Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2013-03-23


Csíki sertéstokány

Hozzávalók:
60 dkg sertéscomb
40 dkg gomba
20 dkg zöldborsó
10 dkg füstölt szalonna
15 dkg füstölt sonka
2 fej vöröshagyma
4-5 gerezd fokhagyma

őrölt feketebors
1 kanál paradicsompüré
Elkészítés:
A sertéshúst, a szalonnát, a sonkát csíkokra, a gombát szeletekre, a hagymát apróra vágjuk. A szalonnát kipirítjuk, rátesszük a vöröshagymát, hozzáadjuk az átnyomott fokhagymát, és megdinszteljük. Beletesszük a húst, sózzuk, borsozzuk és lepirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, és addig pároljuk, amíg a hús megpuhul. Ha szükséges, kevés vizet öntünk alá, de csak rövid lében pároljuk, ne főzzük. Ezután rátesszük a sonkát és a zöldborsót, majd a paradicsompürét. Az egészet átpirítjuk és levesszük a tűzről.








© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat