Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Imevil naplója


Imevil [207589 AL], gazdája Imevil
A királylány és a medve

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/207589
A királylány és a medve

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy szépséges királylány. Egyszer régen a király vedégségbe ment a lányával a sárkányhoz. A sárkány első látásra beleszeretett a királylányba. De a királylány nem találta elég vonzónak a sárkányt. A sárkány erre nagyon dühös lett és bezárta a spájzba a kirlylányt, apját meg hazaküldte.
Hetedhét országból jöttek a bátor lovagok megmenteni a királylányt, de mind kudarcot vallotak (meghaltak). Ám hírét hallotta a bezárt királylánynak a szomszédos ország királyfija, akinek egyébként éppen nem is volt barátnője akkor. Nosza felkerekedett és elment a sárkányhoz. Mikor odaért a királyfi annyira gyorsan megmentette a királylányt, hogy még le se értek a lépcsőn, amiko rmár el is lovagoltak.
Hazafelemenet találkoztak a medvével, akinek nagyon megtetszett a királylány és a királylányak is nagyon bejött a medve. Úgy döntöttek hogy a királylány ott marad a barlangban a medvével a királyfit meg elküldik a jó büdös ****ba. No azzal a medve odaállt a királyfi elé és szemtől szembe az arcába köpött a királyfinak.
- Leköptelek! - szólt a medve.
- Neeem is!! - vágta rá a királyfi.
- De igen, ott folyik az arcodon a nyálam.
- Ja tényleg. Hiszek neked - szólott a királyfi beletörődve az igazságba.
- Na de most már mennyél el innen mert én szeretem a te királylányodat és ő is viszontszeret engem és egyébkéntis neked lábaszaga van a szádnak.
A királyfi nagyon elkeseredett és szomorúan ballagott a medve barlangjának kijárata felé, de még visszafordultában bemutatott egyet a medvének, hogy soha ne felejtse el őt és tudja hogy egyszer még visszatér és véres bosszút áll a medvén. Azzal elment hogy neki is lásson a bosszúforralásnak.
A medve és a királylány közben összeházasodtak, lett két mutáns félig ember félig medve gyerekük. Az egyik dreétúl felfele medve volt, deráktól lefele ember, a másik meg pont fordítva. Az évek során felcseperedtek csemetéi, de se hírét, se hamvát nem halották a királyfinak. Ám egy szép nyári napon arra lettek figyelmesek, hogy valaki veszettül dörömböl az ajtajukon. A gyanútlan meseolvasó azt gondolhatná, hogy a királyfi az, pedig nem heheeee arra még várnotok kell....

meg arra is hogy megtudjátok, hogy igazából ki is kopogtatott.....

folytatása következik....



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat