Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Judit naplója


judit0606 [297559 AL], gazdája Judit
2009-08-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/297559
2009-08-28

helószia.
'ribaanc vagy.1 kibaszott nagy ribanc vagy.' ;)
elgondolkozhatnál kicsit h mennyire megváltoztál..és hirtelen ez az új baráti kör. 'bedbestcsi' meg stb. :D hát kisszívem szánalmas vagy. na meg a műköröm,magassarkú,miniszoknya,szolárium.. :| hát ledöbbentett..és mi lesz később?!! a 4 év alatt? :D mind1 megbánod még h minket "lecseréltél". fogsz te még NEKEM/NEKÜNK! sírni.. ;) aztán baszhatod majd mert szart se fogsz érdekelni.(: na mind1 tetudod.te döntöttél így.inkább akiket 1 hónapja ismersz.. ;) minket meg már 10 éve.hmhm. :DD
hagyjuk inkább a témát mert csak felbassza az agyam.. :D hát szval ma voltam Szőnyben Bibivel. [827834 fokban..] nagyon kellemes volt tényleg.ránksült a nadrág..>< 3asal mentünk. (H) aztán kihívta a Dórit,azt vele ültünk az árnyékban a fűben. ^^ meg 3an ültünk 1 bicón.xd Bibi kormánynál ült,Dóri a nyergen.tekert/kormányzott.[Bibi vele szemben.] én pedig hátul.. xd nagyon nagy volt. :D örökélmény. (L)
csak egypár ezer ember látott. :D meg csak 1 kicsit kiabált a DÓRA drága. xd namind1. :D jó volt ez a lényeg.visszafele is elég hamar jött busz,úgyhogy még a Miami Ink-re is hazaértünk. ;$ majdnem 3 nap és évnyitó..hmhm. :D érdekes lesz.
ennyí lenne mára. megyek sims2őzni. csók. :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat