Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Szempy naplója


Szempy :D [42440 AL], gazdája Szempy
Szakítás...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/42440
Szakítás...

Szia naplú vagy inkább nevezelek sukernek, mert a regi naplúmat is igy neveztem. :)
Elég sok minden türtént a héten velem.
És most elég szarul vagyok az az igazság.
Nem is eléggé, hanem életembe ilyen szarul nem voltam.
Hogy miért is vagyok ilyen szarul, hat nem is tudom, talán azért mert nagyon, de nagyon szarul vagyok. Na jo nem sajnáltatni akartam itt magam előtted, hanem csak akartam, hogy tudd, hogy milyen szarul vagyok, hogy legyen rolla legalább fogalmad, ha már nem is látod.
Nem tudom, de mintha már előre tudtam volna, hogy ez lesz amielőtt megkezdődőtt volna a félsziget, de nem azért történt a dolog, mert felsziget volt, hanem mert ennek elöbb, vagy utobb ugyis megtörtént volna a dolog, hogy miről is beszélek, hát arról, hogy a barátnőm kirugott,de nem csak egyszer, hanem kétszer is egymás után, igy elhasználta mind a két lehetőségét.
Hogy miért is rugott ki, az igazat megvalva magam sem tudom,de ahogy en gondolom, azert mert az apuja azt mondta neki, hogy csak az idot huzzuk, ez volt szerintem a legfobb ok amiert szakitottunk, es persze ahogy az anyuja is mondta egy szabadszellemü lányt nevelt belőle, de azert halgat az apujára.
Hogy mi volt a második ok amiert szakitottunk ?
Hat az, hogy még csak 16 éves és ugy érezte magát mintha bőrtönbe lett volna, pedig én megadtam neki minden szabadságot amit csak tudtam, és mindig megpróbáltam a kedvében járni, de valahogy mégse jött össze a dolog.Hogy hogy történt a dolog az én szemszögömből :
Nem mesélem el az egészet csak inkább a végét, mert az egész elég rég kezdődőtt valamikor az után amiután az apuja elmodta neki ezt a dolgot, és ő is kezdett rájönni arra amire én már akkor rájöttem amielőtt összejöttünk volna, mégpedig arra, hogy többet már nem leszek szabad, és persze ő szabad akart lenni, de mégis velem akart lenni, szoval nem igazán értem az egészet, és szerintme ő se érti, hogy mit is akar.
Hogy először mikor szakítottunk ?
Hát először a Tankcsapda koncert előtt szakítottunk, mert ugye ő szabad akart lenni, és nem tudott ugy szabad lenni velem, ha én is ott vagyok, de hogy miért nem azt én sem tudom.De most kébzeljétek el, hogy a barátnőd akit annyira szeretsz mint soha senki mást egyszer csak azzal állít elő, hogy szakítsatok 3-4 napra.Te azért mit szolnál ehez ? el tudnád azért viselni, hogy ilyet kér tölled a barátnőd ?Nem tudom, de azért kiváncsi lennék, hogy hány fiu értene azzal egyet, ha a barátnője ijet kérne tölle.
De azért én mégis bellementem, és egy jot buliztam a Tankcsapdára,még most is fáj egy pár porcikám tölle, persze nem birta Ő tovább és akkor megint összejöttünk, de láttam, hogy nincs már sok hátra, mert más nem volt csak veszekedés egymás után, és se neki se nekem nem volt ez igy jo.
Nem tudom, hogy miért de egyvégbe csak veszekedtünk, pedig én mindent megprúbáltam, hogy ujra kibéküljünk, és megint minden olyan legyen mint régen amikor még nagyon szeretett, nem mintha most nem szeretne(vagy nem szeretett volna akkor) hanem csak egyszerüen nem tudta kimutatni at, hogy szeret( legalább is ezt mondta Ő).
Na mind1 megint kibékültünk, de még mindig nem volt olyan nyugodt a hangulat,és akkor az utolsó napon elment a barátaival egyet enni, de persze én nem mentem velük, mivel nekem volt otthon kajám, és persze pénzem az nem volt,igyhát én haza ők meg a Mc Donaldsba mentek enni(azt hiszem.), de persze megmondtam, hogy hivjon fel majd, ha visszaértek, én fel is hivtam, amikor ugy döntöttem, hogy megyek le a félszigetreés mondtam, hogy majd keressen meg, vagy hivjon fel, ha ott lesz, mert én a kicsi szinpad köyelébe leszek, és ott majd megtalál, de persze ő nem hívott fel.
Én persze ott voltam a kisszinpadnál és vártam, hogy az Animal Cannibals lépjen fel, de persze elég sokat késtek, és elég keveset zenéltek, na de azért mégiscsak megvártam őket.
Mikor vége lett ugy 12 felé gondoltam, hogy megcsengetem, mert ugye nem volt képes egész idő alatt engem felhívni, és az után találkoztam a barátaival, és mondták, hogy hátrament a sátorba, és gondoltam, hogy felhivom, mert már akartam hazamenni,és akkor ő is mondta, hogy hátul van a sátorba és hogy mindjárt jő, és akkor megyünk haza, de persze ő nem jött egy fél orát vártam, és megint felhivtam, de azt mondta, hogy még ott van, és hogy rosszul van, mondta, hogy menjek hátra, de én nem mentem hátra, mert nagy volt a sár, és nem is akartam hátramenni, ha ugy is haza akart menni.Ne jo még vártam ott egyedül vagy egy orát és még mindig nem jött aztán nagyon mérges lettem, és ugy döntöttem, hogy megyek haza mert már negyed három volt, és megkérdeztem, hogy jön-e, de Ő nem akart jönni.
Elvégre meg is értem, és gondoltam magamba, hogy ugyis mindig azt mondta, hogy a barátaival akar lenni, és, hogy sátorba akar aludni, igyhát gondoltam, hogy hazamegyek egyedül, persze nagyokat kárunkodtam miköybe mentem haza.
Mésnap reggel felhiv, hogy ki vagyok rugva, mert ez igy tovább nem mehet, és hogy Ő megy haza.
Folytatás holnap.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat