Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:
  Következő adatlap »

ToMCSiGa adatlapja

Teve neve: CSuCSu / Sorszáma: [27147 AL]
A te tevéd még nem nagykorú (nem tette le a teveérettségit), úgyhogy még nem szavazhatsz mások adatlapjaira!
Státusz:

Művelet:
Legyél a haverom!
Tiltólistára!

Ő egy fiú,
magassága: 170 cm, súlya: 75 kg.

Születési idő: 1977-01-15 (42 éves)
Horoszkóp: bak
Távolság a lakhelyedtől: Ismeretlen! (lépj be a tevédhez!)
Szeme színe: barna
Haja színe: barna
A haja...
Stílusa:

Az adatlap közvetlen linkje: http://teveclub.hu/users/27147
Ez Ő!

Informatikusként dolgozom már több, mint egy évtizede. Szeretem a munkám, bár olykor tudnak rendesen bosszúságot okozni a masinák. Sokszor viszont jó érzéssel tölt el, ha segítségükkel sikerül valami maradandót, kézzelfoghatót megalkotni, ami nem csak elektronikusan "él"... Szeretem tanítani is a szakmát, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.

Szeretem a zenét, főleg a populáris dalokat, elsősorban magyar előadókat, de van jó néhány külföldi kedvenc is, mint Mariah Carey ( http://www.mariahcarey.hu ) Zene nélkül üres lenne az élet: sokszor segít ráhangolódni a munkára, vagy egyszerűen csak kikapcsol, megnyugtat a rohanó hétköznapokban.

Imádom a természetet. Ha itt a jó idő, szinte minden évben megfordulok a Mátrában és túrázgatunk egy kicsit. (Ezt pl. érdemes kipróbálni: http://www.matraberc.hu )

Barátaim sokfelé vannak. Az Internetnek is köszönhetem, hogy megismerhettem sok értékes, igazán jó embert. Így határon innen és túl is vannak igazi barátok, régi ismerősök. Valahogy úgy érzem barátok nélkül kevesebbek lennénk - "Mert barát nélkül gyenge még a sárkány is ...".
Következő adatlap »© Napfolt Kft. - Médiaajánlat