Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:
  Következő adatlap »

Gr.Alvinczy-Felvinczy Párdunc adatlapja

Teve neve: Zsebibab / Sorszáma: [3294 AL]
A te tevéd még nem nagykorú (nem tette le a teveérettségit), úgyhogy még nem szavazhatsz mások adatlapjaira!
Státusz:

Művelet:
Legyél a haverom!
Tiltólistára!

Ő egy ,
magassága: 95 cm, súlya: 15 kg.

Születési idő: 2005-12-25 (17 éves)
Horoszkóp: bak
Távolság a lakhelyedtől: Ismeretlen! (lépj be a tevédhez!)
Szeme színe: fekete
Haja színe:
A haja...
Stílusa:

Az adatlap közvetlen linkje: http://teveclub.hu/users/3294
Ez Ő!

Sziasztok, Párdunc vagyok. Ezt a tevét az Anyutól kaptam. Még nem keresek párt, mert kicsi vagyok, de azért barátokat azt szeretnék, mert nem járok oviba.

Ezen a képen az Apuval alszunk. Pontosabban az Apu alszik, én meg várom, hogy felébredjen. De nem mászom ki, mert jó meleg az Apu keze, meg arca.

Képzeljétek, az erkélyünkön nőtt egy galamb. Minden nap megnézem. Egyre nagyobb, meg tollasabb és mostmár sípol is. Nagyon tud sípolni. Mint egy gumigalamb, de ez nem gumi, mert akkor nem nőne, meg nem tollasodna, meg nem is pislogna. Meg különben sem akkor sípol, ha megnyomják, hanem állandóan.

Már van egy barátom, pontosabban kettő. Az egyik (időrendben az első) Polip, aki különben egy virág, csak nem tudom miért, de Polip a neve. Ő sem tudja miért. Amúgy meg párna. De az én is szoktam lenni. A másik barim meg a Katinc. Ő meg egy katincabogár. Rá szokott csimpaszkodni a praclimra és akkor együtt megyünk mindenhova. Polippal nem megyünk együtt, mert rá szükség van az ágyon.

Most nyár van és jaj - nagyon, nagyon meleg! De az Anyu azt mondta, hogy nem vehetem le a bundámat, mert szétesem. Úgyhogy inkább csak bevizezem és akkor egész jó. Meg azt is mondta az Anyu, hogy most már minden nyáron egyre melegebb lesz és közben a vízből is egyre kevesebb lesz, és ez nem jó, mert akkor mivel fogom bevizezni a bundám az egyre melegebbben. Én még kicsi vagyok és nem tehetek róla, hogy a nagyok elrontották az éghajlatot. Ez nem igazságos, hogy én nem is csinálok semmi rosszat, mert nincs autóm, meg nincs saját számítógépem, meg nem majmolom a divatot, nem rádiótelefonálok, nem termelek szemetet, nem repülőzök, nem eszek külföldi ételeket, meg ilyenek és mégis rossz nekem, azok miatt akik meg ezt csinálják, mert miattuk van ilyen meleg. :( Szegény én.

Naplót fogok írni.

A zApu elment világgá. És majd ha hazajön, akkor hoz nekem sok csokit, meg világot. Már csak négy hónap és jön. Lehet hogy addig megeszem a kakast, de ez attól függ hogy mennyi csokit kapok a zAnyutól Karácsonyra.

Héj, képzeljétek el, a földimogyoró neve horvátul kikiriki. Vicci.

A zApu olyan furi. Nem olvassa el a leveleim. Pedig már visszament oda, ahol volt még mindig. A zanyu aszonta, hogy biztos mert tervezgeti a féltesókat nekem. De én nem akarok féltesókat, ha a Apu azért nem foglalkozik velem. Én a a a Pút akarom. Szorty. Biztos már nem is szeret. Apúúúú... :'|

Juj, jön a zApu haza! Hozzám! És akkor kempingelünk majd együtt. Juhú! Meg most biztos hozza a világot is, mer a múltkor amikor hazajött akkor csak csokit hozott.

Most nem látja senki a zAput, csak én... :) [MMX]
Következő adatlap »© Napfolt Kft. - Médiaajánlat