Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Á. naplója


Mazsola! [83315 AL], gazdája Á.
Happy birthday! :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/83315
Happy birthday! :)

Happy Birthday to me, happy birthday to me;
Happy Birthday to me, Luna happy birthday to me! :)

Most már nem csak kerekítve mondhatom magamról, hogy 10 és 20 között vagyok kereken félúton. :D Immár gyökalatt 125 éves vagyok, aztán az a köbgyökalatt a köbön, majd gyors négyzetreemelés, aztán gyökvonááás!! :)))))))
_____________________________________
Más: Bocs Anne, de ezt muszáj feltennem! Annyire éédi ez a levél! Felvidított, és... jajj Anne, köszi! :)
Nyugi, nem szégyenfal ez a mai bejegyzés, csak az, amelyik úgy kezdődik, hogy: "Mi is történt ma?" Szóval ezt csak azért teszem fel, hogy majd 50 év múlva visszanézegethessem :)

Feladó: Anne [137006 AL] 2005. július 10. 15:28:38
Szia Masni!!

BÓÓÓÓÓÓDOG BÓÓÓÓÓDOG SZŰŰŰŰLINAPOT LUNA!!!!!!!!HÚÚÚ de megráncigálnám most a fülcimpád..:D
Remélem sok szép ajándékot kapsz! Én is küldenék neked valamit dehááát, datim nuku telefonszámod nuku, címed..(azt sem tom hol van Baja):D Ugyhogy innen távolról kívánok bóóódog szűlinapot!Tudtad hogy micsoda babona fűződik a 15 éves korhoz? Elmeséljem? figyi...egy régi legenda szerint, mely még a fogtündér előtt született és pergameneken maradt fennt, egy szép napon születik egy gyermek, egy leánygyermek.De ez a leány nem hétköznapi személy lesz, mert ő szabadítja fel a világot 15. születésnapják éjjelén, pontban éjfélkor! Legyőzi a sötétből jövő félelmetes lényt, aki valaha ember volt, de az élet kegyetlen volt hozzá ezért vállt gonosszá! A lány sokak szerint boszorkány (a boszorkány akkoriban sértésnek számított) mások szerint egy igazi angyal.A hiedelem szerint mikor éjfélt üt az óra a lány megszabadítja a gonoszt fájdalmaitól, és ez által válnak mind a kennen szabaddá! WÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!! megijedtél mi?:D
:D :D :D

Megin boldog szülinapot,és maradj meg ilyennek amilyen vagy.

Légy jó, de soha ne késs otthonról!! : Anne



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat