Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

dk88 naplója


Xerony [54335 AL], gazdája dk88
2005. szeptember 24.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/54335
2005. szeptember 24.

tudom h közhely... de! "Bajban ismerni meg h ki az igaz barát"
Ez totál igaz mondat.
Csodálkoznak az emberek h nincsen 1 barátjuk sem. Aztán meg persze egyesek megkedvelik, elfogadják a hülyeségét, kiállnak mellette, aggódnak érte, meg minden. Aztán mikor az "egyeseknek" kellene egy kis segítség akkor a "csodálkozók" azok eltűnnek és kifogásokat keresnek. De akkor miért mondták h barátnak tartanak?
Miért akaja valaki 14x2 óra alatt megváltani a világot?
Erre mondhatnánk, h mindenki a saját érdekét kell h nézze. Ok megértem. Én (megint) főleg az Ő érdekét néztem és mondtam ha nem oké meg nincs időd akkor nem baj. De... ha egyszer egy egész nap van azután a 2 "ellopott" óra után... Akkor inkább mondta volna h nincs kedve. Mert azt megértem. De azt h nincs ideje...
Nem akart megbántani.. hát persze. de én azon inkább megbántódok, hogy kamuznak nekem, mint bármi máson. A hazugságtól falra mászok.
Szóval ezután már nem tok úgy rá nézni mint eddíg, mert én miért törjem magam ha Ő fosik a fejemre. És ez nem az első eset.
Néha elgondolkodok, h lehet h én is bántottam meg már másokat, így ezzel h erre meg arra nincs időm, de én általában tényleg pörgök, vagy (tanulás után) nyugalomra vágyok, de én remélem h nem sértettem meg senkit!

"I'll never die!"
"Könnyezem mikor az angyalok megérdemlik a halált"



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat