Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
A kezdet

Tehát, naplóírásra adom a fejem...
Kirsten Dunst (az meg ki a fene?) főszereplésével filmet forgatnak Marie Antoinette életéről. Ez ötletlopás!!!! Ezt a filmet ÉN akartam leforgatni!!!! Mondjuk úgy 10 év múlva. Bizonyára világhírű kasszasiker lett volna, melynek én lettem volna a rendezője és a női főszereplője. Igen drámai, érzelmes film lett volna, amely a közvélemény által nem túl szimpatikusnak tartott embereket (pl a királyt és a királynét) rendes és jóravaló embereknek mutatta volna be. Lettek volna benne híres színészek Lafayette, Fersen vagy Robespierre szerepében, és a filmbemutatón én is ott feszítettem volna csini fehér-piros-fekete estélyiben. Aztán, ha a filmem valami díjat is nyerhetett volna, én, a rendező vonultam volna ki átvenni (mondjuk a Bee Gees "Paying The Price Of Love"-ja lett volna az aláfestő zene). És könnyek közt rebegtem volna hálás köszönetet Családomnak, Barátaimnak és Kutyámnak, akik Inspiráltak a Munkában.
De így, hogy bizonyos hollywoodi rendezők ellopják az ötletemet???? Oda a világhír, meg minden! Miért pont az ÉN témámat csórták el? Most Kirsten Dunst kaszál egy csomó pénzt, vesz egy luxusvillát, és marha jól fog élni, miközben ÉN egész életemben azt fogom siratni, hogy 2015-ben nem forgathattam le egy filmet, mert elcsórták az ötletemet a hollywoodiak!
Na jó, így dőlnek romba az álmok ÷)))) ...
Persze ha most KD-ék nem forgatják le ezt a filmet, hanem én teszem meg 2015-ben, nem lesz sem világhírű, sem kasszasiker. Ugyanis csapnivaló rendező lennék, ugrálna a kép, nem lennének megfelelőek a ruhák, béna lenne a háttérzene stb. Különben sem akarok filmrendező lenni, és női főszereplő sem lehetnék a filmben, mert egy büdös szót se tudok franciául, és németül se nagyon.
Úgyhogy hajrá Kirsten! Ti legalább értitek a dolgotokat.

Qu'ils mangent de la brioche!
Zsófi, Aki Majdnem Rendező Lett ÷D







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat