Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Judit naplója


judit0606 [297559 AL], gazdája Judit
2009-08-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/297559
2009-08-21

sziasztok.
te jó ég mióta nem írtam.. :D telik a nyár..vagyis már mindjárt itt a vége.voltam jósokfelé..felsőszölnökön,balatonon,szombathelyen,
szentgotthárdon,szlovéniában,ausztriában,oroszlányon,
majkon.XD győrben,tatabányán.. *-* meg még satöbbi. :D nagyonjóvolt.(L) eltérve a témától még nem olvastam semmiféle kötelezőt..ami azúgy elég szép,de ha minden jól megy most jövőhét hétfőn megkapom az olvasónaplókat..és akkor csak lekell másolnom és tádáám! :D aztán szept.1 évnyitó/könyvosztás..aztán gólyahét..xd gólyabál. o_o ilyenek. :D asszem elleszünk..és már igazából várom az új osztályt is h milyenek is lehetnek..meg h h fogunk viszonyulni egymáshoz..^^ meg ugye majd az 1. kirándulááás. :D na de mind1. túl előre mentem.xd lényeg h már várom!
ma szinte egésznap egyedül leszek itthon..hmm. érdekes lesz.elkéne még menni így sulieelőtt strandolni egyet..:D pl. jövőhéten.majd megoldom.xd aztán még megkéne írnom apuval az 1oldalas német nyelvű bemutatkozást..mert ugye kötelező..majd azt is jövőhéten.jövő nyáron pedig megyek frankfurtba 2hétre vagy 1 hónapra..ahogy alakul. féltesómékhoz. :D szval összekell szednem magam a német nyelv terén.és ha minden jól megy akkor 5-6 év múlva ki is költözök.. ^^ de ezek még csak tervek..semmi sem biztos. :D de attól függetlenül várom.xd éhes vagyok és hulla fáradt.tegnap fél 2ig rohadtam msnen.. :\ megérte?! xd luuusta vagyok nagyon lustaaa. ma pedig egésznap magamat kell ellátnom.önnálósodnom kéne.xd asszem ennyí lenne. :D ígyis már egyfajta kisebb regény lett..o_o keresek valami kaját lassan,ébredezem..megcsinálom a hajam. és msnezek. :D úgysem megyek ma sehova..elméletileg. *-)
na legyetek jók.meg minden. halika. :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat