Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Slapec naplója


Slapec [81536 AL], gazdája Slapec
Nplo_004

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/81536
Nplo_004

Most veszem észre, hogy mijen hüje elnevezés ez az "Nplo_xxxx" név.... nemis baj. Szeretem a bonyolult dolgokat. Megtörtént a weblapom első frissítése. Sajana azt nem tudom, hogy eddig hányan nézték meg, mivel a FW (Nincs reklám) számlálója a regisztráció óta lapom felé járt látogatók számát írja ki. Ami már több mint 1000.... Ez van. Lehet hogy még ma regisztrálok egy független (De valami jó) számlálóra.

Ez megtörtént, akkor frissítettem az Iskolám (http://belviskol.fw.hu) weblapját is, asszem az átadásáról készült 4 Mb-nyi képpel. Meg szabad nézni!

Van egy nagy hátrány a Vakációban... az oké, hogy jó az idő, de minden haveromnak más dolga van. Persze, ha megy az iskola, akkor majdnem minden nap felét együt töltjük. Ami jo.. :)
Na jó, én azért minden szerdai napot ot tölthetek, mivel anyám tanár, oszt ha beakar, akkor megy, ha nem, akkor nem...
Na, azért jövő héttől minden nagyon fa*za lesz!!!!
Hétfő, hagyuk, 9AM Angol 10AM-ig.
De aztán végre átjön gergő (Bere) haverom, és megmutatom neki a Tunerkarimat.
Most, pénteken voltam nála, mert a gépe állandóan fagy. Átvittem neki a Speedfan (Nincs reklám) nevű nagyon hasznos progit. Meghökkentő volt amit láttam. Gép bekapcs és proci. Alap 20C majd öt perc üresjárat alatt 55C!! Játszottunk a Worms 2 (Nincs reklám) vel, és 70C!!!! fokig elszállt. Aztán odaült a tesőja géphez. Szerinem az Undergroundtól elszáll a 80C-ig. Csak addig tud, mert a BIOST átállítottam, hogy 80C-nál riasszon (amikor a ventit lecsatoltam risztott is) 120C-nál egyből leáll. Majd elvállik. Most énis a nagy "ipari" :)) ventimmel hűtöm a gépet, ami stabil 28 fok. Tegnap 37 volt, benyomtam, és 20 perc alatt leis ment 27-r :))

Mára enyi, holnap mondom mi volt ma, meg hogy mi lessz holnap (Szóval holnap, holnapon ma :))

==============================================
Slapec Weblapja
http://scpe.fw.hu
===============================================



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat