Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Black Velvet és gorilla

Mit is csináltam ma? ...
Gyakorlatilag semmit azon kívül, hogy a Black Velvet-et hallgattam, ami egy jó kis szám. Úgyhogy, mivel a naplót tölteni kell, de értelmes dolgot nem tudok írni, ismét jöhetnek a viccek.
Mégpedig azt a viccet írom le, amit életemben először hallottam!* Bizony!

Egy fickó kinéz az ablakon, és látja, hogy a szemközti fára - hogyan, hogyan nem - felmászott egy gorilla. Gyorsan telefonál az állatkertnek, hogy küldjenek ki egy szakértőt.
Hamarosan meg is érkezik a majomápoló, a legbizarrabb felszereléssel: csak egy kötél, egy puska és egy csivava van nála. Gyorsan vázolja a tervet szerencsétlen emberünknek:
"Uram, előre elkészítettem a tervet, amelynek végrehajtásában önnek is segítenie kell. Látja ezt a kötelet? Együtt kimegyünk a fa alá, a kötél önnél lesz. Én felmászok a fára, és megrázom az ágakat. A gorilla leesik, a csivava pedig arra van idomítva, hogy gyorsan a herezacskójába harapjon. Ekkor a gorilla az ágyékához kap, ön pedig odaszalad, és a gorilla oldalához kötözi a kezét. Megértette?"
"Igen, uram."
Mennek, az ápoló már mászna a fára, amikor az ember felkiált:
"De uram, uram, hiszen nem is mondta, minek a puska!"
"Ja, a puska? Az arra van, hogy ha véletlenül én esnék le a fáról, azonnal lője le a csivavát!"

*Természetesen, miután 2 éves voltam, e viccnek nem ezt a verzióját mondták el nekem, a szaftosabb részleteket cenzúrázták. De akkor is jólesik a tudat, hogy nem felejtettem el életem első viccét!
Jó éjszakát mindenkinek!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat