Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Á. naplója


Mazsola! [83315 AL], gazdája Á.
Mi is történt ma? (júl. 31.)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/83315
Mi is történt ma? (júl. 31.)

Most mondjátok meg, ENNÉL NAGYOBB BUNKÓSÁGOT LÁTOTT MÁR VALAKI? Ki kell csillagoznom a 90%-át, mert SPOILER lenne az egész!

Feladó: I am so beautiful [213387 AL], gazdája Unpretentious

Szia Masni!!
HARRY POTTER 6, AKI NEM AKARJA TUDNI MI LESZ BENNE NE OLVASSA TOVÁBB!
A félvér herceg ***** ,azért mert az ***************** és **** büszke az annyára azért mert volt varázserreje anyját pedig E... *******nek hivták igy *********************, aki egyébként a könyv végén megöli ********t.Abban a tanévben ***** tanitja a ********* ***** ***t, *****t pedig egy ******* nevü ember aki tanitotta **** ****** ****** **** és aki a ********* ****volt a vezetője. ***** **** lesz és majdnem ő öli meg ********-t de a végén nem birja megtenni. A ***** ott van a ******. Harry talál egy könyvet ami a ***** ***** ******* akiről akkor még nem tudja hogy kicsoda ennek, a könyvnek a cime ***** ****** **** és ezzel a tankönyvvel és a tippekel amik bele vannak irva Harry lesz az ******** ********. Harry egyszer majdnem meg is öli ******t mivel rajta alkalmazza először a ****- *****által kitalált sötét varázslatot amihez a ***** ***** od irta -ellenségeknek- ***** összejön ****-vel. *** szerelmes ******-ba és forditva is. ***** megycsinálja az ********** ***-t ,amit ha megszeg meghal, hogy segit ****nak. ******** meghal és nem valőszínű hogy jövöre **** a *******...De ha igen **** akkor sem megy erre megesküszik hanem elmegy ******* ******t. ***** ugyanis készitett olyan tárgyakat amikbe belerejtette a *** igy azokat ****** *** ahoz hogy **** *** ****. *** és ***** vele tartanak azt mondják. **** szakit *****vel mert nem akarja hogy *Voldemort őt szemelje ki áldozatul csak Harry miatt. ***** és **** összejönnek.
_______________________________
Az én elemzésem erről: Tele van undorító helyesírási hibákkal. Egyátalán nem rendszeres hanem össze-vissza közöl csupa olyan információt, amik *****ára elrontják az olvasás örömét, ezt olvasás közben jó megtudni!! Egy öccsecsapott direkt olvasásöröm elrontó szar ez az egész. HOGY LEHET VALAKI EKKORA H*** K**** F**** ÁLLAT? Ment is a válasz neki szépen...

Szia I am so beautiful!

Most ez mire volt jó? Hát haggyá má engem békén, elolvastam a könyvet, szóval tudom ki hal meg, tudom ki kivel jön össze, és tudom, hogy ki milyen tantárgyat tanít!! Most mi a francra jó ez?

Másoknak is elküldted?? Miért jó neked, ha elrontod mások örömét a spoilerezéssel? HÁt egy akkora hülye barom vagy hogy szavakat se találok! Most hiába írod oda hogy aki nem akarja tudni, az ne olvassa, lehetetlen nem meglátni semmit!!

Hogy lehet valaki ekkora gyökér?!
_______________________________

Hát utólag is gratulálok... ez a k*csög barom csupán több száz, (vagy ezer? ha együttes erővel köreküldték mindenhol, akkor simán...) ember szórakozását tették tönkre. KÖSZÖNJÉTEK MEG NEKI!

Engem speciel *****ára felidegesített...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat