Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

dk88 naplója


Xerony [54335 AL], gazdája dk88
2007-01-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/54335
2007-01-18

Meg van az egész félévem, leviszgáztam mindenből, röpi egész jól megy, végre már ideje volt, bár még mindig nem tökéletes. sajnos. de azért örülök h nem vagyok olyan elveszett. Elmentem melózni is nagyon jófej emberek vannak és rádöbbentettek arra, hogy lehet ilyen is a világ. idegenek de mégis ezekkel az idegenekkel jobban érzem magam mint egy csomó másik emberrel akit ismerek. na mindegy.
Az viszont nagyon fáj, hogy az aki nekem fontos az leszarja qrvára hogy mi van velem. Mindig jópofizok, még akkor is ha nem úgy gondolom, de imádom, és ezért fáj, hogy marhára úgy néz ki, hogy őt semmi nem érdekli ami velem van. kérdez valamit aztán megy tovább a saját dolgaria vissza. egyáltaán nem értem hogy miért is vagyunk mi barátok. ill tudom mert nagyon egyhangon vagyunk megértjük egymást, jól érezzük magunkat de ezt már nem biztos h barátságnak mondanám. jólérzem magam én a vicc magazinnal is, mégsem a barátom... na mindegy egy dúrva mert azért nem ilyen vészes, csak hát tényleg... ő maga is kimondta ezt, hogy nemis tud rólam, de nem tudatosul
hihetetlen
ez a hét a kimondott de nem értett mondatok hete.
jeee
de azért jó a kedvem mert tudom hogy vannak új emberek akikkel jól érezhetem magam. és van olyan akire tényleg számíthatok mindig mindenben.
Köszönöm A! :')



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat