Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tibor (SN) naplója


S. Neuschwanstein [17060 AL], gazdája Tibor (SN)
Szórakozás:)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/17060
Szórakozás:)

Nos, nemrégiban voltam színházban, kétszer is! :o) At első alkalommal a Tévedések vígjátékát néztem meg - hát az irtó jó volt!!!!! :o))) Szívesen megnézném mégegyszer! :o) Második alkalommal pedig a Mennyből a hulla című karácsonyi bűnügyi komédiát követtem figyelemmel. Nos, ez utóbbi könnyebb darab, ezen csak egyszerűen szétnevettem magam, míg a Tévedések vígjátéka az agyamat is meg tudta mozgatni - gondolkodásra, egészséges agyi munkára lettem a darab nézése közben késztetve! :o) Remek magyar komédia a Mennyből a hulla, olyan színészekkel, mint Csonka András, és Fehér Anna, míg a Tévedések vígjátéka egy kiváló Shakespeare átirat/magyar változat, ahol nem győzöm dícsérni a rendező hozzáértését! :o)))

A mozifilmek mostanában, mint azok a barátaim, akikkel meg szoktam nézni őket, elkerülnek engem, így újonnan látott filmről nem tudok beszámolni - bár tegnap láttam DVDről aaaaa Király visszatér című Tolkien remekművet megfilmesítve. Nagyon hosszú, ám nekem csak két órám volt végigélvezésére, így azokat a részeket, melyeket úgysem annyira bírok, átpörgettem kettes, vagy négyes, esetleg, ha nagyon biztos voltam magamban, nyolcas sebességgel a következő, általam jónak tartott részig, így sikerült a filmet két óra alatt megnéznem, a túl csöpögős-hobbitos-, és a Gollamos-cselszövős-cselmegvalósítós- dagadthobbitátverős-kicsúfolós-Frodónálbesimulós részeket pillanatok alatt átugorva. :o))
"Vágtassunk Minitariszba!"
További jó éjszakát, kellemes feltöltődést kívánok magamat is beleértve mindenkinek, kinek tevéje van, s kinek nincs, ki tervezi, hogy lesz tevéje, s ki nem is tervezi, ki rossz előítélettel van a teveclub iránt, s ki csalódott benne, s ki hallott már a teveklubról, s aranyosnak tartja, de mégsem tart tevét, s ki nem is hallott még róla - nekik mind! ;o)))
Tibor

éjjel 03:28



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat