Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

NoNe naplója


Karácsonyi Hó [139503 AL], gazdája NoNe
2005. június 7.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/139503
2005. június 7.

A tánc után csend következett. Nyugalom. Amolyan "nem gondolhatok rá"- magány. Egy péntek reggelig, amíg egy átbulizott éjszaka után a barátkezdemény fel nem ébresztette a lányt. Perceknek tűnt az az idő, pedig órákat töltöttek el egymás mellett, összekulcsolt kezekkel. A fiú megsimogatta a lány arcát. Finom volt. A léleknek szóló.
Üzenetek vették kezdetüket, egy mese lógott a levegőben. Egy történet, mely talán nem is volt fontos- titkot, lendületet, bizsergést jelentett.
Egy csütörtök délutánon a Vidámpark felé indultak el ők ketten, sajtos-tejfölös lángost eszegetve. Mindegy volt, mi lesz a vége, h lesz-e vége. Ígéret volt a levegőben, nyárkezdemény.
Majd a fiú szájából elhangzott félszeg vallomás(?) után elcsattant a csók- túl korán, talán. A lánynak meg kellett volna várnia a mondat bizonytalanságot sugárzó folytatását. H a fiú még nem tudja, mit akar. "Hogy pont most, h pont mi?"
A lány elengedte Londonba. A fiú felszállt a vonatra, majd leugrott onnan. Egy csókért.
Új hét kezdődött. Egymásra-alig nézés, kérdések és kételyek a szemekben, a fejekben. Londonos hűtőmágnes, beszámoló, képeslap, csoki. De mégis csend, hallgatás.
Majd időkérés. A lány türelmes volt, úgy érezte, érdemes várnia. Hagyta, h a fiú tegye a lépéseit, ha akarja. És az nem időzött sokáig.
Döntésnek, ígéretnek tűnt, mikor a lány otthonában töltötte az éjszakát. De csalt, félrevezetett. Visszalépett, újra időt kért. "Nekem ezen még gondolkodnom kell" A lány elment, szinte szaladt- ezt már nem értette, nem érthette meg. "Egy életem van"-ismátelgette magában. Üzenetek nélküli csend lett.
Majd pár nappal később megcsörrent a lány telefonja. Napi beszélgetések, üzenetek.. Rég nem érzett, vagy tán sohasem volt közeli hang. Remény, h ha ennek az időszaknak vége, lehet valami..
Aztán megint csend. Vizsgák, egyetemi összetalálkozások, távolság- újra.
Ma már nem is beszélgetnek- nincs is már miről. Csak a lány ordítaná néha szívesen: "Valaki mesélje el nekem is, miről szólt ez az egész!"



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat