Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Slapec naplója


Slapec [81536 AL], gazdája Slapec
Nplo_005

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/81536
Nplo_005

Most (18:52) Épp kabuto haverommal beszélgetek. Osztálytársam, és asszem ő az egyetlen tökös legény, aki mer velem csetelni. )-) Na ja, mindenki azt hiszi hogy feltöröm a gépét. Pedig csak webla... mármint nem tudok feltörni. Tegnapi napomon nem történt sok más dolog. Leszedtem a Zuma féle nagyon kemény kis játékot, meg a Virtual DJ (Trial) progit, és szét szkrecsseltem vele az agyamat. Asszem ma leszedem a Paint shop pro 8-at (5kb/s al) meg a windows media player 10-et, és betervezem mit szedjek le holnap.

Ami a mai napomat tekinti. Reggel semmi, irány a különóra, aztán haza. Kaja eszkábálás.... Találtam egy kisverebet. Valasmi baja volt, de extrán repült. Adtam neki kaját-piját, és felraktam egy fára. Sajna leesett, és egy kanniobál csirkém halálra csípkedte. Szürnyű volt.
Kijátszottam az elöbb említett Zuma nevű játékot. Még mindig golyókat látok. Talán ma csak szedek a netről. Hamarosan megjön az igazi, eredeti Windows XP-m és Office 2003-am, és végra jön a format c:
Mindent kiterveltem. Márcsak le kell szednem pár progit, hogy friss progikkal vághassak bele az új rendszerbe. Elkezdtem feltérképezni a registrymet is, de unalmas volt, és a 100. kulcsnál be is fejeztem. Ma éjszaka végre frissítem a weblapom. Már úgyis kellet :)

Enyit mára. Majd holnap leírom hogy mi történt ma meg holnap (holnapon ma :)
===============================================
Slapec
http://scpe.fw.hu



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat