Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Filome naplója


M_Ilka [50559 AL], gazdája Filome
...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/50559
...

Huhh...
Jó rég írtam... Vagyis már az előbb majdnem befejeztem a mai bejegyzésemet, erre elszáll ez a fosch... Csak kicsit vagyok ideges... nem nagyon... Áááá, dehogy... Hogy én?! Ideges?! Ugyan! Idegeim acélsodronyból vannak, nem selyemszálacskákból... De akkor is bosszantó... 3 napja baszaxik a NET... a MSN 5percenként ledob (ma már javulgat! órák óta nem dobott le! haladás... :oD ), a TTC-t meg folyton frissíteni kell... Arról meg ne is álmodjak, hogy vmi értelmes oldalt is nézegetek, mert úgyis 5 perc után benyögné az IE, hogy dö péjdzs kenot bi diszpléjid... vagy eksön kanszeled...


Na, így hogy kiengedtem magamból ezt a kis mennyiségű agyatlanságot, máris jobb... Csak 1 picit még álmos vok, de azon is segítünk... Finom (általában...), házi készítésű citromos fekete TEA!!! Asszem, függő lettem... Na persze nem most... már évek óta tea-függő vagyok... (Küldhettek elvonóba, ha gondoljátok...) Meg tavaly nyár óta NET-függő is lettem... (Ez talán károsabb, mint a tea... valószínűleg...) Milyen függő vagyok még??? Ezen gondolkoznom kell 1 picit... Áááá, meg is van! Zene... (de ez egészséges... többnyire) Nem dohányzom ( csak passzívan kb. 120 szál naponta, köszönhető drága szüleimnek... Innen is pusszantalak titeket! ), nem alkoholizálok (csak néha iszom, meg persze csak mértékkel...), nem drogozom (de ez attól függ, hogy mit számítunk drognak...szóval a "klasszikus értelemben vett drogokat" messziről kerülöm...), nem iszom kévét (csak néha, mert finom... 1ébként se károsabb sokkal, mint a tea... csak a kávé a szívre hat a koffeinnel, a tea meg az idegrendszerre a teinnel... legalábbis vmi ilyesmire emléxem... vmikor olvastam róla vmit... régen volt... el kéne kezdenem Cavintont szedni a szenilitásom ellen... de úgyis elfelejteném bevenni... van ilyen...)

Nah, nem fárasztom továb magam ezzel... El kéne kezdeni vmi értelmeset is csinálnom ma... Hehe... Nekünk ma nem volt sulee... Őszinte részvétemet ezen szerény kis naplócskámon át is közvetítem mindazon szerencsétlen áldozatoknak, kiknek ma is el kellett szenvedniük az oktatásügyet... Akik meg nem szenvednek, azoknak szép napot! (Nem vagyok ám 1ébként iskolagyűlölő, iskolakerülő, feleslegesen lázongó izé... Az iskola kell... és értünk van, nem ellenünk... megpróbál6tok meggyőzni az ellenkezőjéről... lehet, hogy sikerül megtérítenetek... 1 próbát megér... Előre is kellemes próbálkozást minden kedves és kevésbé kedves próbálkozni vágyónak!
Nah, mostmá télleg mék... magamba fojtom a szómenésemet...
Legyetek jók, rosszak, feketék, fehérek, vörösek, sárgák, rasszisták, nacionalisták, hungaristák, revizionisták, antiszemiták, kommunisták, kis pisták, trappisták, meg minden... Kinek hogy tetszik... :o)

Jah, pillanatnyi idő, épp aktuális időszámítás szerint, GMT (Greenwich Minute Time) +1h : 2005. április 11. D.u. 2 óra 5 perc… Minden szépet és jót belétek is… Üdv Nektek a Költészet napján , innen , Gyöngyösről… Ami 1ébként nem oly rossz hely… akkora, mint egy város, de mégis inkább falu… Haggyuk…Lényegmentes… Emlékezzetek meg József Attiláról!
Szép percet, órát, napot, hetet, hónapot, évet… életet nektek is! PáPá


Ui: Ha helyes sírási hiba lenni benne in májne napi naplóbejegyzés, akkor sok-sok bocs, meg anyamackó... Általában helyesen sírok... Csak néha csúszkál a kezem a laptop billentyűzetén... ez van, ilyen az élet, ami köztudottan gyönyörűszép! (már akinek...)


Jah, még vmi!
" ...forever may not be long enough for my love, I have a will but I'mlost inside your time. if you could, would you come with me to the otherside? forever may not be long enough, forever may not be long enough, forever may not be long enough for this love. FOREVER… „

Aki tudja, honnan van az idézet, az művelt! (és végignézi a filmeket, és nem állítja le, ha kezdődik a stáblista…:oD )

Jah, és ha nem túl nagy kérés, öleljen már meg valaki!!! Ez a magány 1szer megöl...

Nah, ezt a viszonylag szép napot is sikerült elbasznom... van ilyen... így jártam, ez van... Legyen nektek minden szép, ami csak lehet a világon! legalább nektek jusson öröm meg boldogság...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat