
Elmeséltem mindent Jázminnak. Ő is próbált megnyugtatni.
Balázs nagyon szeret, vigyázni fog rád, figyelni fog, hogy minden tökéletes legyen. Nyugodj meg. - mondta Jázmin.
Hazamentünk. Balázsék bejöttek, a kicsik játszottak, mi pedig bementünk apuhoz aki éppen dolgozott.
Szia apu. Ő Balázs, a barátom. Anyu már ismeri. - mondtam.
Jó napot! Horváth Balázs vagyok. - mutatkozott be Balázs.
Sziasztok. Nyugodtan tegezz. - mondta apu és Balázsra nézett.
Apu, szeretném, ha Balázs és az öccse, Benjámin nálunk aludna ma. Ugye itt aludhatnak? Kérlek. - mondtam apunak bociszemekkel.
Jó, jó, maradhatnak, de nem lesz ez rendszeres ugye kisasszony? - egyezett bele apu.
Jaj de jó, köszönöm apu. Nagyon szeretlek. - és megöleltem.
Balázs és Benjámin hazamentek, este jönnek vissza.
Én addig a szobámban ültem, és az internetet bújtam. Sok mindent olvastam, találtam érdekeset és olyat is amiről már én is tudtam, hogy nem lehet. Eközben Jázminnal Msn-eztem.

2013.01.09.
Pontban 7 órakor csengetnek. Dadus ajtót nyitott. Balázsék jöttek. Mire észbe kaptam már nyitódott a szobám ajtaja. Gyorsan becsuktam a laptopot, hogy Balázs ne vegye észre miket nyitottam meg.
Szia szerelmem. Bejött bezárta az ajtót, és egy hosszú szenvedélyes csókkal köszöntött.
Szia cica. - mondtam mikor végre szóhoz jutottam.
2 órán keresztül még beszélgettünk. Aztán Balázs javasolta, hogy mutat egy két dolgot a laptopon, mert érzi, hogy félek, és attól talán könnyebb lesz.
Odavettem a laptopot és felnyitottam. Későn jöttem rá, hogy nem zártam be az ablakokat.
Jaj, szerelmem, Te egészen az érkezésemig ezeket bújtad? Kérlek ne félj. Ennyire nem bízol bennem? - kérdezte.
Nem benned bízok teljesen, de magamban nem. De ígérem nem stresszelek. - mondtam.
Balázs mutatott egy-két megnyugtató cikket, sőt, mutatott egy-két videót, ahol hasonlóképpen, a lány még szűz. Ez megnyugtatott.
Én szeretnék előtte lezuhanyozni. - mondtam Balázsnak.
Jól van én otthon letusoltam, menj csak. És nyugodj meg. - mondta Balázs.
Elmentem a fürdőbe, lezuhanyoztam, leborotváltam a lábam. Felvettem a pólómat amiben aludni szoktam. És egy gyors fogmosás után készen álltam. A szobába lépve, csodálatos látvány tárult elém. A villany lekapcsolva, egy pár mécses volt meggyújtva, és szív alakba rózsaszirom volt a padlón. Balázs pedig az ágyon ült, és nézett.
Gyönyörű lett a szoba. Köszönöm, hogy tökéletessé teszed ezt az alkalmat. - mondtam majd mellé bújtam és megöleltem.
Lehet, hogy szép a szoba, de Te sokkal gyönyörűbb vagy a szobánál. - mondta, majd megcsókolt és simogatni kezdett.
Szeretlek. - mondtam.
Készen állsz? - kérdezte.
Igen, készen állok. Már nem félek annyira. Jó Veled. - mondtam.
Egy darabig simogatott, csókolgatott, kényeztetett. Aztán egyre inkább intimebbé vált a pillanat. Nagyon jól éreztem magam vele. Nagyon óvatos, figyelmes és kedves volt Balázs.
Biztos akarod folytatni? Most még abba hagyhatjuk. - mondta Balázs.
Akarom. Folytasd. Szeretlek. - mondtam.
Először az ujjaival próbált ellazítani. Én csókolgattam, simogattam Őt. A ruhadarabok a földön hevertek, mi az ágyamon kényeztettük egymást, mikor Balázs már biztosnak érezte, hogy eléggé ellazultam, és nem lesz baj, lassan és óvatosan próbált behatolni. Ekkor éreztem úgy, hogy szólnom kell.
És az óvszer? Ugye nem anélkül akarod csinálni? Nem akarok bajt. - szóltam közbe.
Kicsim, nyugodj meg, itt van. Ne félj. Tudom, hogy mit csinálok. Biztos, hogy folytassuk? - mondta Balázs.
Igen folytasd. Jól vagyok. - mondtam.
Balázs nagyon lassan és óvatosan csinált mindent. Nem akar fájdalmat okozni. Mikor már majdnem egészen bent volt, fájdalmat éreztem, de nem akartam megint közbeszólni. A fájdalom, nem akart szűnni, ezért szóltam.
Áu, cica, ez nagyon fáj. - nyökögtem.
Jó, jó, nyugi. Itt vagyok. Vigyázok. Jól vagy? - kérdezte, közbe simogatott.
Jól, csak nagyon fájt. Ne haragudj. - mondtam.
Nincsen semmi baj, mondtam, hogy szólj ha fáj. Abbahagyjuk? Már majdnem sikerült amúgy. Nagyon ügyes voltál. - mondta.
Nem, nem, folytassuk. Szeretném. - mondtam.
Jó, de ha nem jó szólj. - mondta.
Egy kicsit megint próbált ellazítani az ujjaival, aztán szép lassan folytattuk, ott ahol abbahagytuk. Már nem fájt annyira. Csókolgatta a nyakam, és kezdett tetszeni a dolog. Ekkor megint furcsa volt, de nem fájt már. Mikor oda néztem már bent volt, és Balázs nagy óvatossággal folytatta. Majd egy időre abba hagyta.
Hogy tetszik? Akarod még? Nem fáj? Jó? Mit gondolsz? - tett fel Balázs nagyon sok kérdést.
Jó, már nem fáj, nagyon tetszik. Akarom. De az óvszer... - mondtam.
Pont ezért kérdezem. Ha szeretnéd folytatni akkor most jött el az ideje. Na akarod? - kérdezte.
Igen. - mondtam.
Így hát folytattuk, mert én így akartam. Percről percre egyre jobb lett. Közbe Balázs csókolgatta a nyakam és lefelé haladva végigcsókolta a testem. Aztán lent megállt, és pár perc után visszafelé is végigcsókolta az összes porcikámat. A nyakamhoz érkezve összebújva csókolgatott, aztán megharapta a nyakam csókolgatás közbe(kiszívta). Aztán egyre inkább kezdtem élvezni ezt az egészet. De Balázs abbahagyta.
Egyelőre úgy gondolom elég volt ennyi kezdetnek. Jó volt? Tetszett? Mit érzel? Hogy vagy? - kérdezgetett.
Jó volt. Igen tetszett. Azt érzem, hogy nagyon szeretlek. Jól vagyok. - adtam választ minden kérdésre.
Nem vagy fáradt? Ugye már nem fáj? Szeretlek. - kérdezte Balázs.
Nem vagyok fáradt, nem zuhanyzunk le? Együtt... Már nem fáj, csak akkor fájt, mikor szóltam, nyugi. Én is szeretlek cica. - mondtam.
Egy zuhanyzás jó ötlet. Menjünk. - mondta.
Elmentünk zuhanyozni. Nagyon sokáig bent voltunk, egy kicsit még ott is folytattuk az előbb abbahagyottakat. Aztán Balázs a leguggolt, és az ujjával és a nyelvével kényeztetett. Nagyon jó érzés volt. Fantasztikus volt. Aztán miközben felállt, ismét végigcsókolta a testem, simogatott. Nagyon jó érzés volt. Hosszas csókolózásba kezdtünk. A testünk összeért, szenvedélyes csók volt, nem tudtunk megálljt parancsolni magunknak, így Balázs ismét behatolt. A víz közben egyre hidegebbé vált, de mégsem fáztam, hiszen közel voltunk egymáshoz. Nagyon közel. Balázs elzárta a vizet. Megfogta a kezemet, és megkért valamire. Ezzel egy újabb félő érzést hozott elő bennem. De beleegyeztem.
Jó, de én nem tudom, hogyan. - mondtam félve.
Ne félj, majd segítek. Lehajoltam és...hát ez kevésbé tetszett, de ne csak nekem legyen jó.

Majd folytatom. Most rohannom kell.


2013.01.11.

Balázzsal nagyon jól éreztem magam. A zuhany alatt még egy kicsit csókolóztunk. Nagyon jó volt. Aztán a szobába visszatérve sokáig ölelgettük és csókolgattuk egymást. Aztán egy kicsit elaludtam, Balázs szerintem végig ébren volt. Kis idő múlva Balázs csókja ébresztett.
Szia szerelmem. Jó reggelt. Hogy érzed magad? - suttogta a fülembe egy édes csók után.
Szia cica. Mennyi az idő? Jól vagyok. Kösz...önöm ezt az éjszakát. Nagyon szeretlek. - mondtam.
3.30 van. Tetszett? Jó volt velem lenni? Szeretnéd még? - kérdezte.
Nagyon jó volt. Életem legszebb estéje volt ez. Szeretném. - válaszoltam.
Balázs simogatni, és ölelgetni kezdett. Nagyon boldog voltam. Szeret, itt van mellettem, ölel, csókol. Imádom, szeretem. Balázs még mindig nagyon óvatosan és lassan közeledett felém. Lassan folytattuk az este történteket. Már nem aggódtam, nem féltem, bízok Balázsban, tudom, hogy szeret, és megóv. Nagyon figyelt, hogy nekem jó legyen. Nagyon jól érzem magam. Annyira jó lenne minden este együtt feküdni le, és reggel a csókjára ébredni.
Nagyon szeretlek. Nagyon jól érzem magam Veled. Köszönöm ezt a csodálatos éjszakát. Bárcsak apuék máskor is megengednék, hogy nálam aludhass. Nagyon szeretlek. - súgtam Balázs fülébe, közbe egy csókot lopva.
Örülök, hogy jól érezted magad. Nagyon büszke vagyok rád. Bíztál bennem annyira, hogy teljesen rám bíztad magadat. Én is nagyon jól éreztem magam, örülök, hogy ennyire tetszett ez az éjszaka. - mondta Balázs, és közbe csókolgatott.
Nagyon jó volt Balázzsal lenni...mire az órára pillantottam, már majdnem 5 óra volt. Még egy két csók...
Menjünk el zuhanyozni. - ajánlottam fel.
Jó, menjünk. - mondta Balázs.
Kimentünk a fürdőbe, és a zuhany alatt még romantikáztunk egy kicsit. Csókolgattuk egymást. Most igazán nőnek éreztem magam. Nagyon jó volt. Hamar abba hagytuk a zuhanyzást, mert apu már mászkálni kezdett a folyosón. Gyorsan felöltöztünk. Mire összekészültünk már 6 óra is elmúlt. Így hát lementünk reggelizni. Apu mondta reggeli közbe, hogy ma valószínű, hogy hazajöhet Nelli. Ennek a hírnek mindenki nagyon örült.
Apu... - szóltam közbe mikor már mindenki megnyugodott a jó hír hallatán.
Igen, kincsem? - nézett rám apu, és mindenki más is rám szegezte a tekintetét.
Apu, szeretném ha Balázs máskor is itt aludhatna, és én is szeretnék néha nála aludni. Kérlek. - mondtam és apura néztem hatalmas bociszemekkel.
Hát...de van pár feltétel... - mondta apu.
Micsoda? - kérdeztem.
Először is, nem mehet a tanulás rovására, a kapcsolatotok. Aztán, a következő feltétel, hogy nem fogod eljátszani a nagylány szerepét, nem szeretnék ilyen fiatalon nagypapa lenni, Te még nem vagy olyan nagy, hogy fiúkkal ágyba bújjál. Aztán a következő feltétel, hogy, én bármikor szívesen látom Balázsékat, viszont csak akkor, ha az Ő szüleit sem zavarja, Te pedig iskola időben NEM aludhatsz ott, hétvégén sem, csak szünetben. Balázsék is csak úgy aludhatnak itt, bármikor, hogy mielőtt megérkeznek előtte Te mindent megtanulsz. Nincs olyan, hogy "ez nem holnapra kell, majd megcsinálom máskor". Nincs esti csavargás, Balázzsal sem és ha itt alszik akkor sem maradhatsz fent este 10 óra után, valamint attól, hogy barátod van, nem kell magad annyira nagynak érezni, hogy cigit, alkoholt, füvet, vagy bármi más káros szenvedélyt megtudjak rólad, mert ha mégis, annak nagyon csúnya vége lesz. Valamint a Balázzsal való kapcsolatod nem befolyásolhat a családi életben, a testvéreidre ugyanúgy vigyáznod kell, iskolába és óvodába vinni és menni értük, valamint a családi közös reggeli és vacsora továbbra is kötelező neked is, mint a többi családtagnak. Ezeken felül, szeretném mielőbb megismerni Balázs szüleit, ha lehet ma jöjjenek el vacsorára. Suli után pedig, szeretnék beszélni veletek, gyertek be majd az irodámba. Ha mindezeket be tudjátok tartani, én nem fogok közétek állni. Viszont, ha megtudom, hogy bármelyik szabályt megszegtétek, 18 éves korodig, az iskolán kívül sehova nem mehetsz. Te pedig, Balázs, remélem tisztába vagy vele, hogy Bella még kiskorú, tehát ha olyat csináltok, akár bíróság elé is állíthatlak, kiskorú megrontásáért. Ja és ezt este anyuval is meg kell beszélned, kislányom. - mondta apu szigorúan, a tekintetét köztem, és Balázs közt váltogatva.
Ez így tökéletes. Köszönjük a bizalmat. Nem fog csalódni bennünk. Nem áll szándékomban megrontani Bellát, szeretem, de tisztába vagyok vele, hogy Ő még fiatal, nagyon szeretem, képes vagyok éveket várni rá, hosszútávú kapcsolatot szeretnék. Idővel pedig, ha Bella érzései is hasonlók lesznek, szeretném összekötni az életünket, de persze ez nagyon távoli jövő még. A szüleim egészen biztosan eljönnek vacsorára. - mondta Balázs apunak.
Köszönöm apu. De apu, hétvégén miért nem aludhatok ott én is Balázsnál? Akkor nincs iskola, sem házi feladat. Kérlek apu, legalább csak néha egy-egy hétvégi napot. Kérlek... - kérleltem aput.
NEM! Kisasszony, azt mondtam csak iskolaszünetben. Hétvégén ugyan nincs iskola, de a tanulás hétvégén is kötelező ezután is. Milyen példát akarsz mutatni a testvéreidnek? NEM mehetsz, csak iskolaszünetben. De ha a kisasszonynak ez nem tetszik így, akkor az egészet elfelejtheted. Attól, hogy gimibe jársz, elmúltál 14 éves és van barátod, a ház szabályai rád is vonatkoznak, ugyanúgy, mint a testvéreidre. Megértettük egymást? - mondta apu már már kiabálva.
Jó, jó, értettem. Csak iskolaszünetben... - egyeztem bele szomorúan.
Na de indulás, mert elkéstek gyerekek. - szólt rám Dadus.
*eltelt a suli, Jázminnal kibeszéltük az éjszakát és apu sok hülye feltételét, suli után Jázminnal bementünk a könyvtárba*
Nézegettünk könyveket, a szeretkezésről, a szülők féltéséről és egyéb hasonló témákról. Aztán megérkeztek a fiúk. Jázminék elmentek sétálni, kettesbe maradtak, mi pedig egy taxival apu irodája felé vettük az irányt.
Csókolom Klára néni! Apuhoz jöttünk. Az irodájába van? Bemehetünk? - kérdeztem a titkárnőtől.
Sziasztok. Bemehettek persze. Már vár Titeket. - mondta Klára néni.
Kipp, kopp.
Tessék. - szólt ki apu.
Szia. - mondtam.
Szia. - köszönt Balázs, majd kezet fogtak.
Sziasztok. Üljetek le. - köszönt apu.
Miről akartál beszélni apu? Ami ennyire titkos... - kérdeztem.
Szóval...megegyeztünk, hogy Balázsék bármikor ott aludhatnak, beszéltem anyáddal is, Ő is bele egyezett. De nem szeretnék váratlan érkezést, szeretnénk anyáddal előtte tudni róla, hogy Balázsék jönnek. Azon nem tudtunk megegyezni anyáddal, hogy ki hol fog aludni, én szeretném, ha Balázs és Benjámin a vendégszobába aludna, viszont anyu bízik bennetek annyira, hogy engedné, hogy Balázs nálad aludjon, Benjámin pedig így Nellinél aludna. Én ebbe nem szeretnék beleegyezni, szeretném elkerülni a félreértéseket, de mivel anyu bízik bennetek, így hát tehetünk egy próbát. Kaptok 3 alkalmat, és ha nem tapasztalunk szabályszegést akkor maradhat az alvás így. Balázs, mivel én is voltam fiatal, tudom, hogy nem egyszerű dolog amit kérek, de azzal, hogy megtiltunk egy pár dolgot a kapcsolatotok alatt, nem csak magunkat óvjuk a nagyszülősségtől, mert elvégre, nem az unokákkal lenne a gond, nem a mi életünket tennék tönkre, ezt mindet miattatok csináljuk. Gondolom, Te voltál már lánnyal, viszont Bella még fiatal, Te vagy az első barátja, sosem volt még szerelmes, Ő még nem tud annyit a dolgokról, mint Te. Nem szeretnénk, hogy azért, mert Bella még nem tud mindent a szeretkezésről, ezért egy véletlen balesetnek hála, új családtagot kapjunk, mert annak nem mi, hanem Ti innátok meg a levét. Tudom, hogy neked nehéz lesz kibírni szexuális együttlét nélkül azt, hogy Bella elég érett legyen a dologhoz, de talán megértesz, hogy féltem a lányomat. Remélem, ez a szabály, nem fog megcsalásra késztetni, nem akarom, hogy Bella egy fiú miatt sírjon. De itt és most leszögezem, hogy Bella 18 éves koráig, nem szeretném, hogy szexuális életet éljen akár veled, vagy más fiúval. Igaz, nem kéne tiltani, mert annál inkább akarjátok majd csinálni, de nem. Ha akármilyen halvány jelét látom annak, hogy Bella már nem lesz szűz, akkor ez a kapcsolat véget fog érni. Nem fogjuk bekamerázni a házat, sem minden ott alvás után orvoshoz cipelni Bellát. Bízunk bennetek, és abban, hogy ezt felfogjátok. És kisasszony...nincs de apu. A hétvégéket nem töltheted Balázséknál, és iskola szünetben is maximum 2 éjszaka lesz engedélyezve. Az pedig, hogy Balázsék bármikor jöhetnek, nem szeretném, hogy mindennapossá váljon. Ha működni fog a 10 órakor alvás, akkor lehet heti maximum 3 éjszaka. Ha viszont egyszer is akár észreveszem, vagy bárki más észleli, hogy 10 után ébren vagytok, akkor csak heti egy alkalomra csökken és az csak péntek vagy szombat. Értettük egymást kisasszony???? - közölte apu a tényeket.
10 után alvás...értettem... - válaszoltam kicsit flegmán.
Ezeket természetesen megértettem. Szeretem Bellát, vigyázok rá. - mondta Balázs.
Kislányom...ugye befejezted ezt a stílusmódot? Most pedig irány a testvéreidért, aztán tanulás, mire hazaérek, minden meglegyen...értetted??? - parancsolt rám apu.
Igen, felfogtam, nem vagyok 3 éves... ja és apu...ma nálam aludna Balázs, ha már úgyis meghívtad őket vacsira. - mondtam.
Akkor irány a testvéreidért, az ott alvást pedig anyuval és Balázs szüleivel beszéljétek meg, vacsinál... Balázs, fél 7-re gyertek át. - mondta apu.
Szia apu. - köszöntem.
Szia. - köszönt Balázs is.
Sziasztok. - mondta apu.
Kijöttünk és egy taxival a sulihoz mentünk.
Cica, félek, mi van ha kiderül, hogy már nem vagyok szűz? - kérdeztem félve a választól.
Szerelmem, nyugodj meg, nem fognak semmire rájönni, ezután hanyagoljuk a késői zuhanyzást, és arra kell csak vigyázni, hogy ha este együtt vagyunk nem fülig érő mosollyal lássanak másnap, nem szomorúan, csak olyan átlagosan, és ha ez a téma szóba kerül nem szabad lesütött szemmel ülni. Bátran, magabiztosan nézz szembe apudékkal. Na meg majd halkan csináljuk, ez viszonylag most is sikerült, nagyon ügyes voltál. És ne aggódj, ha kiderül, akkor majd én magamra vállalom az egészet, neked csak annyit kell tenned abban az esetben hogy úgy csinálsz, mintha én tettem volna, akaratod ellenére. És ebben az esetben téged nem fognak csesztetni. - mondta Balázs.
De cica, ezt nem tehetjük, nem viheted el egyedül a balhét. Apu ügyvéd, tuti beperel ha ezt előadjuk. És én nem akarlak elveszteni. - mondtam.
Ne stresszelj kicsim. Attól csak rosszabb lesz. És ami még fontosabb, nagyon figyelj a menstruáció idejére, egy napot sem csúszhat, ha mégis, akkor valamit kitalálunk, hogy ne tűnjön fel anyudéknak, és elmegyünk dokihoz. Oké? Ja és a kicsik előtt ez tabutéma, nem tudnak titkot tartani. - mondta Balázs.
Kijöttek Dorináék, Bementünk Kevinékért, és hazasétáltunk. A ház előtt elköszöntem Balázstól.
Ne késsetek, azt apu nem szereti. - mondtam és megcsókoltam.
Bementünk, és anyu és Nelli már otthon voltak.
Anyu, de jó, hogy hazajöttetek végre. Apu úgy bánik velem mintha óvodás lennék... - panaszkodtam anyunak és közbe hozzá bújtam.
Jaj kicsim, Ő csak félt, ez tök természetes. Most téged félt a legjobban, mert nagyon sebezhető korban vagy, egy fiú nagyon csúnyán átvághat, nem akarja, hogy csalódnod kelljen. - mondta anyu.
Gyere fel a szobámba, kérlek. Beszélgessünk. - kértem anyut.
Jól van. Felmegyek. - mondta.
Dadus, figyelj Nellikére. - kérte anyu Dadustól.
Felmentünk és leültünk az ágyamra...
Anyu, apu azt kérte Balázstól, hogy várjon amíg betöltöm a 18-at. Az még 4 év. Balázs el fog hagyni apu szabályai miatt. - mondtam, már sírva.
Kicsim, tudom, hogy apu ezt mondta, de természetesen nem tudja megtiltani, ha mindketten akarjátok, előbb vagy utóbb meg fog történni. Tudod, azért nem ismeritek az én szüleimet, mert mikor kicsit idősebb voltam mint, Te most, ők is ezt mondták, de apuval mi nem hallgattunk rájuk, de nem úgy sikerült ahogy szerettük volna, és kiderült, nagyon mérgesek voltak, mindent elkövettek, hogy tönkre tegyenek minket. Fiatalok voltunk és nem figyeltünk eléggé, aztán nem jött meg...és hát igen...kiderült hogy sikerült egy babát összehozni, mert felelőtlenek voltunk. Nem tiltottak el apádtól mert nem tudtak, de a babát, miután megszületett elvették...nagyon haragudtam rájuk,hiszen a kisbabánkat vették el. De apáddal nagyon szerettük egymást ezért összepakoltam a cuccaimat és apádékhoz költöztem. Persze ezt ti nem tehetitek meg, de nektek itt vagyok én, rám számíthattok, segítek, amiben tudok, csak vigyázzatok nagyon, fontos a védekezés, több szempontból, a baba miatt is, meg a betegségek elkerülése véget. Fontos, hogy előttem ne titkolózzatok. Így jó? - mondta anyu nagyon kedvesen.
Anyu...köszönöm. Nagyon örülök, hogy rád számíthatok. Az a helyzet, hogy tegnap este, mikor itt aludt Balázs, megtörtént. De nagyon vigyázott, és védekeztünk. De én félek, hogy mi lesz ha apu megtudja. - szomorúan vallottam be a történteket.
Jaj, kicsim...nincsen semmi baj, csak nyugodj meg, és mesélj el mindent. Balázs akarta? Vagy Te szeretted volna tudni hogy milyen? Nyugodj meg, apu nem fogja megtudni, viszont holnap nem mész suliba, elkísérlek orvoshoz, mert ez fontos. Oké? - mondta anyu.
Hát nem is tudom, beszélgettünk Balázzsal, megkérdezte, hogy mi a véleményem. Én mondtam, hogy szeretném, de félek, hogy fáj, meg attól, hogy én még nem tudom mit hogyan, és félek, hogy nem leszek olyan jó, hogy neki is jó legyen. De Balázs nagyon kedves volt, elmondott mindent amit tudni akartam, és azt mondta, hogy nagyon óvatos lesz, meg, hogy szóljak, ha fáj vagy ha nem tetszik amit csinál, vagy ha meggondoltam magam. Aztán olvasgattam a interneten, attól kicsit összezavarodtam, egyik oldal megnyugtatott, a másik meg aggodalmat keltett bennem. De mikor megjött Balázs megbeszéltünk mindent. Aztán éjszaka mikor már mindenki lefeküdt, és csendbe maradt, Balázs nagyon óvatosan és figyelmesen közeledett hozzám. Minden tökéletes volt. Amíg én zuhanyoztam Ő gyertyákat gyújtott meg rózsasziromból szívet csinált, gyönyörű volt. És Balázs nagyon figyelt, hogy minden tökéletes legyen. Nagyon jó volt, Balázs teljesen ellazított, megnyugtatott. Mikor úgy éreztem, hogy fáj, szóltam és abbahagyta, megkérdezte, hogy szeretném-e folytatni, vagy hagyjuk abba, nagyon figyelt, de folytatni akartam, mert már kíváncsi voltam, hogy milyen. Továbbra is nagyon lassan és óvatosan csinált mindent. Vigyázott rám. Aztán lezuhanyoztunk együtt, kicsit még ott is folytattuk, aztán elaludtam. Reggel Balázs csókjára ébredtem. Megkérdezte milyen volt. Jaj nekem nagyon tetszett, nagyon jó volt Vele lenni. Már az elejétől nagyon szeretem, de most már még jobban. Nem akarom elveszíteni. Ugye nem haragszol anyu? - meséltem anyunak.
Örülök, hogy jó volt, az első alkalomnak tökéletesnek kell lennie. Nem haragszom, bár azért ez talán egy kicsit korai szerintem, de ha neked így jó akkor jó. - mondta anyu és megölelt.
Anyu, mi van ha apu mégis rájön? Balázzsal beszéltünk erről, és Ő azt mondta, hogy akkor azt mondjuk, hogy Ő akarta, én nem, hogy akaratom ellenére csinálta...de én nem akarom ezt, mert akkor apu nagyon ki fog bukni Balázsra, képes lesz beperelni...én ezt nem akarom. Anyu, nagyon félek. - mondtam.
Jaj, kicsim. Eszedbe se jusson ebbe belemenni, ha apád rájön, akkor együtt kell elvinnetek a balhét, de én akkor is mellettetek fogok állni, és apu is le fog csillapodni, mert rá fog jönni, hogy Balázs nagyon szeret és nagyon vigyáz rád, az, hogy már nem vagy szűz, az egy dolog, a lényeg, hogy védekeztek, mert ugyebár igen...bele fog törődni ő is. Csak még nagyon félt. - mondta anyu.
Köszönöm. És a dokinál mi lesz? Muszáj menni, inkább suliba mennék... - mondtam félve.
Jaj kicsim, muszáj elmenni, nem lesz semmi baj, ott leszek Veled, vigyázni fogok rád. Az orvos pedig kérdez pár dolgot, megvizsgál, és ha szeretnéd kérünk fogamzásgátlót. - magyarázta meg anyu.
Jó, oké, ha muszáj menjünk, csak apu ne tudja meg. - egyeztem bele.
Elvisszük a kicsiket suliba meg oviba és utána megyünk. Oké? Viszont, most megyek Nellihez oké? Apu nem sokára hazaér. - mondta anyu.
Oké. Anyu, ugye Te meg fogod engedni, hogy ma itt aludjanak Balázsék. Apu azt mondta a vacsinál megszavazzuk, vagyis Ti, meg Balázs szülei. De én szeretném. - mondtam.
Rajtam ne múljon a boldogságod... persze hogy meg. - mondta és elment.
Én gyorsan megtanultam és mire apu hazaért már csak a történelem könyvet olvastam, amiből holnap felelnék, hogy apu lássa, hogy tanulok.
Szia Bella. Hazaértem. Hogy állsz a házival? - szólt apu.
Szia. Kész van. Még egyszer ezt átolvasom és megyek le. Addigra megjönnek Balázsék is. - mondtam jókedvűen.
*10 perc múlva*
Hallottam a csengőt, rohantam le a lépcsőn, hogy beengedhessem Balázsékat, de nem jól sikerült és leestem. Anyu segített elmenni a nappaliba, Dadus pedig ajtót nyitott.
Jó estét! - köszöntek Balázsék egyhangúan. Bejöttek, leültek a nappaliba, mindenki ott volt.
Kicsim biztos nem ütötted meg magad? - Kérdezte anyu.
Nem, nem fáj, nyugi, jól vagyok. - mondtam.
Mindenki bemutatkozott Balázs szüleinek, és Ők is nekünk.
Leültünk vacsorázni.
Szóval, a gyerekek, kitalálták, hogy szeretnének néha együtt aludni. Mi beleegyeztünk, természetesen határokat szabva. Ti mit gondoltok? - vázolta apu a dolgokat, és mindenki Lalira és Évire(Balázs szülei) nézett.
Hát mi úgy gondoljuk, hogy ennek semmi akadálya. Balázs azt mondta, Ti szívesen látjátok őket, és mi is várjuk sok szeretettel Bellát. Nem akarunk közéjük állni. Hiszen mi is voltunk fiatalok. Most kell élniük. - mondták Balázs szülei.
Igen, Balázsék bármikor jöhetnek, de azért határokat szabtunk, maximum heti 3 nap, hiszen azért otthon is kell lenniük. Bella pedig csak iskolaszünetben mehet át. Sem hétköznap, sem hétvégén nem mehet, mert akkor nem tanul. A tanulás rovására pedig nem mehet. - mondta apu.
Jó ez teljesen korrekt. - mondta Évi.
Balázsék ma itt maradhatnak? - kérdeztem mindenkitől.
Szerintem nincs akadálya. - mondta Évi.
Szerintem is maradhatnak, Nelli nagyon várta, hogy Benjáminnal lehessen. - mondta anyu.
Nincs akadálya... - mondta Lali.
Hát akkor, ha már mindenki bele egyezik, én sem maradok ki. - mondta apu, rám nézett és elmosolyodott...
Köszönjük. - mondtam, és nagyon örültem neki.
Vacsi után Évi és Lali hazaindultak.
Anyu...nagyon fáj a lábam. - mondtam sírva.
Elmenjünk a sürgősségire? - kérdezte anyu.
Nem tudom, nagyon fáj. - mondtam.
Dadus, vigyázz a kicsikre, elviszem Bellát, megnézettjük a lábát. - szólt anyu Dadusnak.
Mehetek én is? - kérdezte Balázs.
Persze. Menjünk. - mondta anyu.
*beültünk a kocsiba, anyu, Balázs és én*
Az orvos azt mondta be kell gipszelni, mert megrepedt. Begipszelték és mentünk haza. Kaptam mankót is. Tök állat...
Hazafelé megbeszéltük a holnapi napot. Balázs is velünk jön. Hazaértünk és felmentünk a szobámba. Beszélgettünk. 10 óra után kikapcsoltuk a laptopot és lekapcsoltuk a lámpát. Bezártuk az ajtókat, és végre összebújhattunk. Sokáig összebújva beszélgettünk halkan, aztán egy kis csók simogatás. Érdekes volt gipszes lábbal szeretkezni, de nagyon jó volt, aztán aludtunk. Reggel lezuhanyoztunk, felöltöztünk és lementünk reggelizni.

Holnap folytatása következik...

A reggeli a szokásos módon zajlott. Aztán összeszedtünk mindent és elindultunk a sulihoz. Dorináék bementek, Nellit, Kevint, Lilit és Bent bevittük az oviba. Aztán Jázmin és Roli mentek suliba, Anyu, Balázs és én pedig orvoshoz. Az orvos kérdezgetett, megvizsgált, és írt fel fogamzásgátlót. Anyu nagyon győzködött, hogy nem baj, hogy ha ez nekünk jó akkor ő nem szól, de nagyon vigyázzunk. Nagyon jól esik a támogatása, örülök, hogy mellettem van. Hazamentünk, a szobámba ültem délutánig és böngésztem. Folyamatosan gondolkoztam, hogy mi van ha apu megtudja...

Délután folytatom,vagy este.


2013.01.12.
Apu még nem tudja, hogy Balázzsal mi történt...
*pár hónap múlva, decemberben, otthon, vacsora közben, Balázsék nálunk alszanak.*
Apu...holnap megyünk utoljára suliba...utána szünet lesz...azt mondtad szeptemberben, hogy szünetben mehetek. Aludhatok Balázsnál? Kérlek Apu! - mondtam apu felé fordulva.
Igen, azt mondtam. Szeretném viszont, ha nem így karácsony előtt mennél át...ilyenkor mindenkinek otthon van a helye, a családdal. - mondta.
De Apu, még nincsen karácsony. Már nagyon szeretnék Balázsnál lenni és megígérted... kérlek. - könyörögtem apunak.
Én is nagyon szeretném, hogy nálunk aludhasson Bella. Karácsonykor pedig szeretnék anyuék, ha Bella egyik nap átjöhetne, hogy együtt is ünnepelhessünk. - mondta Balázs aztán megcsókolt.
Na jó, de csak holnap aludhatsz ott. Karácsonykor pedig 26-án átmehetsz, de NEM aludhatsz ott. A szilvesztert pedig itthon töltöd. - mondta apu szigorúan.
Jó, ha muszáj hazajövök este. Ha a szilvesztert itthon kell töltenem, akkor viszont ragaszkodom hozzá, hogy Balázs itt lehessen. - mondtam és közben egy segítségkérő pillantást vetettem anyura.
Drágám, nem kéne ennyire szigorúnak lenned Belláékkal. Hadd menjen Balázshoz, tényleg szünet lesz. Nem tilthatod meg nekik, hogy együtt legyenek...mi is voltunk fiatalok, emlékezz vissza. Kicsim, nyugodtan menj holnap, és ha szeretnél karácsonykor is ott maradhatsz. Szilveszterkor pedig szeretettel várunk Balázs! - mondta anyu.
Köszönöm Anyu. Nem fogsz csalódni bennem. Köszönöm, hogy legalább Te bízol bennem. - köszöntem meg anyunak a segítséget.
Nem...nem mehetsz, és ha tovább vitatkozol velem, Balázs se jöhet hozzád. Pontosan tudom mire megy ki a játék...NEM. - tiltakozott apu.
Köszönöm, hogy ennyire nem bízol bennem. Köszönöm apu. - mondtam sírva és könnyemet potyogtatva felrohantam a szobámba, magamra zártam az ajtót.
Kicsim, engedj be...ne rám haragudj kérlek. - mondta anyu.
Beengedtem anyut... és csak sírtam. Ő megölelt, és vigasztalt.
Nyugodj meg kincsem. Én megengedem, hogy ott aludj, apuval pedig most ne foglalkozz. Ez neki most kicsit nehéz. De majd megenyhül. Ne sírj. - mondta anyu.
Köszönöm Anyu. Nagyon szeretlek. - mondtam.
Szerelmem, én vagyok, engedj be. - hallottuk Balázs hangját.
Kincsem én akkor megyek, magatokra hagylak Titeket. - mondta anyu és kinyitotta az ajtót Balázsnak.
Balázs visszazárta az ajtót, leült mellém és megölelt.
Cica, én nagyon szeretlek, de félek, hogy apu miatt el foglak veszíteni. - mondtam sírva.
Szerelmem, szeretlek, jobban mint bárki mást, és ezen apud sem tud változtatni. Nyugodj meg. - nyugtatott Balázs.
De apu nem enged, így el foglak veszíteni... - mondtam.
Figyelj rám, én most beszélek apuddal. Te most állj neki pakolni. Rakj össze magadnak pár napra való ruhát, és ami nagyon fontos. Siess, én is sietek. - mondta Balázs és megcsókolt.
Köszönöm. - mondtam.
Én elkezdtem pakolni, Balázs pedig bement apuhoz.
*Balázs szemszöge*
Szeretnék beszélni a Bellával való kapcsolatomról. - mondta.
Hallgatlak. - mondta apu Balázsnak.
Szeptemberben arról volt szó, hogy szünetben jöhet Bella, és hogy bízol bennünk. Most nem engeded el, nem bízol bennünk. Ha bennem nem is bízol legalább a saját lányodban bízhatnál. - mondtam.
Igen ez így van, nem bízok bennetek, leginkább benned. Én is voltam ennyi idős. Bella pedig még fiatal, Őt még nagyon könnyű rábeszélni akármire. Fiatal és szerelmes, nagyon könnyen befolyásolható. Nem szeretném, hogy baja essen. - mondta apu Balázsnak.
Igaz, hogy Bella fiatal, de megbízható. Sosem kérném olyan dologra amiből baja lehet. Szeretem és várok rá, nem mondom, hogy örökre, csak addig ameddig Ő akarja. Igen ez nekem nem könnyű, de nem fogom elhagyni Bellát azért, mert még nem akar szeretkezni velem. Várok, ameddig kell. - mondtam.
Bella nem mehet és kész. Ez az utolsó szavam, és ha nem tetszik akkor legközelebb neked sem kell itt aludni. - mondta apu.
Bella velem jön holnap, nálam fog aludni, és kész, Kata megengedte, köszönöm, hogy meghallgattál. - mondtam és kijöttem az ajtón.
*Balázs visszamegy Bellához. Bella szemszöge.*
Szerelmem, engedj be. - hallottam Balázst.
Mi történt? Mesélj mi volt? - kérdeztem és Balázs után visszazártam az ajtót.
Hát apud, nem igazán bízik bennünk, bennem, és benned. Holnap nálam alszol, ennyi. Anyud megengedte, és kész. Aztán majd lesz ami lesz.
Lezuhanyoztunk és lefeküdtünk aludni. Hajnalban Balázs ébresztett...
Jó reggelt Szerelmem! - suttogta a fülembe.
Szeretlek. Akarom. - mondtam.
Biztos, hogy szeretnéd? Nem akarom, hogy Neked sok legyen. - kérdezte Balázs.
Szeretném. Jobban, mint valaha. - mondtam és megcsókoltam.
Csodálatos volt Balázzsal. Mindenre odafigyelt jobban, jobb volt mint az eddigiek. Csodálatosan éreztem magam. Reggel, a vitáról megfeledkezve, óriási mosollyal mentem le reggelizni.
Mi a boldogság oka kisasszony? - kérdezte apu.
Az, hogy szeretem Balázst, jobban, mint gondolnád, és Ő is szeret engem és nem fog elhagyni akkor sem ha Te folyton tiltod a kapcsolatunkat. A kapcsolatunk a tiltásod ellenére egyre és egyre erősebb lesz. - mondtam.
Kisasszony, ha ma nem a saját ágyadban alszol, akkor nem szeretném, hogy a szemem elé kerülj. Olyan hosszú ideig tartó szobafogságot kapsz, hogy nem volt még olyan életed során. - mondta apu.
Nem érdekel. Én ma akkor is Balázsnál alszom. Ha tetszik, ha nem. Ha kell az életem árán is. Amúgy anyu elengedett... - mondtam kicsit pimaszul.
Indulás! - parancsoltam a többiekre.
Elmentünk suliba. Balázs napközbe küldött egy SMS-t, hogy neki van valami dolga suli után. Jázminnal menjünk hozzám, és maradjunk a szobámba amíg Ő nem jön értem. Így suli után hazamentünk és beszélgettünk Jázminnal. Nagyon jó volt beszélgetni, régen beszélgettünk ennyit...
*Balázs szemszöge.*
Elmegyek Petihez(Bella apjához), mert megkért, hogy menjek.
Szia. - köszöntem.
Szia. - köszönt vissza.
Miért hívtál ide? - kérdeztem.
Megértettem, hogy nem tilthatom meg Bellának, hogy nálad legyen, sem azt, hogy szeretkezzetek. De szeretnélek megkérni pár dologra...vigyázz Bellára, ne okozz neki fájdalmat, és várd meg amíg Ő szeretné, ne említsd előtte, hogy neked ez rossz, hogy Te akarod, kérlek ne befolyásold. Ha szeretné, hogy megtörténjen nem tudom megtiltani. Viszont kérlek legyél óvatos, figyelj oda, és ezt használd! - mondta és a kezembe adott egy pár csomag óvszert.
Öööööö...hát köszi. Mehetek? - kérdeztem.
Igen. - mondta.
Szia. - mondtam és kiindultam.
Szia. - szólt utánam.
Elindulok Bellához. Nem értem mi ez a hirtelen változás.

2013.01.12.
Mikor Balázs odaért hozzánk, nem tudtam mi lesz. Nem értettem miért kellett a szobámban ülni.
Sziasztok. Menjünk a gyerekekért... - mondta Balázs.
Oké. - mondtuk egyhangúan.
Elmentünk a kicsikért. Mindenkit hazavittünk. Balázsékkal hozzánk mentünk. Nem sokára hazaért Apu.
Sziasztok. - köszönt.
Szia. - köszöntünk.
Benjámin, öltözz. Indulunk. - mondta Balázs.
Én egy kicsit megijedtem, hogy én nem mehetek.
Te nem mész? - kérdezte apu.
Mehetek? - kérdeztem boldogan.
Ha megtiltom is elmész, akkor inkább menjél... - mondta apu.
Köszönöm. - és megöleltem.
Átmentünk...
Mit csinálunk estig Cica? - kérdeztem.
Filmet nézünk, úgy terveztem...megfelel? - mondta Balázs.
Igen, mit nézünk meg? - érdeklődtem.
Mit szeretnél nézni? Horror, vígjáték, vagy romantikusat? - kérdezett vissza Balázs.
Nézzünk valami romantikusat... - mondtam.
Oké. És este...vacsi és fürdés után mit szeretnél csinálni? - kérdezte Balázs.
Veled akarok lenni...nagyon szeretném. - mondtam.
Majd mutatok valamit...persze csak ha szeretnéd... - mondta.
Mit? Mit? Micsodát? - kíváncsiskodtam.
Majd este megmutatom... Titok. - mondta.
Jól van. - mondtam.
Megnéztük a hallgass a szívedre című filmet. Nagyon jó volt.
Aztán lementünk vacsizni, egy kicsit beszélgettünk Balázs szüleivel és Balázs elment fel az emeletre. Mondta, hogy még maradjak egy 10 percet beszélgetni.
Kicsim, gyere fel, kérlek. - szólt Balázs.
Felmegyek, jó éjszakát. - mondtam, és felmentem.
Balázs szobájába érve egy szenvedélyes csókot kaptam. Bezártuk az ajtót.
Csukd be a szemed, és ne leskelődj. - mondta Balázs és megfogta a kezem. Elindultunk.
Most már kinyithatod. - mondta, és megálltunk.
Úr isten, ez gyönyörű. - mondtam.
A fürdőszoba annyira romantikus volt. Gyönyörű.
Lezuhanyoztunk, közben csókokkal kényeztetve. Annyira jó volt.

Nemsokára új rész... :)



2013.01.13.
Az ágyon magunkhoz vettük a laptopot...végre megmutatja Balázs, hogy mit szeretne...
Egy anális szex videó...
Mit szólsz ehhez? - kérdezte.
Nem is tudom. Ha szeretnéd, próbáljuk ki. - mondtam kicsit azért félve.
Ha nem akarod, akkor nem. Nem szeretném, hogy Neked rossz legyen. Csak ha tényleg szeretnéd. Természetesen ha nem tetszik, vagy fáj abbahagyjuk. De mindenképp szólj ha nem jó, oké? - mondta.
Jó, legyen. - mondtam.
Egy jó darabig csak csókolóztunk, simogattuk egymást, kényeztettük egymást...már nagyon akartam, hogy történjen valami...a megszokott módon folytattuk...Balázs belém hatolt...nagyon odafigyelt, nagyon óvatos volt, és nagyon rövid idő után próbált tovább lépni, de akkor kicsit feszült lettem, azt hiszem féltem, nem tudtam mire számíthatok, Balázs próbált ellazítani, és szép lassan...elkezdte tágítani...egy aztán két újjal...nem tetszett az érzés, de még nem éreztem, hogy fáj, még hagytam...aztán próbált lassan belém hatolni, borzalmas volt...nem akartam...fájt, de nem szóltam...nem akarom ezért elveszíteni...nem sikerült behatolnia még mindig feszült voltam...visszatértünk az egy ujjas módszerhez...közben csókolt, simogatott...Ő nagyon akarja, ki kell bírnom...két ujj...aztán próbálta újra, és újra...a fájdalom nem szűnik, én ezt nem akarom...azt hiszem egy kicsit sikerült behatolnia, de ettől zokogás tört rám...Balázs azonnal abba hagyta...
Mi a baj szerelmem? Fáj? Miért nem szóltál? Mondtam, hogy szólj ha fáj... - mondta és átölelt...
Én nem akartam szólni, nem akarlak elveszíteni, de nem szeretném, ez nagyon fájt, az elejétől...eddig bírtam. Sajnálom, nem megy. De nem akarlak elveszíteni, mert nagyon szeretlek. - mondtam sírva...
Jaj kicsim...azt hitted, ha szólsz, hogy nem akarod elhagylak? Dehogy, ne gondolj ilyet. Nagyon szeretlek, ha nem akarod, akkor én sem. - mondta és szorosan magához ölelt.
Örülök, hogy ezt mondod. Nagyon szeretlek. Szeretek Veled lenni. De nekem ez nem megy, az eddigi esték csodálatosak voltak Veled. - mondtam már kicsit megnyugodva.
Szeretnéd folytatni? Természetesen ezt el is felejtettem, hogy mire kértelek. Csak azt szeretném amit Te is. - mondta.
Igen szeretnék Veled lenni, itt jobb mint nálunk, bár az én ajtóm is zárva van, de apu bármikor ránk törhetett volna...itt könnyebb ellazulnom... szeretlek. - mondtam.
Tehát a megszokott módon folytattuk...nagyon jó volt...hihetetlenül jó volt. Balázs egyszerűen hihetetlen. Minden egyes alkalommal túlszárnyalja saját magát. Óriási volt. Két orgazmusom volt egymás után...Wáááá...nagyon jó volt...fantasztikus...
Aztán csak feküdtünk összebújva, simogattam Balázst. Ő is engem, és közbe csókolgattam. Balázs elég hamar elaludt. Nem sokára én is elaludtam. Annyira édes volt ahogy aludt. :)
És annyira jó...22-e van, hajnali 1 óra elmúlt, és nemsokára szülinapom lesz(28.-án). Meg itt a karácsony és a szilveszter is hamarosan. Imádom ezt a pár napot, hetet... :)







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat