Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Erzsébet Zsófia naplója


Gaia [85558 AL], gazdája Nagy Erzsébet Zsófia
2005. július 30.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/85558
2005. július 30.

Hüh, na akkor elmesélem f1-et. :)
Csütörtök, egy ora, indulunk itthonrol, megrakodva fényképezövel, elemekkel és persze rengeteg innivaloval (nem volt elég).
kb. 3 orára ki is értünk, rengeteg ember, höség, rosszul lett emberek.
4ora felé bejutottunk, boxutcában is rengeteg ember, tömegnyumor, piloták sehol. Akik kijöttek: Button, Alonso, meg elméletileg Kimi is, de addigra mi már nem voltunk ott. :(((
Buttont le is fényképeztem (olyan volt mintha állatkertben lennénk....), Alonsot sajnos nem láttam, csak hallottam, hogy mindenki sikitozik, meg az egyik biztonsági mondja, hogy kijött, PEDIG Ö AZ ISTEN. :)))
Meg mikor jöttünk ki, már a Hungaroring mellett caflattunk mikor megakadt a szemünk egy Mercedesen, és ki ült benne? Söt ö vezettte: Montoya!!
Ugyhogy két embert is láttam élöben. :))))

Szombat: ma is kint voltam, igaz csak a szabadedzéseken, mert azt hittük barátnömmel, hogy hazaérünk az idöméröre, de sajnos pont lekéstük a HÉVet és csak egy fél ora mulva jött a következö. Ezt pont elég volt arra, hogy pontosan kettöre érjünk haza, mikor vége volt az idömérönek. :(
Sajnos Alonso csak a hatodik helyet szerezte meg magának, de kit érdekel, hisz ugyis elsö lesz. :)
Szoval, negyed nyolc, indulás itthonrol.
nyolc ora, indul a busz.
nyolc ora husz, megérkezik a busz, még kb. fél ora caflatás mire elértük a 2es kaput ahol bemehettünk. vettünk egy-egy hungaroringes karkötöt amin jelzik, hogy ez a 20. magyar nagydij, tök jol néz ki. :)
Végre bent, addigra már ment az elsö szabadedzés, tök jo volt hallgatni, meg persze látni is.
Betértünk a wcbe, mert bevizesztük a törcsiket amiket direkt erre a célra vittünk ki, és ráraktuk a nyakunkra, hogy ne legyen annyira melegünk. Kerestünk valami jo kis helyet, sajnos kivetitönél nem volt olyan hely ahol árnyékba lehetet volna ülni, ugyhogy maradt az, hogy a pályának csak egy-két részét láttuk, nem akartunk napszurást kapni. De még igy is nagyon élveztük, rengeteg felvételt készitettem. :)
Mikor vége volt a szabadedzéseknek elindultunk haza, ut közben meáltunk telefontartot venni (ami egyben kulcstarto is), én egy Alonsosat vettem, Dori meg egy Iceman feliratut és egy Kimi feliratu kendöt (ennek köszönhetjük, hogy lekéstük a HÉVet...)
Mikor a HÉVtöl kb 300 mre lehettünk akkor integettünk annak amivel haza akartunk menni. Gondoltam olyan mint csütörtökön is volt, kb 10 perc és jön a következö, hát nem igy történt, fél orát vártunk. Mire hazaértünk már kettö ora volt, ugyhogy lemaradtunk az idöméröröl, de ezt már irtam. :)
Ennyi.

Én holnap elutazom, ugyhogy nem megyek ki, meg nem is mennék alapba sem.
A lényeg végülis ez, hogy holnap elutazom végre nyaralhatok én is egy kicsit!!!!!
De a www.oldmans.hu oldalon attol még nyugodtan szavazhattok rám. :) Zsike néven keressetek. :)
Sziget idöszaka alatt is megtalálhato leszek, de csak naploirás miatt.
További jo nyarat mindenkinek!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat