Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tibor (SN) naplója


S. Neuschwanstein [17060 AL], gazdája Tibor (SN)
Hááááát.....

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/17060
Hááááát.....

Scootert hallgatok, az Age of love-ot, szerintem vannak benne részek, melyek elég szörnyűek... pl a mostani dal is - valami S E O O G E A I - nekem nem tetszik, legfeljebb eladom, na kinek kell?? :o)

Kicsit meg vagyok fáradva, ma voltam 1 szemészeti vizsgálaton, hát annyira megerőltettem a szemem a sokáig egyirányba nézéssel, hogy na!! ;op Persze, túl fogom élni; jól van, na, nem sajnálom magam.

Nem tom, hogy vagyok amúgy; bizonyára nagyon boldog vagyok!! :o)))) Viszont hullafáradtnak is tűnök szememben. Persze, lehet, hogy csak unatkozom... Kéne keresnem egy másik munkahelyet! :o) igen, ez lehet, hogy megoldás lenne: dolgozni járni. Bár nem szeretnék napi két órát utazni munkába és vissza haza, mint előző munkahelyemen tettem, nem, nem, nem, nem.

...és az is igaz, hogy elhanyagoltam a naplómat. Mindig is elhanyagoltam a naplómat, sosem tudtam napról-napra vezetni... Nagy néha beleírtam, azt slussz. ;op

Asszem, nem várom meg a Scooter lemez végét, hanem előbb kikapcsolom. bár a mostani dalban tetszik az erős basszus alátét. Viszont a ritmushangszereket túúúl monotonon használják - már az idegeimre mennek ezzel a mű Dub-os ritmussal! Kár elrontani egy jó dalt süketeléssel; van, akinek van érzéke dolgokhoz, ezzel szemben olyan is akad, naaagy-naaagy mennyiségben, akinek csak gőze van a zenélésről.

Ti milyen zenét szerettek??? :o))

Üdv: Tibor



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat