Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Marika naplója


katika74 [79622 AL], gazdája Marika
2009-11-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/79622
2009-11-11

Történetiró:
Az én kismajmom

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy rózsamajom, a nyakánál szép piros rózsa volt rajta az én kis majmocskám, a neve Katinka. A kicsi majomnak nagyon tetsztet a rózsa a nyakában. De az iskolába csúfolták a többiek, mert nem hasonlít hozzájuk, ő féléken összehúzta magát, nehogy észre vegyék. A kicsi majom mindig megvárta, hogy az iskola kiürüljön, és mindenki haza menjen, és csak azután ment haza mindig egyedül.
Egyik nap nem sikerült, mert szép idő volt, amikor kiment az udvarra csak akkor vette észre, hogy az udvar tele van. Megfordult, hogy menjen vissza a terembe, de nem sikerült, mert abban a pillanatba észre vették és kezdték csúfolni. Erre a kicsi majmom elkezdett szaladni, addig szaladt, amíg haza nem ért. Arra lettem figyelmes, hogy az ajtót valaki nyitja, oda néztem a kicsi majmom sírva jött haza, nem vet egyből észre, mert be ment a szobájába az ő kis kuckójába. Oda mentem be néztem a szobába, az én kicsikém az ágyába feküdt és sírdogált. Az ágyhoz mentem és csendesen meg szólítottam:
- Mi történt kis Katinkám? – kérdeztem.
Katinkám ijedten nézte fel, mert azt hitte, hogy egyedül van itthon.
- Semmi, csak a suliba mindig csúfolnak a többiek. – mondta szipogva
- Miért nem mesélted el eddig, levegyük a rózsát? – kérdeztem
- Nem, szeretem, hogy ott van, de a többiek nem fogadják el, mindig elkel, szaladjak, mert csúfolnak. – felelte csendesen
- Mit mondanak? – kérdeztem
- Nem tudom, mert nem nagyon figyelek rá, mit mondanak ilyenkor. – felelte csendesen, de már nem sírt.
- Az előbb azt mondtad, hogy szereted, a kis rózsádat, ő bólogatót, hát akkor húzd ki magad, és úgy járj, lássa mindenki, hogy te is olyan vagy, mint mindenki.
Ezek után, olyan büszkén járt az utcán és az iskolába, hogy a többiek csodálkoztak mi történt vele. Még meg - meg próbálták csúfolni, de ő kihúzta magát, és nem engedte, hogy lássák, hogy mennyire fáj neki, amit mondanak. Így lassan abba hagyták, Katinka nagyon boldogan élt tovább.

Menj és nézd meg, hogyan is él, ő szívesen beszél majd veled. :)

Nyertem 300 eurot. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat