Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:
  Következő adatlap »

g.i.joe adatlapja

Teve neve: Lestat / Sorszáma: [5095 AL]
A te tevéd még nem nagykorú (nem tette le a teveérettségit), úgyhogy még nem szavazhatsz mások adatlapjaira!
Státusz:

Művelet:
Legyél a haverom!
Tiltólistára!

Ő egy lány,
magassága: 160 cm, súlya: 75 kg.

Születési idő: 1974-04-29 (50 éves)
Horoszkóp: bika
Távolság a lakhelyedtől: Ismeretlen! (lépj be a tevédhez!)
Szeme színe: kék
Haja színe: szőkésbarna
A haja... hosszú
Stílusa: laza

Az adatlap közvetlen linkje: http://teveclub.hu/users/5095
Ez Ő!

Sziasztok!

Valtozasok az eletemben:
Hazas, gyerekes, kulfoldi teverajongo lettem. Regen modositottam ezt az adatlapot. Azert irni szabad nekem, baratok mindig jol johetnek...
Én már "öreg" teverajongó vagyok. Eddig nem foglalkoztam az itteni társkeresővel, de most úgy gondoltam, hogy kipróbálom.

Igazából nem értem pontosan, hogy mire jó ez a szavazósdi, de feltételezem, hogy azért van, hogy felkeltse a kíváncsiságot, ha esetleg nem akarnád elolvasni az adatlapom (merő lustaságból). Azt sejtem, hogy ha valaki szavaz rám, nem az ismerkedési szándékát fejezi ki, és azt sem hiszem, hogy válaszolnom kellene mindenkinek, aki esetleg magasan értékeli az adatlapomat.

Tehát ez egy társkereső. Ha ez így van (márpedig minden jel erre mutat), akkor az egyszerűség kedvéért felkérnék mindenkit aki ismerkedési szándékot érez irányomba, hogy ezen hajlandóságát levélben jelezni szíveskedjék, hiszen van itt "Postahivatal" is.

Akkor engedelmetekkel most néhány szót magamról: Amit a külsőmről tudni lehet, azt tudod az adataimból. Az információk 100%-osan megbízhatóak. A fénykép 2003 január 12-én készült. A fénykép egy kicsit homályos, ezért ezúton elnézést kérek. Én egy mások által kedvesnek, aranyosnak, megértőnek, őszintének tartott lány vagyok. Fontosak számomra az emberi értékek, mint például: őszinteség, hűség, igaz-szeretet, megbízhatóság. Tudok erős is és gyengéd is lenni, természetesen szeretem a gyengédséget. Őszinte, hűséges, megbízható barátot keresek. Nem kérkedésnek szánom, de két diplomám van: egy főiskolai és egy egyetemi.

Talán ennyi elég lesz magamról.

Nyugodtan szavazzatok, de ahogy mondtam: Egyéb szándékok levélben kinyilvánítandóak.

Minden jót mindenkinek.

2003 március 5. 19:44
Következő adatlap »© Napfolt Kft. - Médiaajánlat