Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gááábóór naplója


Les Paul [204934 AL], gazdája Gááábóór
2005. június 29.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/204934
2005. június 29.

wíííííííííííí reggel van, hajnalban keltem. hozzá vagyok ám szokva a délutáni ébredéshez, de legalábbis a dél körüli keléshez, és most háromnegyed nyóckor keltem... puuff... és még frissnek is érzem magam... biztos az átkozott tej hatása! mindegy már... jön ma egy barátóóóm, egy osztálytársam. a Viktor. ilyen nagy hoszú haja van neki. monyuk persze nem olyan hosszú, de azért az. hosszabb mint nekem. de nekem nem is hosszú, hanem nagy. szal jön ma a Viktor, és hozza a barátját, a kis Samick-ot. 4 húrós a drága, és van rajta pb meg mittudomén milyen fülecske. elég az... ma fogunk csinálni zenét ám...legalábbis rögzítünk. hogy az utókor érezhesse és újra átélhesse zenénk történelemben igen meghatározó szerepét. egyenlőre ilyen kis szoftos jazz-en dolgozok, már van neki ilyen alad dobkísérete (primitív eléggé, de hát na istenem, egy 4 Mb-s dobgéptől mégse várok egy Dave Murray-t...) valamint felvettem a ritmust tegnap, ma összerakom őket, és már csak a basszuskell rá és a sologitár. amugy ugy terveztem, hogy minden hangszer fog szolozni kicsit, csak a dob nem (érthető okok miatt...) a rtimusét felvettem tegnap, na ott majd lehet lesznek ilyen uncsi részek, mert nem akarok közbevágni... bár hacsak nem ugyanannyit veszek el kimérve mindegyikből... no mindegy, hosszú munka. értem már mért egy vagy két album jön ki évente... télleg baromi sok munka van egyel, ha profin meg akarod csinálni. bár sztem 1-2 hónap alatt ha rendesen dolgozunk, akkor meglehetne csinálni egy albumot... vagy 2-3. mittudomén... van nállam most kölcsönben egy másik osztálytársam gitrja. Ibanez GRX 70 tán... nem nagy cucc, bár a tremoló az jó, mert nem hangolódik el. azt elismerem. de amugy nem olyn nagy durranás. meg a hangszedők se nyűgöztek le annyira, hogy hűűűűűűűűűű. jó, nem is szarok, de sztem átlagosak. meg a nyaka sem valami kényelmes, persze lehet csak azért, mert már a sajátomhoz szoktam. de a Kispiros akkor is kényelmesebb télleg. meg jobban megvan csinálva a nyaka. és monyuk ahhoz képest, hogy ez solohangszer lenne... hát... ennyi pénzért nem ilyet vennék... ráadásul a hurok meg már szinte rothadnak rajta... még azok vannak rajta, amiket hozzá adtak, mikor még vette, nem volt cserlve sem.
...
amugy gondolkodtam rajta, hogy a Kispirosnak (a gitárom) adni kéne egy női nevet, csak nemtudom milyet. ha valakinek van ötlete szépenkérem, segítsen *őzikeszemek*

megtanultam ma reggel egy jó zenét. Roxette - Thing will never be the same. jó, mert csak akusztikusan van benne hangszer, és ének. az ének nem az én reszortom, sosem volt. de nem adom fel:P amugy a gitárkíséret pengetése, az, amit vagy ötödjére el lehet sajátítani. nem nehéz. viszont szép. télleg, aki tudja hallgassa meg. (huhh... ez most mint valami reklámszöveg...)
szal szép zene, és ennek örülök, mert nem nehéz, és télleg szép. na még egyszer elmondom, hogy szép zene.
pornó, hagymástojás, rákenroll
jókedvem van... érdekes:) meg is vagyok lepve:) Helo you fool i láv júú...

még másfél óra múlva jön haver. addig nemtudom rápöffentek e egy pipára...

bár nemtudom.... talán inkább gyúrok... de csak Kinga miatt:P

ja, meg csináltam Queen válogatást magamnak, ezt fontos itt megemlítenem!

most elmegyek teszni-veszni valamit...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat