Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:
  Következő adatlap »

Szoszó adatlapja

Teve neve: Kövér Barna / Sorszáma: [91938 AL]
A te tevéd még nem nagykorú (nem tette le a teveérettségit), úgyhogy még nem szavazhatsz mások adatlapjaira!
Státusz:

Művelet:
Legyél a haverom!
Tiltólistára!

Ő egy ,
magassága: 190 cm, súlya: 90 kg.

Születési idő: 1980-07-20 (43 éves)
Horoszkóp: rák
Távolság a lakhelyedtől: Ismeretlen! (lépj be a tevédhez!)
Szeme színe: barna
Haja színe: barna
A haja...
Stílusa: egyedi

Az adatlap közvetlen linkje: http://teveclub.hu/users/91938
Ez Ő!

Halihó!

A kép, ami itt jobbra lát6ó, nem a legjobb, de legalább a hobbimat +mutatja. No meg legalább idei. Ez is valami.
Hobbim tehát a néptánc, aztán meg az internetezés, de itthon sajnos nagyon lassú :(
Szeretem a zenét. Mondom a zenét, tehát jöhet rock, blues, jazz, rock, acapella, klasszikus, rock, rock'n'roll, lehet egy kis pop is, meg az olyan "egy szál gitárral kiállok" emberkék, meg még egy-két stílus, ami nem jut eszembe. nevesítve a dolgot, akkor jók nálam: Gun's'n'Roses, Ákos, Zorán, Tankcsapda, Hooligans, Beatles, Beethoven (már az alliteráció kedvéért is), Hobo BB, meg azért a V-tech sem rossz. Ja, ha nem írtam volna még, szeretem a rockot :) A house-t + nem igazán kultiválom. Ez a szavazásaimon is meglátszik (már szóltak is nekem ezzel kapcsolatban).
A lakodalmas rock-tól is falnak megyek, tehát Dupla Kávé (és társai) rajongók kíméljenek. Sőt, szavaz6nak nullával ők. Mások esetleg 10-essel. :)

A néptáncról annyit, hogy szerintem kiváló testmozgás, de a barátaim legtöbbjét is ezzel kacsolatban ismertem meg. Sőt, a barátnőimet is :). Jó fejek még a zenészek is. Ja, 2 helyen is táncolok, mert sosem elég a jóbol. :)
Tja, még benne vagyok egy hagyományörző csoportban, a Gencsapáti Legénycéh-ban. És nem idavaló létemre is elértem azt, hogy nem egyszerű közelgény, hanem tiszt vagyok, én vagyok a bormester! Azt nem fűzném hozzá, hogy momentán nincs egy közlegény sem :-) A Mosonmagyaróvári céh segítségével alakultunk, és mi meg Csornán tettük meg ugyanezt a fiúk egy részével. Már ott is van egy "keresztfiam". A legénycéh azért is jó, (sokadrarangú ok, de azért ideírom) mert itt könnyen áteshet az ember vinoterápiás kezelésen. :)

Egykori kedvesem tevéje még mindig kedvese az én tevémnek. Ő Boszorka[20824 AL], gazdája pedig Orsi. Jó fej lány, de ezt nem mindig tudja magáról :)
Meg még ott van a "hugicám", Viki, kinek tevéje Emőkebaba[40728 AL].
Van még Luca, de itt Kölyök nevű jó fej csoporttársamnak is tevéje, ő vala Kölyökteve[36820 AL]. Ügyes virágkötőként ismerik szerte a nagyvilágban! :) (Mármint a tevéjét, de most szakmát váltott. Sok van neki már)
Na, egyelőre ennyit rólam, ha tetszett, akkor esetleg pontot is adhatol eme adatlapra, és akkor már nem hiába készítettem.
Legyen 1 jó napod!
Következő adatlap »© Napfolt Kft. - Médiaajánlat