Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Erzsébet Zsófia naplója


Gaia [85558 AL], gazdája Nagy Erzsébet Zsófia
2005. március 12.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/85558
2005. március 12.

Fáradt vagyok, azért is irok naplot, mert nincs eröm felállni a géptöl. :)
Tegnap buliban voltam, kettöben is. :) Bementem sulibulira, jo volt, meg volt hozzá minden ami jová tehet egy discot. :) Igaz egyik barátnöm nem birta és ki is adta magábol. De ezt leszámitva jo volt.
Táncoltunk a pad tetején, de ez titok, még rontanék a rolam kialakitot képen, ha valaki megtudná ezt. :) Szoval barátnöm össszejött egy sráccal aki szintén odajár a suliba, ennek nagyon örülünk, mert már régota szeretném ha összejönnének. :) De engem is megtaláltak, elöször azt hittem valami kemény discos, de mikor elkezdtünk beszélgetni kiderült, hogy szo sincs erröl, hanem a hugát kisérte, de egyébként rocker. :) kaptam töle virágot is, hogy honnan szerezte azt, nem tudom, csak odaállitot vele. :) Egyébként nem szeretem a virágokat, jobban mondva azt nem szeretem, ha kapok virágot. számot is cseréltünk, de nem valoszinü, hogy lesz folytatás.
Utána átmentem Wigwamba, Black-Out koncertre. Az még jobb volt. Igaz kb. 11 felé értünk oda és csak éjfélkor kezdödött, de azért jo volt. Abban a pillanatban ahogy elkezdtek játszani felébredtem. :) Egész idö alatt kerestem egy srácot, reménykedtem benne, hogy lejött, mert legutobb mikor volt Zorall koncert ott volt, csak én nem mehettem. Szoval akkor találkozott vele növérem és megkérte valamire velem kapcsolatban, csak gondoltam nem árt, ha én is beszélek vele. De nem csak ezért kerestem, hanem jo lett volna amugy is beszélgetni (egyébként növérem évfolyamtársa volt). Szoval mikor vége lett a koncertnek, addigra a térdem felmondta a szolgálatot, alig birtam ráállni a lábamra (most se megy nagyon). Ezért ugy dönöttem, megyünk, ki is vettük (vették nekem) a ruhatárbol a cuccokat, és akkor megláttam azt akit kerestem! Ö is észrevett engem és egyböl jött oda. :) Beszélgettünk pár szot, sajnos tényleg nem birtam már a lábamat, ugyhogy nem maradtunk. De mondtam neki, hogy jöjjön ma este Kollega és Káder koncertre. Ha jol emlékszem Vörös-Yukban lesz. :) Mindenkinek ott a helye. :) aztán mikor megbeszéltük amit meg kellett beszélni, hazajöttem, pedig jo lett volna még beszélgetni.
Ez volt a tegnapi éjszakám, majd lehet, hogy elmesélem a mait is.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat