Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

GABI naplója


tevék hercegnöje [79139 AL], gazdája GABI
2004. június 23.Horoszkópom

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/79139
2004. június 23.Horoszkópom

SKORPIÓ (10.24-11.22)

Jelleg: Víz
Harmonikus szín: sötétvörös, bordó
Szerencsenap: Kedd
Drágakő: topáz és malachit
Szerencseszám: 2 és 9
Virág: aloevera, bazsalikom
Uralkodó bolygó: Mars, Plútó
Szerelmes: Halak, Rák és a Szűz

Hódítsd meg a Skorpiót!
Ahhoz, hogy a közelébe férkőzz, egyet kell értened megállapításaival, és nagyon nagy körültekintéssel és emberismerettel bókolni kell neki. Azonnal rájön, ha hazudni akarsz neki, vagy ha át akarod vágni, viszont a titokzatosságot az összes többi jegynél jobban kedveli. Csak az őszinte megnyilvánulásokat kedveli, soha ne hazudj neki! Nevess a tréfáin, és az öltözködését soha ne bíráld! Ha ezeket megfogadod, még akkor sem biztos, hogy sikerül a hódítás, mivel a Skorpió szülöttek nagyon erős intuícióval megérzik, hogy ki az, akivel szóba állhatnak, és ki az, akivel nem. Apró tippek a csábításhoz az izgató illatú parfümök, Hölgyeknek uraknak egyaránt, a Skorpió urakat a testhezálló ruha, a Skorpió hölgyeket pedig az extravagáns egyéni stílusú öltözet, vagy életmód nyűgözi le leginkább.

Szakítás a Skorpióval:
Utálja a hazugságot, így aki folyamatosan hazudik neki, azt magától el fogja hagyni! Az őszinte kommunikáció és az őszinteség hiánya a legnagyobb szenvedés a számára. Nem szereti, ha partnere kacérkodik, általában féltékeny típus. Ha nem vagy vele gyöngéd és az ágyban nem teljesíted kívánságait, nagyon hamar elhidegül tőled, de ha észreveszi, hogy kihasználod, vagy számításból cselekszel, akkor jaj neked! A Skorpió bosszúálló és nem felejt! Kétségbeesésbe lehet kergetni még a céltalan és érvek nélküli üres vitával, de legjobban az elhanyagolt otthon zavarja. Szakítás szempontjából nem könnyű eset, akár éveken át is szerelmes ugyanabba az emberbe, akit elhagyott. Szeretete ilyenkor csaphat át mély utálatba, bosszúállásba is.

A Skorpió erogén zónái:
comb és a nemi szervek a többi szülöttéhez képest sokkal erőteljesebben.

-------------------------------------------
Gesztenyefa

Május 15- 24 ig.
November 12- 21 ig.
Született diplomata. Sajátos igazságérzete van. Nagy idealisták születtek ebben a jegyben. A szükségben mindenét képes odaadni, annak ellenére, hogy a birtoklás nagy jelentoségu a számára. Takarékos, sot olykor szinte fösvény. Önmagával szemben nagy igényeket támaszt. Minden jegy közül a leghuségesebb. Sot a legszenvedélyesebb is.
Ehhez azonban teljesen biztosnak kell lennie abban, hogy a másik is szereti. Könnyen megsértodik, és ilyenkor elvonul. Ezért nem talál egykönnyen megfelelo partnert magának. Ha szeret, csak egyszer igazán. Ha már egyszer választott, szép otthont, népes családot akar maga körül. Féltékenysége határtalan, dühe ugyanúgy.
Ahhoz, hogy hivatásában sikeres legyen, békés, kiegyensúlyozott otthoni körülményekre van szüksége.

-----------------------------------------
Az Ön aszcendense:

Vízöntő

A megszokott dolgokat elutasító, lázadó jellem jellemzi a Vízöntő Aszcendenst és a Vízöntő Napot egyaránt, de ez a tulajdonság a Vízöntő Napbú emberben sokkal elmélyültebb. Általában egész életük során szeretnek mindent, ami új, ötletes, hagyománybontó, még akkor is, ha ezt nem túl sűrűn juttatják kifejezésre. A Vízöntő Aszcendens gyakran tűnik egy kicsit higgadtabbnak - a kétségkívül meglévő adási hajlama mellett általában azért jobban elfogadja a konvenció, mint a legtöbb Vízöntő Nap. Mindkettőnél megfigyelhető, hogy ha valamit észlelnek vagy megértenek, annak rögtön jelét adják, azonkívül gondolkodásuk és tanulási képességük olyan gyors, hogy néha megdöbbentik vele lassabb barátaikat. Mindketten hidegen és kívülállóként viselkednek, és ez idegesíti vagy akár sokkolja az érzékenyebb lelkületű embereket. A Vízöntő Nap még a Vízöntő Aszcendensnél is zárkózottabb és hidegebb. A Szaturnusz mint régi uralkodó erősebbnek tűnik az Uránusznál mint új uralkodónál a Vízöntő Aszcendensű emberek legtöbbjében. Ám minden Vízöntő ASC számára mindenkor nagy jelentőséggel bír a Szaturnusz házbeli és jegybeli pozíciója.
--------------------------------



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat