Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Szempy naplója


Szempy :D [42440 AL], gazdája Szempy
Félsziget beszámoló

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/42440
Félsziget beszámoló

Na igen, igaz, hogy már három napja vége van, de még mindig nem hevertem ki a fájdalmait :D

Na akkor kezdjem az elején : Nagyon jó volt, hóhó, ez már a vége :D
A félsziget előtt már egy hete nagyimnál laktam és mindig 2-3 fele feküdtem, és ugy 7-8 fele keltem, tehát már előre melegitettem :D
Kedden délbe megérkeztem és egy nagyot aludtam, hogy legyen energiám bulizni :D, mert este buli volt, ami nagyon jó volt.
Na persze azt ne is emlitsem, hogy minden nap megnéztem a napfelkeltét ami nagyon jó volt :D, na jó kivéve utolsó nap, mert akkor lekéstem :D.
Na igen Nem is tudom, hogy mit is irjak le, mert szinte minden nap arról szólt, hogy reggel lefeküdtem délben felkeltem, ettem kimentem egyet a strandra, haza, tusoltam, ettem, és mentem megint ki bulizni. Még napközbe egy egy más programot is becsusztattam :D, na igen.
Az volt a jó, hogy ugy 6-7 fele amikor kimentem, hogy volt akivel csocsozzak, és igy legalább egy kicsit fejlődött a csocso tudásom :D, de még mindig nem tudok egy cselt se, na mind1. Azért én élveztem, mégha néha ki is kaptunk, ja de itthon azzal a csajjal akivel csocsoztam, megvertük az ottani csocso bajnokokat :D, na jó de utánna ki is kaptunk :(, na de sebaj az a lényeg, hogy jót szorakoztunk :D.
A bulik elég jók voltak, minden este valami dj volt a maros szinpadon, vagy hanem hátul a sátraknál volt valami jó buli. Szinte minden este félmesztelen buliztunk, mert eléggé melegünk volt :D.
Igaz, hogy utolsó nap egy kicsit meg is hültem :(, na de sebaj :D, lesz még igy se.
Ja a Tankcsapda nem volt annyira jó, mert nem esett az eső, és nem volt semmi jó okom rá, hogy bulizzunk, de azért nagyon jó volt, valahól középtájt buliztunk egy páran, haverokkal, és egyszer eleugráltunk a második sorig. Az elsők sehogy se engedtek :D, majd visszamentünk :D.
Utolsó nap volt az Apocalyptica, ami tényleg elég jó volt :D, és utánna volt a Palotai, amit szerencsére az idén nem hagytam ki, és egy jót buliztam.
Ja valaki azt mondta, hogy : Amióta nem vagy velem látom, hogy szeretsz bulizni, vagy valami hasonló volt :D, hát én mindig is szerettem bulizni, csak van ugy, hogy az embernek vannak prioritásai és na mind1 ezt inkább hagyuk.
Ja és még volt egy lány is :D, vagyis megvolt :D
Na de ne mondjam azt, hogy vagy kétszer megzavartak :D :D :D. A második után elment mindentől a kedvem :D, de végül megvolt :D, na mind1.

Összegzésképp : Nagyon jó volt :D, mégha meg is vagyok most hülve :D
Szia Pötit :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat