Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Imevil naplója


Imevil [207589 AL], gazdája Imevil
2005. június 25.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/207589
2005. június 25.

Höhö! Ma voltam azon a csókpartiizén, de nem csókoltam meg senkit, mert kurvára nincs barátnőm. Picsába! Na mindegy azér jó vót. Vólt zene meg minden és láthattam a Stohl Buci-t dejóóóó (hogy rohadna meg aza köcsög is ott ahol van a kurva életbe).
Ja és vettem egy kiló kenyeret a boltban hazafele aminek nemtom mi értelme volt de azért jó hogy vettem biztos finom melegszanyát fogok belőle csinálni. Hmmmmm már csorog a nyálam...

De a nap fénypontja mégiscsak az volt amikor ráléptem kedvenc kék napszemcsimre és eltört szegényke. Szegény napszemüvegem. Úgy szerettem és mot már nem hordhatom. Picsába má!

És el ne felejtsem hogy ma felhívott skypeon valami japcsi emberke és elkezdett japánul hablatyolni én meg jól kiröhögtem szagényt, pedig ő csak egy kicsit beszélgetni szeretett volna biztos. Hát nem nagyon jött össze neki, de legalább megtudtam milyen egy japán emberrel beszélni, úgy hogy egyikünk se érti a másikat. Eléggé vicces egy helyzet. Laglábbis ez az volt. De azért majd még megpróbálok vele angolul beszélni. Biztos jófej. És akkor majd elmondhatom hogy van egy japcsi haverom. Remélem eljön majd látogatóba. Na mindegy!

Megyek megnézem a napi South Parkomat, olvasok egy kicsit aztán csicsi. Végre befejezem a vámípros könyvet. Már tökre kíváncsi vagyok hogy mi a vége. Olyan izgalmas volt eddig. És utána nekikezdhetek a Star Wars 3 könyvnek. De jóóóó!!!!!! Nem mintha annyira érdekelne de azért elolvasom ha már itt van. Olan szép borítója von és úgy kéreti magát.

Na ennyit mára majd lehet hogy írok holnap is. Megtetszett ez a naplóírás, igaz elbaszok vele egy csomó időt, de majd sok idő múlva biztos poén lesz majd visszaolvasgatni, hogy mekkora egy gyökér vagyok.

Na szeva naplóbácsi! Holnap találkozunk!:D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat