Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Filome naplója


M_Ilka [50559 AL], gazdája Filome
...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/50559
...

Megint eltelt jópár nap, mióta utoljára írtam...
rég írtam, no... nem mintha nem történt volna azóta velem semmi... meg időm is lett volna, hogy írjak... de valahogy úgy érzem, ez most nem tartozik a "mezei olvasó"-ra... a legjobb barátaim se igazán tudják, mi van velem, nekik se tudom elmondani... nem tehetek róla... túl kevés szót tartalmaz a szókincsem ahhoz, hogy elmondhassam... csak érzem... :O)
Nem is írok most inkább semmit... A mai nap szép volt, jó volt, legalább 5-en analfabétának néztek, de kezdek hozzászokni... :S Szóval szép nap volt, rosszabbra számítottam... ma csütörtök van, ha jól tudom... jah, igen... ez a hetem eddig nem is alakul6na szebben :O) (tökéletes semmi se lehet, és ez így jó... sose szabad elfelejteni... hogy mit nem szabad elfelejteni? már elfelejtettem... :O( mármint nem tudom szavakba önteni... vagyis biztos sikerülne, de már álmos vagyok, és inkább nem próbálkozom...szóval inkább haggyuk... )
Jah, igen... tényleg nem fél órája keltem... "picit" régebben... mindjárt megyek is aluszni...
de azért előtte még "kaptok" 2 idézetet... mostanában ezek járnak a fejemben... nem tudom miért... mind1... mind2 idézet angolul lesz, de van ilyen... szarok a német nyelvvizsgára pillanatnyilag... jah, nem is... akkor lesz egy harmadik idézet is... az meg németül :oP
jóvan, nem húzom tovább az időt... tessék:

1.

"You and me will all go down in history with a sad Statue of Liberty and a Generation that didn't agree..." /SOAD : Sad Statue/ (ha netán azt hiszed, ilyen számuk nincs, akkor felhomályosítlak, hogy 5 nap múlva fog megjelenni a Mesmerize, és azon a 9-edik szám lesz... nekem mondjuk megvan már az egész album... 9 napja kb :oP ... a dalszöveget meg 1ik kedves ismerősöm megtalálta, és volt olyan aranyos, hogy nem én voltam az első, akinek szólt róla, miután átküldtem neki az albumot MSN-en :O) nem baj Laszi... vagy Mester :oP azért kösz, hogy idővel eszedbe jutottam :oD )

2.

"Love is the warmest place in this cold world..."
(az Octane - Szekta című filmben hangzik el... mivel én feliratosan szeretem a filmeket, ezért nem tudom, hogy a szinkronizált változatban ennek milyen elmés fordítása található meg... viszont így is nagyon igaz...)


3.

"Ohne dich kann ich nicht sein, mit dir bin ich auch allein..." /Rammstein : Ohne Dich/
(néha ilyet is hallgatok... mikor úgy hozza kedvem... meg persze sok mást is, de lényegmentes...)

Nah, már előre látom, hogy ennek sincs értelme... mármint annak, hogy ezt bejegyezzem... de azért mégis megteszem...
További szép napot, még van belőle 43-44 perc :O)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat