Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Slapec naplója


Slapec [81536 AL], gazdája Slapec
Nplo_005

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/81536
Nplo_005

A francba... nagyon-nagyon el vagyok maradva magammal.
Most viszont van egy kis időm úgyhogy leírom, mi a pálya.

Most volt valamikor (29.én) a névnapom, és vettem magamnak egy LG na.. passz most felejtettem el, de egy CD/DVD+/-R/-RW/ROM írót :)
Megy f*aszán, mármint menne. És az egész itt kezdődött. Kalocsa összes pc shopját átvizsgáltam, de seholsem adtak Nerot az írómhoz. Namármost, tapasztalt netező :) megyek a DDL oldalakra, vanis-van is legújjab, szériaszám minden. Leszedem, oké, de sajna fele magyar. Ebből adódóan a ásik fele angol. DVD filmet nemis nagyon tok vele írni, mert ahoz kéne a Nero Vision Express, ami megintcsak nincsen még meg, de már nincsen erőm ma leszedni. Amúgy a nero vision EPX is felemás, kicsit A kicsit H.
Na, egy demót, egy friss DVD mellékletről, egy friss DVD íróval :) lekaptam, aztán megnéztem. Persze a Keygen a hején. Oka, mehgy is, de csak a fele. Na, erről enyit. Nézem- nézem, aztán volt ijen, hogy Tunerről feltom venni a cuccot. Elis indítom, de írja hogy lehet hogy elszállok. Ba*ssza+!!! Nézem a Pinnacle PCTC Rrómat, és jhön hogy a "kellemetlenségekért lenézést kérünk" A pin*ába. Jo-jo szerencsére nero dobott egy üzit, hogy töltsem le a hotfixet, oszt majd megy. Le is szedtem, de kell hozzá a DirectX 9.0bLeis szedtem, de most valami a hotfixel van baj. Mind 1, addigra a Nero már a multé volt, tehát ment a tunerkari, de elkeseredésemben (még néro alatt)
leszedtem a progit, és elszállta az összes tv csatorna.Úgyhogy basztam, de nagyot. Azért sikerült a horrorra akadvát levinnem gépre, de nincs idegem (791Mhz-en) átkódolni DivX-be.
Csá!
===============================================
Slapec weblapja
http://scpe.fw.hu
===============================================



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat